GulbyxanKille, 33 år. Bor i Ängelholm, Skåne län. Är offline

Gulbyxan

Fakta

Riktigt namn: Johannes Gulbyxan Petersson Civilstatus: Singel
Läggning: Straight
Intresse: Kreativitet
Bor: Själv
Politik: Inte valt
Dricker: Vatten
Musikstil: Inte valt
Klädstil: Inte valt
Medlem sedan: 2010-10-05

Event

Gulbyxan har inte lagt till några event än.

tja. gulbyxan här. vet inte riktigt vad jag vill framföra med min presentation men det känns rätt najs att vara här. hoppas på att träffa nya vänner här, de e alltid najs liksom :P så för fan. tveka inte på att ta kontakt med mig. jag gillar att prata om allt mellan himmel och jord :) peace
som extra grej så ska jag publicera en text som jag skrivit för några år sedan. den handöar om mig själv och ett av mina äventyr genom tiderna.

hoppas ni tycker om det. ha det bra.
Hur han uppfann en ”johannes”


Det var en kall kväll(inte alls kall, säger bara så för spänningens skull) och johannes skulle iväg på fest. Han hade ingen sprit med sig, han skulle snylta som vanligt tänkte han.
Det var fest hos micke, som han har varit kär i ända sen 1:an (jag är inte homosexuell men han kan ju va snygg ändå :P), och så plötsligt, kom där en tjej. Matilda. Mums, tänkte johannes.. så började vi festa. Hansen var där osså såklart, han var full efter 15 minuter eftersom han drack av alla o blandade med allt. Johannes tog det lite lugnt och minns den förra festen då han trilla och skar handen på en spegel.. han var rädd att det skulle hända igen..
Så han tog det lugnt, drack lagom och höll koll på läget..

Någon gång vid 2 på natten ville han ha lite action. Han kunde inte klara sig utan fysisk närkontakt. Han gick till micke men upptäckte att han hade en flickvän..
Världen vändes uppochned och johannes ville skrika:
-NEEEEJJJJJJ!!!!!
Men det gjorde han inte, för han var trött..
Han kom o tänka på den mystiska tjejen han hade sett innan..
- jag letar upp henne, sa han, men bara tyst för sig själv.


Han gick o kollade i 1 timme på samma ställe men bestämde sig senare för att flytta 2 meter åt vänster.. å där var hon, matilda.. ”vilka lökar” tänkte johannes.. (hon har stora bröst)..

(i brist på tid)

i alla fall slutade det med att de hamnade i samma säng o började hångla o efter 10 minuters hångel så sa johannes… jag e trött, orkar inte,,,
matilda blev ju såklart sur när hon inte fick ha sex men hon överlevde.

Och än idag lever legenden om ”johannes” kvar.. det kommer att förflyttas genom generationera tills jordens befolkning är för trötta för att nuppa..
Slut!

En mer sann version av händelseförloppet:

Johannes hade känt en viss dragning till Mickes koppärriga ansikte och mäktigt fjuniga haka. När Micke ringde en fredagseftermiddag och frågade om Johannes ville komma på fest svarade Johannes "Ja" utan att tveka. Han gick mot busshållsplatsen med bestämda steg och brydde sig inte ens när han knuffade en pensionär framför en taxi. Att äta eller skaffa alkohol först hade han inte en tanke på, trots att han var både hungrig och alkoholabstinent. Johannes tänkte stjäla både sprit och mat från festvärden, precis som vanligt.
På vägen till festen hoppade Hansen, beväpnad med en stor flaska vodka, på bussen. Hansen var en av Johannes närmaste vänner och en god människa. Han var glad i hågen när han tänkte på att inmundiga stora mängder alkohol. Johannes satt dock bara och tänkte på att sodomera unga damer.
Slutligen kom de fram till Mickes lilla stuga på östra sidan av Mordor. Orgieskriken och metalmusiken dånade och Johannes piggnade till. Till hans besvikelse var det dock en riktig kovfest. Tre tjejer, varav två var olovliga. Den tredje tjejen, M, var inte något att hänga i julgranen, men hon hade fina bröst. Tyckte Johannes, så han satte in stöten. Så småningom.
Hansen var karatefull efter 15 minuter, då han halsat vodkan och sköljt ner med ett gäng tequila. Han somnade snart under bordet, vaggad till sömn av Finntrolls ljuva toner.
Johannes drack av de andras sprit så fort ingen var i närheten. Till slut var han dunderfull och kröp ner hos Micke. Men det var inte Micke som fick känna hans händer. Det var Mickes flickvän. Chockad och äcklad rullade Johannes ur sängen och sprang skrikande iväg.
I hallen stötte han ihop med M, som var lika fyllekåt som Johannes. Vad ont man än kan säga om Johannes, och det är mycket, så har han utseendet på sin sida. Följdaktligen lyckades han få med sig den unga damen, med ytterst skumma syften.
De låg på en solkig madrass långt bortom all mänsklig moral, när Johannes plötsligt upptäckte att M hade kul på riktigt. Hon verkade trivas ordentligt, och Johannes stod inte ut med att en kvinna skulle känna en sådan glädje. Så han drog sig ur.
"Vill du nuppa?" frågade M med längtan i blicken.
"Nej, jag är trött, orkar inte. Jag vill gärna sova istället." sade Johannes och lade sig på sidan. Han fnissade hela natten medan M låg och längtade efter något hon inte kunde få.

Sedan den dagen blev "att göra en Johannes" synonymt med att jävlas med folk.

Gulbyxans musik

Gulbyxan har inte lagt till några band än

Gulbyxans bilder

Gulbyxan har inte laddat upp några bilder än.

Gulbyxans gästbok

Logga in för att skriva.Inga sparade inlägg än. Bli första?