SEIKEKille, 28 år. Är offline och var senast aktiv: Idag 02:30

SEIKE

Fakta

Riktigt namn: SEIKE Civilstatus: Förlovad
Läggning: Inte valt
Intresse: Kreativitet
Bor: Med någon
Politik: Inte valt
Dricker: Vatten
Musikstil: Annat
Klädstil: Blandat
Medlem sedan: 2008-07-17

SEIKEs gästbok

Logga in för att skriva.


Kimberly Tjej, 27 år

Fast det är det, alla dessa barn har tagit inspiration av henne och hennes rörelse. Det är hon, helt själv, som startade detta och gjorde det till en succé. Sedan huruvida det nu är en organisation eller ej är irrelevant när det är hon som är inspirationen, hon som skriver tal och håller inför FN, det är hon som intervjuas världen över, det är hon som är på framsidan av Time. Är liksom inte första gången en helt ensam människa skapar sådan här uppmärksamhet.

Hon gör det hon kan göra? Hon är liksom 16, vad ska mer krävas liksom? Och nej, det är inte bara "vi måste agera nu", hon har talat om ändringar som behövs göras, alternativa sätt, etc. Faktum är, oavsett hur många andra som förespråkar samma sak, så är det Greta som har lyckats inspirera hundratusentals barn världen över, även vuxna och hon har skapat en debatt som ingen annan lyckats med. Det är hon som har stått framför alla vuxna i FN, framför miljoner som tittar på Youtube och gråtit ut sin ångest över att hon är rädd att inte ha någon framtid.

Är sådan sjuk sak att en 16årig flicka inte kan få göra det här eller lyckas skapa en stor debatt utan konspirationer om Thunberg-familjen eller att hon bara är styrd av reklamfolk etc.

Jeffsi Kille, 20 år

Fast hon för vidare sin sak till politiker. Hon kan ej rå för vad media skriver och gör, och i artiklarna står det alltid en miljörelaterad fråga eller information kring det. Jag tycker hon gör bra, och tycker media gör rätt att hedra henne för hon gör - som du säger - något bra.

isak 23 år

ja men precis, fattar dock verkligen inte hur folk kan se henne som någon sorts gudinna, alt soros-beställd djävul haha

isak 23 år

förstår vad du menar, tycker inte hon som person är speciellt viktig men jag kan inte neka den positiva verkan hon haft på klimatrörelsen

ALLMIGHT Tjej, 25 år

Ja men olyckor händer ju! X'D råkade spy i handfatet hos någon, pga hann ibte till toan liksom... blev stopp i handfatet... :')

Visa alla inlägg