Vegetarisk och Vegansk kost
risotto med sparris i är gött. Risotto med rödbetor i är också jättegott. Framförallt najs färg från rödbetan osv.
Räknas tofu glass till vegan? Ingen koll så dont hate, rekommenderad smak? Eller andra märken som typ ica (not sponsored) har?
y om d3n int3 inn3håll3r något 4nn4t som förstör så ä4 d3t v3g m tofu
jag gillar tofulines vaniljglass jättemkt ^__^ basic, billig och go
:p
okej :p good to know, inte ätit köpt glass på ett tag
fö, på tal om dedär. gogreen ska sluta sälja deras matgrädde, beställde 10 liter för ett tag sedan och glömde kolla datum... går ut om mindre än en månad, hahah. :/ kmr bli smällfet<3
du kan frysa in dom om du har plats för d
japp tom avokado
hur länge tror ni en öppnad oatly imat håller i kyylskåppet?
står bara bäst före för oöppnad '/
thx :)
"lukta på den" är ett för sopigt mått för mig. luktar ändå aldrig illa även om dom står i solen i 1 månad
^ typ jättelänge idk mer än en vecka i alla fall
HJÄLP vill göra mustig och skogig gryta utan djur!!!!!!!!!!! En brun gryta med bruna smaker. Tänker tankar om älggryta och gråter typ.
Tänker att den vill innehålla morötter, champinjoner, blomkål, massa lök, potatis och mer. Är osäker på hur jag ska få själva ~såsen~ att bli ideal DOCK.
Har ni några tips eller förslag?
Är allergisk mot soja och övriga baljväxter så d e uteslutet oki.
Oklart men du kan ha i rödvin så blir det väl lite åt det hållet iaf.
Enbär får det att smaka ''vilt'', och sedan har ju svamp en väldigt jordig smak som kan passa. Kanske jackfruit för konsistensen? Du får exprimentera med kryddor, rosmarin och paprikapulver brukar jag ha som bas för att det ska smaka köttigare sen minns jag tyvärr inte vad allt annat heter haha
Edit: Juste, vattenkastanj!! Låter kanske lite konstigt men när man gör vegetariska grytor är risken att konstistensen blir alltför ''geggig'' och det blir som en soppa, då är det väldigt trevligt med något som verkligen har tuggmotstånd, även om vattenkastanj är mer åt dete krispiga hållet.
Tack hörrni!!!
Valentine länkade ett ~lockande~ recept på fb så tog lite från det + freestylade
det blev JÄTTEGOTTTTTTTTTT
herrå
Detta recept om någon var nyfiken. http://www.javligtgott.se/vegetarisk-boeuf-bourguignon/
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet