WhereIsNickeKille, 23 år. Bor i Stockholms län. Är offline och var senast aktiv: 16 juli kl. 07:18

WhereIsNicke

Fakta

Riktigt namn: Henrik Civilstatus: Singel
Läggning: Straight
Intresse: Musik
Bor: Inte valt
Politik: Anti-allt
Dricker: Allt flytande
Musikstil: Allt
Klädstil: Inte valt
Medlem sedan: 2013-10-05

Event

WhereIsNicke har inte lagt till några event än.
WhereIsNickes gästbok

Logga in för att skriva.


Chris_Plagues Kille, 23 år

Ojojoj ja då har vi kört samma race.
haha jo tack det stämmer, jag är den som alltid blivit full först pga alltid varit lätt påverkad sen jag testade första gången.
tål mer dock om jag dricker sakta o väntar i omgångar.
mitt humör går upp o ner när jag väl är på fyllan.
har ibland hittat min gräns men vissa gånger glömt bort den.
verkligen inte, kändes som jag typ var förlamad eller nåt, pga orkade knappt röra mig.
mhm har märkt det, första gången jag blev full på absinthe trodde jag att jag var i ett annat hus ett tag.
så ja det får bli öl eller cider nästa gång det ska drickas hehe
det är det jag tål bäst i rätt mängd samt kan kontrollera

Angående ett inlägg
Undivided Tjej, 24 år

Nej, men det är nog okej antar ja. Eller ja vet inte.. Men ja är ju expert på att stressa o förvärra/förstora saker. Så ja tror allt är lite värre än vad det behöver vara. Men ja har lite panik över det där med skolan... ja vet inte om ja egentligen vill.. o ja e så tankspridd o stressad nu så vet inte riktigt vad ja ska göra. O det är nog inte bara skolan heller. Fast det är ju egentligen skolan som förstör för mig. Det hindrar mig från att göra annat.

Du får välja helt själv! Om du orkar det vill säga x)
När ja skrev de där satt ja säkert minst en timme o grubblade över hur ja skulle formulera mig haha.
Det värsta är ju att texterna blir bara längre o längre.
Tror det är bra om vi kortar ner det lite ;)

Undivided Tjej, 24 år

Nej, nej alltså ja förstår! Jag är inte den mest kortfattade typen x)
Ja känner mig verkligen elak som skriver så mycket haha.
Shit, ja e så förvirrad o stressad nu, så du kommer få ett kort svar för en gång skull.
Liksom ja mår inte så bra för känns som att ja valt hel fel grej..
Men om du väljer att svara på det långa ja skrev sist, skriv helst väldigt kort tillbaka isf xD

Undivided Tjej, 24 år

Ja menade alkohol ja! Såklart! ;)
Öl är självklart det goaste <3 Ja gillar Carlsberg mest.
Och Jäger, åååh så gott! Annars så är ju lakrits gott! Gott o shotta. :>
Baleys, både röd och vitt vin och vissa whiskey är goa med!
Men ja dricker egentligen det mesta. Har aldrig smakat på nåt som är äckligt.
Goaste drinken ja druckit är White Russian. Gillar o blanda drinkar :)
Har du nån favorit drink? :)

Jaaa, klart ja uppskattar att skriva med dig! Askul ju! :D

Nu när vi skrivit så mycket om krogen o dricka o grejer så vill ja redan ha helg nu igen! Helgen är alltid för kort o den går alltid för fort..:( men helst så skulle ja vilja dra på festival imon haha, eller allra helst redan igår. x) Det borde finnas lika mycket festivaler som det finns krogar! Borde va festival varje helg! Det hade vart perfekt! <3

Undivided Tjej, 24 år

Asså det är så roligt att läsa detta, för jag är ju precis likadan x)
Och det är så klassiskt det där när man är stressad för att man ska dra iväg, och så glömmer man lik förbannat nåt fast man sprungit fram och tillbaka, in och ut hundra gånger x) Jag glömmer alltid nånting!

Är du säääker på att du är mer stressad än vad jag är? ;)
Ja menar, ja känner mig stressad om jag har 2 h på mig att passa en buss eller nåt. x)
Men det är det att ja tänker alltid för mycket. Mina tankar går hela tiden, värst på kvällarna för tänker på allt som hänt och vad som kommer hända och så förstorar ja alltid allting och tänker hela tiden "tänk OM det var/blir såhär.." osv. för mycket tänkande stressar en. Och jag oroar ju mig alltid och tänker sällan att saker löser sig, fast det egentligen gör det. Så är ju stressad mer eller mindre jämt, så fort ja ska göra nåt x)
Men ja, det är illa som du säger, att stressa så mycket. Men då är vi ju två haha!

