WhereIsNickes gästbokKille, 24 år. Bor i Stockholms län. Är offline och var senast aktiv: Igår 18:01

WhereIsNicke

Fakta

Riktigt namn: Henrik Civilstatus: Inte valt
Läggning: Straight
Intresse: Musik
Bor: Med någon
Politik: Anti-allt
Dricker: Allt flytande
Musikstil: Allt
Klädstil: Inte valt
Medlem sedan: 2013-10-05

Event

WhereIsNicke har inte lagt till några event än.

Gästbok

352 inlägg. Logga in för att skriva.

CynthiaLunaFrost Tjej, 24 år

Hehe, nice! Ja bra att du sa det! :O
Yeap, så är det... Skåne... "Lokalt" band... Ugh.
Usch, seriöst?? Fan vad tråkigt!!!
Jaså, managern inte bra eller va? :O

Håller med... är inte patriotisk alls x)

CynthiaLunaFrost Tjej, 24 år

Håller med! Ja, en turné i UK är planerad nästa år bland annat ;). Tror vi fått gage två gånger i vår karriär som är 11 år bakåt i tiden??... En gång för ett 30-års kalas som vi blev bjudna att spela på och sen ett där vi delade inträdet med alla andra band. Annars är det inte ens play-4-beer. Så hård konkurrens och spelställena vill inte betala något, även om bandet drar folk. De tar hellre en b-akt som tar det gratis oavsett om du bara begär 500 per gig liksom. Hopplöst. Vet inte hur det är uppåt landet men kan tänka mig att det är minst lika illa.

Ohja!

CynthiaLunaFrost Tjej, 24 år

Håller med! Ja ungefär samma här. Kan bli att vi drar ut och tar ett glas någon gång med bandet, så jävla svårt när man lever på budget bara! Att spela i band är fan inte lukrativt alls, även om det nu börjat lossna för vår del -.- haha, don't even get me started. Gubbjävlar alltså...

Haha, lugnt!

CynthiaLunaFrost Tjej, 24 år

Helt sjukt, I know! Därför jag typ slutat gå ut på pub och så. Får bara gamla gubbar som försöker göra närmanden efter mig eller massa blickar av ren avsky på mig typ!
Hey! That's not too bad! Håller med helt, även om jag och matte är typ världens sämsta vänner x)

CynthiaLunaFrost Tjej, 24 år

I'm serious! Ja, asså det är något med folk... haha. Ska man behöva joina typ fetlife för att hitta någon potentiell partner eller vad är det frågan om? x)

CynthiaLunaFrost Tjej, 24 år

Hehe :). Ja asså det beror på helt... Från folk i utlandet och på nätet - Ja. I person? Never! Inte ens träffat någon som vågat komma fram och prata med en när man är på puben eller något själv. :/ Börjar ifrågasätta om de bara är ute efter normies eller om jag gör något fel :/

CynthiaLunaFrost Tjej, 24 år

Tack <3 boostade verkligen självförtroendet! <3

CynthiaLunaFrost Tjej, 24 år

Really? :O Tack! <3

Angående en bild
Chris_Plagues Kille, 24 år

Ojojoj ja då har vi kört samma race.
haha jo tack det stämmer, jag är den som alltid blivit full först pga alltid varit lätt påverkad sen jag testade första gången.
tål mer dock om jag dricker sakta o väntar i omgångar.
mitt humör går upp o ner när jag väl är på fyllan.
har ibland hittat min gräns men vissa gånger glömt bort den.
verkligen inte, kändes som jag typ var förlamad eller nåt, pga orkade knappt röra mig.
mhm har märkt det, första gången jag blev full på absinthe trodde jag att jag var i ett annat hus ett tag.
så ja det får bli öl eller cider nästa gång det ska drickas hehe
det är det jag tål bäst i rätt mängd samt kan kontrollera

Angående ett inlägg
Undivided Tjej, 25 år

Nej, men det är nog okej antar ja. Eller ja vet inte.. Men ja är ju expert på att stressa o förvärra/förstora saker. Så ja tror allt är lite värre än vad det behöver vara. Men ja har lite panik över det där med skolan... ja vet inte om ja egentligen vill.. o ja e så tankspridd o stressad nu så vet inte riktigt vad ja ska göra. O det är nog inte bara skolan heller. Fast det är ju egentligen skolan som förstör för mig. Det hindrar mig från att göra annat.

Du får välja helt själv! Om du orkar det vill säga x)
När ja skrev de där satt ja säkert minst en timme o grubblade över hur ja skulle formulera mig haha.
Det värsta är ju att texterna blir bara längre o längre.
Tror det är bra om vi kortar ner det lite ;)

Undivided Tjej, 25 år

Nej, nej alltså ja förstår! Jag är inte den mest kortfattade typen x)
Ja känner mig verkligen elak som skriver så mycket haha.
Shit, ja e så förvirrad o stressad nu, så du kommer få ett kort svar för en gång skull.
Liksom ja mår inte så bra för känns som att ja valt hel fel grej..
Men om du väljer att svara på det långa ja skrev sist, skriv helst väldigt kort tillbaka isf xD

Undivided Tjej, 25 år

Ja menade alkohol ja! Såklart! ;)
Öl är självklart det goaste <3 Ja gillar Carlsberg mest.
Och Jäger, åååh så gott! Annars så är ju lakrits gott! Gott o shotta. :>
Baleys, både röd och vitt vin och vissa whiskey är goa med!
Men ja dricker egentligen det mesta. Har aldrig smakat på nåt som är äckligt.
Goaste drinken ja druckit är White Russian. Gillar o blanda drinkar :)
Har du nån favorit drink? :)

Jaaa, klart ja uppskattar att skriva med dig! Askul ju! :D

Nu när vi skrivit så mycket om krogen o dricka o grejer så vill ja redan ha helg nu igen! Helgen är alltid för kort o den går alltid för fort..:( men helst så skulle ja vilja dra på festival imon haha, eller allra helst redan igår. x) Det borde finnas lika mycket festivaler som det finns krogar! Borde va festival varje helg! Det hade vart perfekt! <3

Undivided Tjej, 25 år

Asså det är så roligt att läsa detta, för jag är ju precis likadan x)
Och det är så klassiskt det där när man är stressad för att man ska dra iväg, och så glömmer man lik förbannat nåt fast man sprungit fram och tillbaka, in och ut hundra gånger x) Jag glömmer alltid nånting!

Är du säääker på att du är mer stressad än vad jag är? ;)
Ja menar, ja känner mig stressad om jag har 2 h på mig att passa en buss eller nåt. x)
Men det är det att ja tänker alltid för mycket. Mina tankar går hela tiden, värst på kvällarna för tänker på allt som hänt och vad som kommer hända och så förstorar ja alltid allting och tänker hela tiden "tänk OM det var/blir såhär.." osv. för mycket tänkande stressar en. Och jag oroar ju mig alltid och tänker sällan att saker löser sig, fast det egentligen gör det. Så är ju stressad mer eller mindre jämt, så fort ja ska göra nåt x)
Men ja, det är illa som du säger, att stressa så mycket. Men då är vi ju två haha!

Det har ja märkt! Vet inte hur många gånger man blivit knuffad av folk. Ingen hänsyn nånstans.. folk säger ju inte ens ursäkta! Så oförskämt ;<

Det är såå härligt o flytta! :D Dock har dem 2 åren ja bodde borta vart skit. Verkligen skit. Men ändå, man vill inte bo hemma längre. Har bott hemma i ca 4 veckor o har redan tröttnat x) Vill flytta igen.. Så ja, du får ta o flytta hemifrån nu haha. Jag har ju aldrig bott helt själv, eller haft min egen lägenhet, vilket jag vill ha. För det enda ja tänker på är att få inreda mitt eget hem. Och jag kan liksom se framför mig exakt hur allt ska se ut o allt är såå fint! :D Tex i mitt framtida vardagsrum ska ja ha en hel vägg med alla mina skivor, jag ska rama in alla mina gamla bandtröjor och ha på väggen, likaså mina LP skivor. Det är så tråkigt när allt sånt står i ett skåp eller ligger i garderoben, vilket det gör nu. För har ingen plats att ha det nån annan stans x) Sånt ska synas!

