ForevernowonTjej, 36 år. Bor i Västerås, Västmanlands län. Är offline och var senast aktiv: 23 mars kl. 21:11

Forevernowon

Fakta

Civilstatus: Singel
Läggning: Osäker
Intresse: Umgås
Bor: Själv
Politik: Sosse
Dricker: Läsk
Musikstil: Annat
Klädstil: Galen
Medlem sedan: 2019-11-18

Event

Forevernowon har inte lagt till några event än.

Hejsan är inte rädd för att säga vad ja tycker och tänker och bara för man har en annan åsikt så är man inte mindre värd för det eller att folk är otrevliga vad hände med det där med att ha respekt för alla andra om ni inte gillar mig som den ja är eller så kan ni lika gärna dra och har blivit dumpad sårad och kämpat igenom allt det där är inte bra på det med att skriva press .Älskar att spela teater och att dansa plus att shoppa ,ut och resa .lyssna på bra musik med är nice vara med vänner med och se på nån bra film vara social .Älskar att laga mat och baka när man väl hinner :)

Forevernowons gästbok

Logga in för att skriva.


Fearlessintent Kille, 30 år

Tack så mycket. :)

Angående ett inlägg
Fearlessintent Kille, 30 år

Vi får bli bättre på det tycker jag. Jag är fortfarande där. :)

Fearlessintent Kille, 30 år

Får se om man kanske hittar något bra sätt att lägga upp sånt. :)

Angående ett inlägg
Fearlessintent Kille, 30 år

<3

Angående ett inlägg
Fearlessintent Kille, 30 år

Jag har många minnen av sexuell frustration från när jag var singel. Tristessen och bristen på närhet gjorde mig nästan galen, allt jag drömde om på kvällarna var att ligga sked med någon jag tyckte om. Värsta var när man blev olyckligt förälskad i någon och man låg hemma i mörkret med frustration över att inget blev som tänkt.

Men den där friheten kan jag sakna lite ibland. Har gjort så satans mycket kompromisser de senaste åren att jag ibland känner att jag har slagit knut på mig själv att jag tappat en bit av det som gjorde mig till mig förut. Saknar saker som min gamla musikstudio och att kunna ha mer tid för hobbys och polare.

Men förhoppningsvis så är det något som kommer att komma tillbaka, börjar ju själv att komma ut ur mitt skal och vara ute själv mera. Känner att det behövs efter dessa år av pandemi.

Angående ett inlägg
Visa alla inlägg