Det har ja märkt! Vet inte hur många gånger man blivit knuffad av folk. Ingen hänsyn nånstans.. folk säger ju inte ens ursäkta! Så oförskämt ;<

Det är såå härligt o flytta! :D Dock har dem 2 åren ja bodde borta vart skit. Verkligen skit. Men ändå, man vill inte bo hemma längre. Har bott hemma i ca 4 veckor o har redan tröttnat x) Vill flytta igen.. Så ja, du får ta o flytta hemifrån nu haha. Jag har ju aldrig bott helt själv, eller haft min egen lägenhet, vilket jag vill ha. För det enda ja tänker på är att få inreda mitt eget hem. Och jag kan liksom se framför mig exakt hur allt ska se ut o allt är såå fint! :D Tex i mitt framtida vardagsrum ska ja ha en hel vägg med alla mina skivor, jag ska rama in alla mina gamla bandtröjor och ha på väggen, likaså mina LP skivor. Det är så tråkigt när allt sånt står i ett skåp eller ligger i garderoben, vilket det gör nu. För har ingen plats att ha det nån annan stans x) Sånt ska synas!

Ja, mer eller mindre så är det så överallt. Vi har inga roliga ställen här. Antingen är det ställen som bara sliskiga gubbar o kärringar på 50+ hänger. O där vill man inte va haha. x) eller så finns det bara ställen där det är massa dunka dunka musik och dansgolv. Dvs man kan inte sitta där inne o prata för musiken överröstar hela jävla stället o det e skitmusik ändå.. jag tycker inte det är kul o va på såna ställen iaf. Ja skulle ha bott i Göteborg istället. Där finns ju det kära Hard Rock Cafe och Rockbaren <3 Vi har inget sånt i Borås...
Ja förstår inte varför folk är så försiktiga.. ja menar, det är ju inte farligt att prata med nån annan.. eller..?
Visst, alltså ja går ju inte bara fram till nån random o börjar tjöta. Men sitter man vid samma bord som nån eller hänger på samma ställe så är det klart man pratar. Men de flesta ja mött sitter bara där helt ointresserade.. ja tror verkligen ja har haft otur med att snacka med rätt typ av folk de gånger ja vart ute x) för vissa gånger sitter hellre folk med sina telefoner än att va sociala... alla borde va som du! Ja hade gått ut varje dag haha! xD du verkar såå härlig, bara så att du vet! O ja, ja kan snacka, vänta bara.... nån gång.. nån gång ska du få se höhö x)

Ha, vilken tur! Att ja inte är jobbig alltså. x) ja brukar ju skriva mycket. Men kanske inte såhääär mycket haha! o har tänkt på det ett tag att man kanske inte borde skriva på varandras gästböcker, för vem som helst kan läsa våra fina historier x) dock gör det inget för min del.

Känn ingen stress över att svara. :) Svara när du vill! Och ja förstår det inte vart så lätt o svara om du vart bakis x) Jag gillar inte heller EC egenltigen. Konstigt att dem faktiskt inte har en app. Ja har alltid skrivit på telefonen fram tills nu. o ja kände att ja bara behövde skriva på datorn den här gången för det tar sån jäkla tid o skriva så mycket på telefonen. Får ju kramp i tummarna snart haha x) så det är bara skönt att du e seg på att svara haha.

Haha herregud dö inte x) Du måste mått jävligt dåligt efter det xD
Ja fattade dock inte att du skämtade, ja kan va lite trög ibland (a)
Har du lyckats bli utslängd nån gång?

Åh haha detta är lite pinsamt, ja är ju skräckisnörd. Älskar skräckfilmer o skräckspel. <3 Men har bra sett en utav Fredag den 13e filmerna. Om ja ens sett en hel haha *skäms*, men Disney alltså <3 Men alla Alien filmerna slår nog faktiskt ingen film :') Och Saw, älskar dem! <3 Sen är ju Wrong Turn filmerna rätt goa haha. Men The Chainsaw Massacre är ju en klassiker, och då menar jag ju orginalet såklart! Bästa serien är AHS. Vilken är din? Följer du nån? :)

Visa alla inlägg