SEIKEs bloggKille, 30 år. Är offline och var senast aktiv: Idag 08:42

SEIKE

Senaste inläggen

Ful
18 september kl. 00:46
Tjo
9 september kl. 22:02
Skolan
30 augusti kl. 10:17
Nu känner man sig
12 augusti kl. 22:41
Ångest
10 augusti kl. 23:39
Så pepp
1 augusti kl. 02:27
Allmänt
29 juli kl. 02:41
Bloggtoppen takeover
26 juli kl. 13:45
Klippt håret
7 juli kl. 17:38
Grattis till mig!
23 juni kl. 08:44
Visa alla

Ful

Varför är jag så jävla ful? SuckTjo

Något kalas i Stockholm i helgen eller?Skolan

Har sjukt kul och går asbra!
Kommer upp 6 på morgonen utan problem och åker en timme och trettio till femtio minuter (give or take) varje dag, samt stannar ofta över långt efter att vi slutat för att det är så sjukt givande. Verkligen dykt in i utbildningen. Känns verkligen så himla bra!
Ville bara ge en kort uppdatering för de få här inne som bryr sig 8)Nu känner man sig

både gammal OCH ung.

Ung för att man sökt CSN och köpt skolböcker!
Gammal för att man ska åka med sin fru och en vän till Ullared och handla prylar.
Känns som en sak som gamla människor gör!

Fått reda på några av mina klasskompisar nu och är fan bekant eller har gemensamma bekanta med minst 5 stycken! Trodde att jag skulle hamna i en klass med helt okända ansikten men känner igen asmånga. Är kanske en viss typ av folk som söker sig till sådana kreativa utbildningar ändå, så det är egentligen inte så konstigt.
Men på ett sätt skönt att inte precis ALLT är nytt.
Några människor som man åtminstone har haft å göra med tidigare.

Känner mig ung pga förväntningarna också. Va länge sen jag hade en sån känsla i kroppen. Förväntansfull. Det är fan inte något jag känner ofta, ens när jag borde ha känt det...
Något som jag typ alltid hade problem med när jag tex skulle på turné och resa med bandet. Man VILLE känna den där förväntansfulla känslan som sedan bara drunknade i allt ansvar och den extrema pressen..... Kände inte heller förväntan inför den utbildning som jag gick för ett par år sedan. Det var mer något som jag gjorde för att ha något annat än bandet.
Det här är något helt nytt och något som inte handlar om att jag ska prestera för andras skull utan för min egen.

Bara lite allmänna tankar...

Förresten, onsdagen om två veckor så är det tydligen någon klubb som vänner till mig anordnar.
Någon som känner sig manad? HahaÅngest

Det här med att man aldrig kan slappna av efter att man har umgåtts med folk och bara leva på den energin utan måste gå runt med en klump i magen för att man har ångest efter att ha utsatt andra för sig själv...
Sen hjälper det aldrig att intala sig att det nog inte är så illa ändå. Eller ens att människorna försäkrar en om att det absolut inte är något sådant.
Det är bara en sån känsla som man får lära sig att leva med, men som alltid skaver på ett extremt obehagligt sätt och trots att man är van aldrig faktiskt kan vänja sig vid.
Tror ändå det blivit lite värre iom Covid. Men jag kan ha fel. Kanske bara jag som har glömt.
Känns som att det är mycket som jag har glömt bort. Typ som hur det var att leva utan min fru.
Det känns så avlägset och otänkbart att jag inte vet om jag fortfarande hade varit människa om hon försvann.
Nu blev det ett rätt deppigt inlägg. Allt är fan bra. Jag har lite ångest, men det har jag ju jämt. Jag hade nog inte varit människa utan den där ångesten heller, eftersom det är en så stor del av vem jag är.
Mår ju över lag väldigt bra och är pepp på skolan som startar nu om bara några dagar. Lite orolig över resvägen och tidiga morgnar, men får ta det en dag i taget.Så pepp

På skolan
På Wheel Of Time-serien
På att färga håret

Är pepp på nästa helg också för då har jag bestämt mig för att gå ut för första gången på tusen år.
Någon i Stockholm som vill leka?Allmänt

Vet inte vad jag ska skriva, men måste ju step up my game lite nu så att alla 15 aktiva användare här inte blir besvikna :(

Vad kan jag berätta då?
Jobbat så jävla hårt med lite olika beställningsjobb senaste veckorna. Betar av inför skolstarten. Bara tre veckor kvar! Har dock inte fått någon info alls, varken på mail eller post, vilket känns skumt... men det kommer väl tillslut. Är fan lite nervös? Haha..

