Fearlessintents bloggKille, 29 år. Bor i Haninge, Stockholms län. Är offline och var senast aktiv: Igår 15:00

Ingen bild på Fearlessintent

Senaste inläggen

Musik som ventilation, projekt och idéer.
12 augusti kl. 09:52
Mjuka kinder, varma insidor och iskalla på distans.
2 augusti kl. 14:39
Allt, inget, hem och bort.
30 juli kl. 15:53
Tiden går fort, drömmar och kaffe.
25 juli kl. 09:43
Två middagar, dopp och sprit.
23 juli kl. 12:44
Hej
22 juli kl. 10:27
Visa alla

Fakta

Civilstatus: Öken
Läggning: Straight
Intresse: Musik
Bor: Kartong
Politik: Röd
Dricker: Öl
Musikstil: Metal
Klädstil: Blandat
Medlem sedan: 2022-07-22

Event

Fearlessintent har inte lagt till några event än.

Mjuka kinder, varma insidor och iskalla på distans.

Jag har tänkt tillbaka en hel del sista tiden och funderat kring en del personer som jag har haft erfarenhet utav. Tänker de någonsin på mig? Det vi tidigare gjort tillsammans eller vad som hade kunnat ha blivit?

Liksom, specifika händelser har ägt rum. Ibland intima sådana och ibland mer enkla. För mig så etsar dessa händelser sig ofta fast hos mig då de oftast har varit positiva i min värld och ibland så har jag undrat vad de själva har tänkt om upplevelsen. Någonstans så har det känts moraliskt fel att ringa upp och ställa frågan om vad de har tänkt.

Har hon tjejen i Hässelby ens funderat "vad hände egentligen med han jag sög av för 5 år sedan? Vad gör han idag?", Hon i Farsta "undrar varför han tog bort och blockade mig? Vart han ledsen när jag berätta att jag var otrogen?", Hon i Jordbro "Hade det blivit bra om vi setts flera gånger istället för att vara ett One Night Stand?", Andra i Jordbro "Undrar vad han gör idag? Sist vi sågs så låg vi med varandra, undrar hur han tog det?", "Tog han illa upp över att vi inte tog det vidare?".

Jag har tänkt väldigt mycket på varje individuell händelse och har genom åren gjort djupa analyser på allt som sagts eller gjort. Uppenbarligen så har de gått vidare eftersom man inte hört ett knyst sen jag flyttade till någon för 5 år sedan. På samma sätt har jag också gått vidare efter all denna tid, men man kan inte hålla sig från att ibland fundera på om man ens betydde något för dem.

Var jag bara någon dildo som man drog fram ur en låda för att ge dem tillfällig tillfredsställelse? Hade min tid i deras liv en betydande roll för det som kom sen? Jag vet inte eftersom det känns ofta som att de ignorerar de händelser som jag minns tydligast. Elefanten i rummet finns inte.
Spelade det vi gjorde ens en roll?
Var jag oviktig?

Jag förstår inte, men jag kanske inte borde förstå heller.


Logga in för att kommentera
Forevernowon Tjej, 35 år

För mig är du en fantastisk person och alla kan göra misstag i sina liv har med funderat på mycket saker som ja ändå inte kan styra över som min killkompis som ja har strulat med så många gånger har träffat en tjej via Tinder började med tänka betydde man verkligen ingenting för honom eller var man bara en reserv tills vidare jaja men tycker ändå du är en bra vän <3 folk tar bort en hela tiden på Snapchat orkar inte bry mig längre är nog inte meningen att man ska förstå saker och ting .

Fearlessintent Kille, 29 år

Tack vad snäll du är. :) Tycker du är minst lika trevlig och bra vän.

Jag tror du också kan känna igen den där känslan av att man inte är med och bestämmer när det kommer till hur en sån här relation ska bli? Lite som att det hela tiden är motparten som har kontrollen över om det blir en relation eller inte. Vill man få till något mer seriöst så känns det som att man kan hamna i vilket fack som helst.
För mig var det ändå många år sen jag var där nu, men man kan ju undra över de som har kvar en på Facebook/Snap eller dylikt vad de egentligen tänkte om allt som man gjort. Var det inget mer än ett dopp i vattnet? Fattar inte sånt där och kan bli så frustrerad över sånt.

Men men, som sagt kanske inte det är meningen att vi ska förstå. :/