Ja, mer eller mindre så är det så överallt. Vi har inga roliga ställen här. Antingen är det ställen som bara sliskiga gubbar o kärringar på 50+ hänger. O där vill man inte va haha. x) eller så finns det bara ställen där det är massa dunka dunka musik och dansgolv. Dvs man kan inte sitta där inne o prata för musiken överröstar hela jävla stället o det e skitmusik ändå.. jag tycker inte det är kul o va på såna ställen iaf. Ja skulle ha bott i Göteborg istället. Där finns ju det kära Hard Rock Cafe och Rockbaren <3 Vi har inget sånt i Borås...
Ja förstår inte varför folk är så försiktiga.. ja menar, det är ju inte farligt att prata med nån annan.. eller..?
Visst, alltså ja går ju inte bara fram till nån random o börjar tjöta. Men sitter man vid samma bord som nån eller hänger på samma ställe så är det klart man pratar. Men de flesta ja mött sitter bara där helt ointresserade.. ja tror verkligen ja har haft otur med att snacka med rätt typ av folk de gånger ja vart ute x) för vissa gånger sitter hellre folk med sina telefoner än att va sociala... alla borde va som du! Ja hade gått ut varje dag haha! xD du verkar såå härlig, bara så att du vet! O ja, ja kan snacka, vänta bara.... nån gång.. nån gång ska du få se höhö x)

Ha, vilken tur! Att ja inte är jobbig alltså. x) ja brukar ju skriva mycket. Men kanske inte såhääär mycket haha! o har tänkt på det ett tag att man kanske inte borde skriva på varandras gästböcker, för vem som helst kan läsa våra fina historier x) dock gör det inget för min del.

Känn ingen stress över att svara. :) Svara när du vill! Och ja förstår det inte vart så lätt o svara om du vart bakis x) Jag gillar inte heller EC egenltigen. Konstigt att dem faktiskt inte har en app. Ja har alltid skrivit på telefonen fram tills nu. o ja kände att ja bara behövde skriva på datorn den här gången för det tar sån jäkla tid o skriva så mycket på telefonen. Får ju kramp i tummarna snart haha x) så det är bara skönt att du e seg på att svara haha.

Haha herregud dö inte x) Du måste mått jävligt dåligt efter det xD
Ja fattade dock inte att du skämtade, ja kan va lite trög ibland (a)
Har du lyckats bli utslängd nån gång?

Åh haha detta är lite pinsamt, ja är ju skräckisnörd. Älskar skräckfilmer o skräckspel. <3 Men har bra sett en utav Fredag den 13e filmerna. Om ja ens sett en hel haha *skäms*, men Disney alltså <3 Men alla Alien filmerna slår nog faktiskt ingen film :') Och Saw, älskar dem! <3 Sen är ju Wrong Turn filmerna rätt goa haha. Men The Chainsaw Massacre är ju en klassiker, och då menar jag ju orginalet såklart! Bästa serien är AHS. Vilken är din? Följer du nån? :)

Undivided Tjej, 25 år

Livet är aldrig lätt. Iaf inte mitt x)

Ja det går inte o plugga.. fast man försöker så går det verkligen inte. O som du säger, man vill ju inte va tråkig liksom!

Men det ska faktiskt bli skönt o komma hem. För Stockholm är rena stressen. Ja hatar centralen, alla tåg som går kors o tvärs, folk ÖVERALLT o alla springer runt, o så ska man hitta själv o komma i tid.. Det e ju kaos! Ja skulle aldrig kunna bo här för ja hade ju dött i stess. x) jag är väldigt bra på att stressa.. plus att det är alldeles för stort här. Ja har inget lokalsinne för fem öre x)

Ja hade åkt hit varje dag om ja kunnat, för pengar är inga problem! :) Det är liksom skolan som förstör o allt plugg. Vill ju åka hit oftare än vad ja brukar göra. För trivs ändå här o det är så skönt att komma hemifrån. För precis som du sa, så är jag oxå mycket själv och det är väldigt tråkigt. Och hemma är alltid tråkigt haha. Tur att ja iaf har en kompis som bor här. Ja ska se till så att hon aldrig flyttar från Stockholm haha. För ju längre hemifrån, desto bättre!

Ja har ju bott hemifrån i 2 år, så det e tråkigt o komma hem igen o bo hemma när man bott själv innan. Bor du själv? :>

Ja men det är stelt vart man än går i Borås. Alla människor är typ osociala. När man försöker prata med folk så dör alltid konversationen. Folk vill typ bara umgås med dom som dom själva känner. För det är ju så farligt o lära känna nya människor.

Jag var faktiskt ute förra helgen. Tog med en kompis. Vi träffa nån av hennes kompisar. Den ena hälsade inte ens. Den andra försökte ja prata med. Sa inte ja nåt så sa inte hon nåt. O ja frågade massa saker, hon svara men bara korta svar o fråågade aldrig nåt själv o allt liksom dog hela tiden så ja gav upp. Det är ju stelt om nåt när det blir så.. O det är alltid så när man är ute. Folk är typ rädda för att snacka med nån annans kompis kompis.. För man är ju verkligen så farlig.. vart är alla roliga o pratiga folk!? Det finns ju inga.. okej nu ska ja inte säga att ja e den som tjötar jättemycket på en gång bara sådär när man träffar nya o pladdrar på. Det kommer sen efter en stund ;) o då är jag verkligen igång ska du veta! x) ibland pratar ja fööör mycket. Vet inte hur många gånger ja får höra: "Emma, nu snackar du för mycket igen. Kan du inte va tyst iaf 5 minuter?" Nej. Nej det går inte! Ibland går det bara inte!

O ja kan ju skriva i massor oxå. Eftersom ja snackar så mycket i vanliga fall så har ja svårt att vara kortfattad när ja skriver oxå, o det slutar alltid med att ja skriver böcker x) ja har faktiskt velat säga det här redan från början. Liksom ja vill ursäkta mig för att ja skriver så mycket. Ja är rädd för att du ska tycka att ja är jobbig. :<

Och du behöver inte känna att du är jobbig haha. Trodde aldrig att du skulle säga så. Men du får va jobbig x) då är vi ju två o det känns ju lite bättre haha.

Jaaa, så länge det finns dricka så ska man dricka! Man går inte förrän drickan är slut. Och är den slut så fixar man mer ;)

Så du menar att man ska bli utslängd ist haha. Neej, varför då? Det e ju onödigt. x) då däckar ja hellre. Men ja däckar ju aldrig..

Men då får väl ja ta o leta på fb då. Nånstans måste du ju finnas!

Men kolla på film eller nåt. Det e ju alltid trevligt! O du svarade inte på det andra sist så frågar igen haha, vilken är din bästa film? Eller vilken är bästa filmgenren? :)
Och nu när du sa att du inte gör nånting. När vi körde till Arlanda igår så såg vi en skylt i en rondell där det stod "Ingenting". Så skumt.. man kunde köra till ingenting! Ja undrar hur det ser ut där..

Ja kommer hem rätt sent. Men ja vet inte riktig vad ja ska hitta på. Ja e sugen på öl. x) så ja kommer iaf dricka en när ja kommer hem. Plus att mina föräldrar va i Tyskland hela dagen igår o handla alkohol. Och självklart skickade ja med en lista på sånt som ja vill ha. Så kommer ha massa go dricka när ja kommer hem <3 vad tycker du är goast att dricka? :)

Som sagt, ursäkta mig att mina böcker blir längre o längre! Men ja kan inte sluta skriva haha. O du behöver inte svara på allt :>

Undivided Tjej, 25 år

Haha det brukar va så, börjar dagen dåligt, så blir hela dagen skit. Men du e inte sämst bara för det! Alla har vi dåliga dagar. Ja börja ju hela kvällen med att hälla ut dricka på hela bordet x) för att ja alltid e så jäkla klumpig! För vi spelade kort. Så fick sitta med papper o disktrasa o torka varenda litet kort. Så så roligt började det ju iaf x)

Jo, ja vet. Det va meningen att ja skulle va här hela helgen. Men ja är väldigt stressad över mitt plugg. Ja behöver ha iaf en dag hemma innan skolan igen så ja hinner göra nåt. Tog med mig alla böcker hit o sa att ja skulle plugga här. Men har ni inte rört böckerna! Så måste hem. So it's my bad, not yours.

Jo, ja kommer komma upp hit igen. Men det kan dröja ett tag. Ja kaaaaanske kommer upp i slutet av oktober igen. Men allt beror på plugget. Det e så jobbigt med det där jäkla plugget. För det e ju inte kul egentligen... O ja får ju inget bidrag heller för min studietid. Jävla skit.. så kommer gå back asmycket i pengar..

Du tycker att det e tråkigt här? Haha då ska vi inte prata om lilla Borås. Det e helt jävla dött där! Ja har bott där i hela mitt liv. O det e en riktigt liten skithåla. Iaf när det gäller att gå ut på krogen, o alla dryga tråkiga människor.. man vill inte ens gå ut där för att det e så tråkigt o stelt. Så ja tycker det e skitkul o va här uppe! Har aldrig haft tråkigt här :>

Ja e lite seg o bakis så det går lite trött att skriva x) tar lååång tid det här! Men ja ska nog lyckas skriva lite till haha.

Åh så du va på väg hit! Va gulligt haha. ja trodde inte du tog det seriöst först. Ja tror inte ens ja va seriös först när ja fråga, men sen blev ja nog det ändå x) för folk började dra hem sen från oss. O det blev så tomt, så tänkte att man kunde få hit lite till.. För ja gillar inte när folk bara går hem eller allt börja dö o folk blir trötta.. Men det blev bra ändå till slut. Fast det hade blivit ännu bättre om du tog dig hit :> aja, det kommer fler gånger! :D men så tråkigt ändå att din kväll balla ur :( men det e väl trevligt o vandra runt på natten? :D hade ja gått vilse hade ja nog inte brytt mig, för ja gillar o gå ut o gå mitt i natten x) ja tycker det e rätt mysigt. O alla vägar leder ju hem nån gång förr eller senare haha.

Men nästa gång, om du vill ha koll på om ja har somnat eller inte x) så finns ju alltid fb!

Alltså ja orkar inte ens ta mig in till centralen.. det här är världens sämsta dag o resa på känner ja haha. Ja vill bara ha min säng nu. Har ju knappt sovit nåt. Typ kanske 3 timmar .. jätterolig dag idag.
Va ska du hitta på idag då? :>

Undivided Tjej, 25 år

Ja är jättebra på att somna egentligen x) Det e bara o dricka lite till så håller man sig vaken ;)
Ja, du skulle kommit hit. Vi hade aldrig gått o lagt oss! ingen hade fått gå o lägga sig haha.. det hade ja sett till..

Ja men varför tror du ja tjata så för?? x) Ja hade ju kunnat möta dig på halva vägen juu. inte för att ja skulle hittat nånstans haha, men ändå! Fast o andra sidan kanske ja hade kunnat va lite mer tydlig o faktiskt säga att ja åker hem idag x) Men förstår att du ångrar dig. För du missade ju just den roligaste kvällen nånsin! O ja vet faktiskt inte när ja åker hit upp igen. ._.
Va gjorde du igår då? :> ja mena, du va ju oxå uppe hela natten.

Undivided Tjej, 25 år

Nej, säger ju det - ja somnar aldrig haha!
Ja har ingen aning hur lång tid det tar. När ja e i Sthlm så åker ja bara hit. Så har inte vart nån annan stans än i Handen. O inte ska du behöva åka 3 timmar. Det tar det ju för mig att åka till Sthlm från Borås x)

Ja åker dock hem imon. O mitt tåg går redan vid 15 tiden.

Ja visste att ja skulle åkt o dragit hit dig redan från början.. nu blev ju allt så sent haha. Allt hade ju blvit minst dubbelt så roligt om du lyckades komma hit! Ja, det tror ja faktiskt!

Undivided Tjej, 25 år

Men nu e ju klockan så mycket x) min kompis har redan lagt sig.... dock e ja ju pigg. Men ska ja va uppe hela natten haha? Har det så trevligt här. Kom hit nu! c:

Undivided Tjej, 25 år

Om inte du kommer hit så kommer ja till dig. Bara så att du vet...

Undivided Tjej, 25 år

Pfft! Ja däckar aldrig! Det e inte långt hit. Är i Handen. Så kom hit nu! Nuuuuu