SEIKEs bloggKille, 29 år. Är offline och var senast aktiv: Idag 06:05

SEIKE

Senaste inläggen

Har Corona
12 oktober kl. 01:29
Dagens tips
5 oktober kl. 01:30
hmm
1 oktober kl. 14:30
Halloween
30 september kl. 08:53
Nej men hörni
27 september kl. 05:09
Ouff
26 september kl. 08:06
Läser ni?
22 september kl. 03:36
Asså.. CW kräks
21 september kl. 06:50
verklighetsfrånvänt
20 september kl. 07:01
Ps5
17 september kl. 16:40
Visa alla

Har Corona

Finns ju bättre sätt att dö på, men jag ska inte klaga.
Får i alla fall bli ett träd när jag planteras istället för begravs.
Tack för denna tid.Dagens tips

Se The Social Dilemma, sen kan vi slänga våra telefoner och flytta till skogen tillsammans :Dhmm

Jag bara går och väntar....Halloween

Vad händer, gott folk? På halloween alltså!
Ska vi dra ihop något? 8)Nej men hörni

Ska man kanske ta och dra från denna sida en gång för alla? Det har ju verkligen varit fram och tillbaka, och jag älskar att bara skriva av mig massa skit här.... men det kanske ändå är dags?
Tror inte någon är superaktiv här, och de som är det fullkomligt skiter i min existens hahaha
Blir nog lite att man stannar kvar mest för nostalgin och att det är lite små-mysigt nu när sidan är så liten. Är lite mer intimt liksom, men samtidigt ett sådant slöseri.

Aja, vi får se..Ouff

När man är så svullen i facet att face recognition inte funkar :?(

Det regnar ute och är sjukt mysigt att ligga och lyssna på.
Ska försöka skriva mycket idag. Fick asmycket skrivet igår, så känner att jag har kommit in i ett flyt liksom!

Har också ansökt till en utbildning!
Gissa vad 8)
Vad skulle ni tro att det är, spontan gissning liksom!Läser ni?

Vad för typ av böcker i så fall?
Behöver folk som kan läsa små delar ur min bok snart så tänkte kolla runt lite bland random människor för att få lite utspridd feedback!Asså.. CW kräks

Har fan migrän som kommer och går och kräkparty. Sagt det förut, att jag lät ju få veta att det faktiskt är en hjärntumör ändå.

Dock är det efterblivet att man spyr när man har huvudvärk? Gör det ju bara värre...

Är det andra som också har spytt så brutalt att ni börjar blöda näsblod? Känns så jävla hardcore men det är också helt kontraproduktivt....

Man kräks ju för att kroppen reagerar och försöker få bort det som gör att man mår knas, så med andra ord försöker min kropp göra sig av med min hjärna?
Det är ändå en välkommen tanke.

Jag skulle ha skrivit på min bok men bara det här inlägget har tagit typ en timme att få klart då jag måste vila mellan varven, så istället lyssnar jag på ljudbok. Och kräks.verklighetsfrånvänt

Sa upp kontakten med en snubbe som är så extremt avskydd av alla som någonsin har haft något med honom att göra att verkligen ingen vill ha någon kontakt med honom, och så får jag höra av en som tyvärr _tvingas_ ha kontakt med honom för att hen inte har så mycket val (behöver inte gå in på varför pga för uppenbart vem det är då) att den här hatade personen tror att det är JAG som fått alla att hata honom.....
The level of delusion där.

Newsflash dude, eftersom jag vet att du läser den här bloggen, så är det tvärt om - jag tog bort dig överallt när jag, från andra, fick veta hur sjukt du behandlat dem. Och när jag gjorde det så vågade fler och fler träda fram och berätta saker som bara blev sjukare och sjukare ju mer jag fick veta.
Att ALLA du haft kontakt med fullkomligt avskyr dig är för att du har varit avskyvärd, och du har enbart dig själv att skylla där. Jag har literally NOLL med det att göra, så sluta skyffla över ansvaret på någon annan än dig själv. Tvärt om så var ju jag tyvärr en som försvarade dig alldeles för länge.

Dock lite smickrad att den här personen på fullaste allvar tror att jag har ett sådant enormt inflytande att jag lyckats påverka ALLA att tycka att han är det äckligaste som går i ett par skor. Fatta mäktig jag måste framstå när jag får cred för att ha vänt så mycket människor emot någon genom att.... manipulera dem? Människans genom åren absolut närmaste vänner har alltså blivit totalt hjärntvättade av mig, enligt honom :) Jag lär ju vara den mest inflytelserika människan på jorden som lyckats med detta, haha!

Men sen är det ju så med fullfjädrade psykopater... Det är aldrig hos dem själva som felet ligger, så jag förstår att han målat upp denna bild för att orka leva med sig själv.
Den enda som är manipulativ är den här personen. Jag själv blev ju påverkad av det här under en längre tid, även om jag inte direkt led utav det men andra blev utsatta för att jag inte kunde se vad som faktiskt hände.....

Ska bli härligt, den dagen när allt det som hänt kommer fram och totalt pulvriserar honom. Finns så mycket material som kommer droppa när som helst som kommer leda till att människan inte kan visa sitt tryne i något sammanhang någonsin, och det bästa är att det kommer komma ifrån alla de som blivit utsatta för det här aset och inte ifrån mig, då jag är skonad att enbart ha blivit utnyttjad till en så mild grad att det inte påverkat mig direkt - utom att jag skäms extremt mycket över att ha bidragit till att hans sjukheter har fått fortgå. Han fick trots allt tillgång till min plattform, vilket var hans mål och syfte, och det är något som jag absolut ångrar såhär i efterhand. Är ju på ett sätt medbrottsling för att jag inte tog avstånd vid första magkänslan, och det kommer jag alltid att behöva leva med.

Har alltid känt lite obehag kring cancel culture men nu kommer det bara vara ett sätt att rädda alla potentiella nya offer från den här vidriga individen, så jag ser fram emot det.
Njut så länge du kan, för det är sista tiden du kan fortsätta så som du gjort, som att ingenting hänt och alla dina offer enbart är trappsteg som du behövt klampa på för att ta dig någonstans.

Gör man så mycket på andras bekostnad så får man igen tusen gånger om. Det kommer du att få lära dig den hårda vägen.Ps5

Alla ba OMG FINAL FANTASY och jag ba eeeeh Hogwarts Legacy hallååååå

Och nej, JK Rowling är fortfarande canceled.

Vill ha Cyber Punk också, helst igår.

Och God of War, Ragnarök.

Anyone else?


Migränen är nästan borta men nu mår jag illa istället. :(