DeuferisKille, 33 år. Bor i Ängelholm, Skåne län. Är offline

Deuferis

Fakta

Civilstatus: Letar
Läggning: Straight
Intresse: Spel
Bor: Med någon
Politik: Inte valt
Dricker: Alkohol
Musikstil: Inte valt
Klädstil: Inte valt
Medlem sedan: 2010-11-25

Event

Deuferis har inte lagt till några event än.

"Satan i Gatan! Det är Salsa-Ray!"

ah, så det är här man ska berätta om sig själv då?
Ärligt talat så tycker jag väl att det är lite smådrygt att lära känna folk via en presentation på vilken jävla internet-sida som helst, men lite grundläggande kan jag väl kosta på mig.

Henrik var det riktiga namnet, får ni tycka vad ni vill om, men så är det. Efternamnet är från Österrike, men det krävs särskild behörighet för att få reda på.
Lever för tillfället i en härlig fyra i Ängelholm tillsammans med mina två smått efterblivna, men ändå ack så älskvärda rumskamrater Lemix_Doomlord och Gulbyxan. Här spenderar jag mina, för tillfället, arbetslösa dagar med att söka jobb, söka studier och allmänt hitta på allt möjligt skit för att undanhålla tristessen det innebär att vara utan sysselsättning.
På helgerna tycker jag om att göra saker som man OMÖJLIGT kan göra på vardagar, till exempel:
Festa, Supa, Dricka, Fira, Dra på krogen eller i vissa fall smälla ur mig ofantligt hemska kommentarer till mina närmaste vänner och ibland deras flickvänner också för den delen. Jag har andra intressen både till vardags och till helg, såklart, men återigen sådant måste man fråga för att få veta.

Tycker ni att jag begär för mycket? Happ, det enda jag kan säga till mitt försvar är att jag gör mot andra så som jag vill att de ska göra mot mig...iallafall på internet. Vill jag lära känna just DIG så kommer jag fråga något om DIG,i utbyte kan du ju då förvänta dig svar på en eventuell fråga om mig. Är det fortfarande för mycket begärt enligt dig så är du förmodligen ändå inte den typen av männsika jag skulle vilja lära känna, så det problemet löser ju sig självt i så fall.

Det tycker jag räcker för tillfället, måste hinna med att gå som ett freak lite grann här i lägenheten innan de andra upptäcker mig. Vi hörs!

Deuferis bilder

Deuferis har inte laddat upp några bilder än.

Deuferis gästbok

Logga in för att skriva.Inga sparade inlägg än. Bli första?