CellarDoorTjej, 25 år. Bor i Visby, Gotlands län. Är offline

CellarDoor

Fakta

Civilstatus: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Intresse: Teckna
Bor: Med föräldrarna
Politik: Feminist
Dricker: Te
Musikstil: Rock
Klädstil: Galen
Medlem sedan: 2014-02-18

Event

CellarDoor har inte lagt till några event än.

Hejsan du, du människa, varelse, person, eller inte en person? Man, kvinna, något därimellan eller kanske ingenting alls. Oavsett vem du är så hälsar jag dig välkommen till denna profil, denna träffpunkt, denna förening av mina känslor, mitt liv och saker som jag egentligen kanske inte definierar som mig. Detta är bara den version av mig som jag väljer att visa för Er här på internet, här på emocore, är på denna hemsida, denna hemsida jag endast skaffat i ett syfte.

Vilket syfte då, tänker du. Jo, just för att min käraste, min allra käraste, vägrade att skaffa tumblr bara för min och endast min egna skull. Därför skaffade jag mitt ett användarnamn här, bestämde mig för ett passande och knapprade in det på tangentbordet. Jag är här för att min älskade ville det. Och så förblir det. Men det betyder inte att jag kan njuta lite av det, eller hur?

Så jag är här på grund av en blandning av vår vilja, din, min och hans. För visst vill du också att jag ska vara här, finnas här för dig, vara den ande som vakar över er under natten?

Jag vet inte vad jag pratar om. URSÄKTA ALLT OCH STICK HÄRIFRÅN.

peace

sophisticated-anarchy.tumblr.com

CellarDoors bilder

CellarDoor har inte laddat upp några bilder än.

CellarDoors gästbok

Logga in för att skriva.


EnLitenLama Tjej, 26 år

Idag! Nu, närmare bestämt c: