Sockers blogg

 Crew Premium

Tjej, 29 år. Bor i Lidköping, Västra Götalands län. Är offline och var senast aktiv: 11 december kl. 12:54

Socker

Senaste inläggen

Akta er ....
14 december 2018 kl. 20:21
EC-memes! [ Repost ]
28 november 2018 kl. 16:26
Good Vibes or GTFO .
28 november 2018 kl. 15:36
Wohoo!
29 september 2018 kl. 13:23
Vila i frid bror .
14 september 2018 kl. 15:17
GRATTIS ARWEN <3
29 augusti 2018 kl. 16:54
Oh helo .
24 augusti 2018 kl. 14:43
Kattupdate + en önskan .
7 augusti 2018 kl. 22:00
Maui Waui ~
2 augusti 2018 kl. 20:45
Dagens insikt .
29 juni 2018 kl. 19:34
Visa alla

Akta er ....
... för den coolaste katten i stan.
Skojar bara. Är en tönt.
Hej då <3

.EC-memes! [ Repost ]
Postade ju ett inlägg med gamla EC-memes för ett tag sen som jag råkade ta bort pga klantig AF. Och eftersom att det inlägget var så populärt så tänkte jag köra en repost! Varsågoda! <3 Skriv gärna ett PM till mig om ni har fler roliga EC-memes! Kommer ett nytt inlägg inom kort och då kanske din bild får vara med! ;)

Vilken är er favorit?Good Vibes or GTFO .Nu är jag tillbaka med ny energi och ännu mer kärlek att ge vare sig ni gillar det eller ej. Kommer inte finnas någon plats kvar för hat när jag är klar <3
Har nog redan postat den här gifen, men den gör mig varm för det var sommar och inte 13 minusgrader och jag var cute AF.

.Wohoo!Efter en jävla massa velande så beslutade jag mig för att skicka in en ansökan om jobbet som medial telefonrådgivare. Trodde ändå aldrig att jag skulle få det men dom svarade på mitt mejl idag och skrev att dom var intresserade, så nästa vecka ska jag få göra ett arbetsprov. Gjorde det mest som en kul grej först och tänkte att det inte hade varit hela världen om jag fick ett nej. Men nu känns det plötsligt så otroligt jävla viktigt att få det här jobbet för det är ju något jag vet att jag vill utvecklas i och jobba med i framtiden. Och nu kan jag få göra det hemifrån, ha mitt eget schema och vara min egen chef. Hur perfekt är inte det?! Ska inte hypa för mycket för då blir jag bara ledsen om jag inte får jobbet i slutändan. Men ni får jättegärna hålla tummarna för mig och önska mig lycka till!

Mvh Så nervös att jag spyr

.Vila i frid bror .Har skrivit, raderat och skrivit om hur många inlägg som helst nu för att inga ord egentligen kan beskriva den sorgen jag känner över att du gått bort. Kan inte ens förstå att det redan gått två veckor. Har stängt av helt och undvikit allt som påminner om dig. Kunde knappt logga in på EC första veckan för inget kommer att vara detsamma när du inte här. Vi hade så mycket planer inför framtiden. Vi skulle bygga om sidan och starta ett kontor, du skulle visa mig Paris och jag skulle visa dig och Linnea Amsterdam. Du fanns där för mig när jag behövde någon som mest. Oavsett vad det handlade om. Vi delade allt med varandra. När saker sket sig så var det alltid du som sträckte ut en hand för att hjälpa mig fastän jag aldrig bad om det. Hann nog aldrig visa hur tacksam jag var. Men jag hoppas att du visste om det.

Jag ska kämpa för att fullfölja våra planer om att göra EC till en bättre plats. Jag vet att du hade velat det. Och jag tänker inte svika dig.
Bästa Oscar, vila i frid. Och tusen tack för allt.