Jag och min fru ska ha lite semester precis innan skolstarten också. Vi kommer att ta bilen och åka iväg ett par dagar. Inte mer än så, men det ska bli kul. Behöver fan komma bort lite...

Har ökat dosen av mina mediciner också, vilket har fungerat bra för en gångs skull. Enda negativa är att jag har så extremt svårt att få orgasm nu, vilket är jävligt irriterande. Inte så att jag har mindre sexlust eller problem med erektion heller, utan BARA svårt att komma. Hade hellre tappat sexlusten.

Något galet positivt som hänt är att jag finally börjat gymma igen! Restriktionerna är ju lyfta och jag har fått vaccin, samt mamma har vaccinerat sig och hennes senaste provsvar från resultatet på cellgifterna var ändå över förväntan så jag känner att man vågar lite mer.
Känner verkligen att jag behöver komma igång.

Så, liten uppdatering. Allmänt positivt, även fast jag såklart har lite dippar här och där men jag håller humöret uppe :)Bloggtoppen takeover

Gött att jag är tillbaka och återtar min forna glory som OG på bloggtoppen. Det känns nostalgiskt och nästan lite overkligt måste jag säga.. Från att ha varit i topp tre i åratal till att försvinna helt från sidan, komma tillbaka och kämpa mig hela vägen hit. Har slitit med oändliga timmars förberedelser och träning både fysiskt och mentalt inför detta, och nu står man här. Helt otroligt, och ändå så är det faktiskt verkligt. Fick nypa mig ett par gånger i armen måste jag erkänna!
Jag skulle vilja ta tillfället i akt och tacka min familj för stödet, och då allra främst min fantastiska fru: Beatrice, du är en klippa!
Tackar såklart mina enastående och outtröttliga vänner. Inga nämnda, inga glömda - men ni vet vilka ni är!
Till sist (men inte minst) så tackar jag de kanske allra viktigaste: mina fans. Utan er så hade detta aldrig varit möjligt!

Det finns inte ord så att det räcker, därför låter jag det mesta vara osagt.... men TACK för förtroendet. Jag ska åter igen bära titeln och ansvaret med stolthet!Klippt håret

Inte haft såhär kort hår sedan jag va typ.... 3 år? hahahah
Sjukt är det. Men skönt. Är för varmt för att ha hår :(Grattis till mig!

Kom in på skolan jag sökte, så nu blir jag fattig student i 2,5 år istället för sån cool frilansare när man ska skriva in sin occupation i olika sammanhang.
Ändå lite oväntat? Alltså att jag ens sökte. Olikt mig att samla ihop mig själv, kasta mig ut i en ny riktning och anstränga mig såpass att jag fick ihop arbetsprover och hela baletten... Men jag kom in och tackade ja.
No lies, är i extremt behov av en omvändning och ser verkligen fram emot lite mer struktur i vardagen. Det är två argument. Det tredje är att jag genuint vill göra något där jag tänker på mig själv främst, utan att ha någon annan i åtanke när jag gör ett val som färgar min framtid. Låter främmande att säga det, men det är ändå hur jag har levt mitt liv i över tio år, om inte mer... Alltid haft andra individer in mind på något sätt och känt ett ansvar för att få ihop något som vi åtagit oss tillsammans. Nu gör jag något för mig själv, och enbart mig.
Me, myself and I.
Ok, inte helt. Tänker på Bea också och att det här kommer att förbättra mina kunskaper inom min profession som gör att jag får en starkare position på alla plan i framtiden - som såklart gynnar oss båda. Men det var inte med henne in mind som jag sökte, och det är vad jag syftar på. Det här är en säkerhet för mig, och det första steget jag gör för att få någon typ av säkerhet i livet istället för de konstanta risker som jag har utsatt mig för tidigare.
Nu vet ni det!

Mår folk ok på EC eller hur går det?
Hade migrän hela dagen igår och känner mig som en friterad räka nu. Är förjävla varmt?? Har två fläktar på konstant hemma nu för att överleva.
Midsommar i helgen också. Kommer att spendera tillsammans med familj på hennes sida, norr om Stockholm. Blir nog rätt lugnt som vanligt med god mat och brädspel. Ingen alkohol. Tänk om jag sagt det till mig själv för ett par år sedan. Hade jag trott på mig själv?