AlvandirKille, 25 år. Bor i Borlänge, Dalarnas län. Är offline

Alvandir

Fakta

Riktigt namn: Leo Civilstatus: Singel
Läggning: Straight
Intresse: Spel
Bor: I skogen
Politik: Hemligt
Dricker: Diverse
Musikstil: Metal
Klädstil: Blandat
Medlem sedan: 2014-03-15

Event

Alvandir har inte lagt till några event än.

Hoj!

Studerar för närvarande speldesign på en yrkeshögskola.

Musik:

Månegarm
Amon Amarth
Korpiklaani
Ensiferum

TV-Serier:

Game of Thrones
Breaking Bad
Ballers

Film:

Return of the Living Dead
IT
The Conjuring
Lord of the Rings

Spel:

Resident Evil
Overwatch
Legend of Zelda
Warcraft

Böcker:

A Song of Ice and Fire
Harry Potter

Alvandirs gästbok

Logga in för att skriva.


Vattenslang Tjej, 25 år

Haha eller hur. Jag föredrar messenger, är pissdålig på att svara på andra sociala medier. (Som du märker.) Du kan ju skicka din profil eller ditt namn PM så addar jag dig.

Hahah väljer att inte svara på det andra när vi ska skriva på det andra stället, my poor buddy. Hoppas mitt CSN kommer imorgon though.

Vattenslang Tjej, 25 år

Haha ja jag håller med, tyvärr är inte EC världens bästa sida att hålla kontakten på. Deras meddelandegrejs är ju också helkonstigt och jag säger bara usch. Haha..

Vad bra, likväl att du håller med mig. Annars hade du kämpat för fel sak xD Hahah åh jobbigt läge, men då blev det F på den uppgiften eller var det inget betygsättande? Helknas ju :D

Jag kör via Steam ja. Haha i värsta fall kan vi ju alltid köra två, faktiskt inte kört fler än så även fast det låter roligt det med. (Vilket det nog också är..) Du kan ju som sagt kolla runt och se :D

Haha nä, men det löser sig. Finns buss. Enda problemet är ju att man är fattig däremot, heheh. :$$$$

Vattenslang Tjej, 25 år

HAHA, händer alltid mig också. Men det blev bara ett meddelande i alla fall ;)

Haha nej, inte överskattning grabben! Nu ska du inte vara sån! ;) Vad hände på presentationen och vad handlade den om? :O Hoppas du finner mer gaming buds! Borlänge folk dras till skolor i Falun, säkert någon där jag "känner" :P

Haha men dåså, det enda jag lirar nu dock är ju terraria och jag är inte helt värdelös där i alla fall. Men det är ju bara kul om det är fler :3. Hahaha! Jobbigt att bo långt i från allt dock, men men skall icke klaga ;)

Vattenslang Tjej, 25 år

Hahah men du din charmiga sak, tack så mycket. Du är lika fin du med :D

Ja juste, skolan ja.. uscha då. Hur går det? Antar att den är seg just nu i början.. Haha kan spela med dig, fast jag suger på alla spel någonsin. :( Hoppas dina nya spelkompisar är roliga bara då, vad hade ni tänkt att spela då? Personligen känner jag att typ alla spelar overwatch.. du får prata med folk i Borlänge istället. De gör det i alla fall :D

Haha, jaa! Det finns en buss strax utanför så det är skönt. Blir nog buss på hösten och vintern annars blir man bara blöt och kall, vilket jag inte har någon större lust med faktiskt D:
Du får komma hit och få en delad frihet! XD

Vattenslang Tjej, 25 år

Varför iggar de dig? :( Haha WoW är farligt att spela. Folk blir ju hur beroende som helst. Synd att ni inte tycker om samma spel dock.. Blir inte då kul om man inte kan spela tillsammans! Haha Overwatch är ju dock ganska populärt så det är ju najs att du får spela det och träffa lite nytt folk ;)

Flytten har gått bra. Trivs bra i lägenheten och området är väl okej. Tar 45 min att gå in till stan så det är lite småtråkigt men det får gå. Jag tror du kommer tycka om att bo ensam sen, det är rätt så skönt :)

Visa alla inlägg