Oe, För alltid saknad <3


.GRATTIS ARWEN <3Stort grattis till Rymdglas katt som fyller 5 år idag! Hurra Hurra Hurra Hurra Hurra!

.Oh helo .
Min dator funkar igen ( nästan ), så kommer kunna vara lite mer aktiv på EC från och med nu! Har ni saknat mig ens?! ;___;

Haft fullt upp med att vara kattmamma. Och just nu sitter jag och skriver CV för första gången på fyra år. Känns rätt weird, men har nog hittat det perfekta jobbet för mig. Det är ändå något jag tänkt jobba med i framtiden, och dom sökte folk rätt akut nu så tänkte "Why not give it a shot?". Jobbar 60h i månaden, kan bestämma själv över mina arbetstider och jag jobbar hemifrån!! Nu undrar ni säkert vad fan jag hittat för jävla jobb. Och jag tänkte egentligen inte skriva om det öppet, men är trött på att försöka dölja den sidan av mig själv. Feel free to judge me, fattar ju själv att det är helt galet. Men jag ska försöka få jobb som medial rådgivare / spåtant. Hade jag inte sagt det så hade folk antagligen trott att jag jobbade med telefonsex, typ heta linjen. Lol. Och det hade antagligen varit mer accepterat. Förstår att folk fortfarande är skeptiska till sånt där och jag svarar jättegärna på frågor.

Nu ska jag göra mig i ordning och förbereda lite inför kvällen. Ska på kräftskiva hos en vän som fyller år! Hoppas att ni får en trevlig helg! <3

.Kattupdate + en önskan .Känns seriöst som om alla gått runt och släppt ifrån sig negativ energi hela dagen and it's actually draining me. Känns som om jag tassat fram på en väg full av krossat glas, försökt undvika att trampa fel men plötsligt snubblat till och skrapat upp hela mig. Så en önskan till er alla. Var försiktiga med vart ni riktar er energi. I know it's alot going on, but please. Be kind. Inte bara mot mig, men även mot varandra och mot er själva.

Nu till något mycket trevligare! Maui har börjat trivas som fan här. Han är gosigaste katten ever, sover på mitt bröst, väcker mig med pussar och kommer alltid när jag ropar på honom. Behövde inte ens lära honom gå på låda. Så himla duktig!

Här får ni all the good vibes in the world i en enda bild. Mvh Socker-Katten

.Maui Waui ~Har hunnit åka på massa äventyr i sommar och har egentligen sååå mycket mer att skriva om men är mitt uppe i massa annat just nu så droppar bara den senaste nyheten. Jag ska bli kattmamma imorgon! Har ju haft katt i hela mitt liv typ men inte haft nån sen 2013 så det är fan dags nu! Har verkligen längtat efter detta! Funderar på att döpa honom till Maui cuz det låter som Meowii which is cute af, det är namnet på en demi-God och även en nice sativa-strain. So much win. Han är verkligen skitsöt. Kunde först inte fatta hur han bara såldes för 500 spänn. Det var för bra för att vara sant. Tänkte att han antingen var en väldigt besvärlig katt eller att vi blivit hustlade. Han är too cute ;___; Har dessutom alltid letat efter en randig katt för min första katt var randig. Hoppas som faaan på att han blir lugnare och snällare än min senaste katt. Hon var typ en demon :(( Also, kom precis på att alla mina katters namn har börjat på M. Mimi, Minoy och nu Maui. Och Sebbes katter hette Marley och Marijuana. Hahaha! Och katt på thailändska är "maew", lol.

KOLLA VAD FIN <3
Obs, kommer probably spamma jävligt mycket kattbilder överallt så avbevaka mig/ta bort mig som vän om ni inte gillar katter.


.Dagens insikt .
En sak jag faktiskt aldrig tänkt på innan ... Jag är rätt cool ändå.
Alltid trott att jag varit en tönt. Men ur vissa vinklar av livet ... så är jag fan en cooling.

.