Vegetarisk och Vegansk kost

Föregående
Till botten     Sista sidan
Nästa
KarlOskar Tjej, 30 år

179 forumsinlägg

Skrivet:
12 juni 2017 kl. 21:45
KarlOskar Tjej, 30 år

risotto med sparris i är gött. Risotto med rödbetor i är också jättegott. Framförallt najs färg från rödbetan osv.

Tarzan Kille, 30 år

680 forumsinlägg

Skrivet:
8 juli 2017 kl. 17:52
Tarzan Kille, 30 år

Räknas tofu glass till vegan? Ingen koll så dont hate, rekommenderad smak? Eller andra märken som typ ica (not sponsored) har?

Jord 32 år

7 397 forumsinlägg

Skrivet:
8 juli 2017 kl. 20:20
Jord 32 år

y om d3n int3 inn3håll3r något 4nn4t som förstör så ä4 d3t v3g m tofu

horskaft Tjej, 31 år

2 129 forumsinlägg

Skrivet:
8 juli 2017 kl. 20:23
horskaft Tjej, 31 år

jag gillar tofulines vaniljglass jättemkt ^__^ basic, billig och go

Jord 32 år

7 397 forumsinlägg

Skrivet:
8 juli 2017 kl. 20:48
Jord 32 år

:p

horskaft Tjej, 31 år

2 129 forumsinlägg

Skrivet:
9 juli 2017 kl. 13:09
horskaft Tjej, 31 år

okej :p good to know, inte ätit köpt glass på ett tag

fö, på tal om dedär. gogreen ska sluta sälja deras matgrädde, beställde 10 liter för ett tag sedan och glömde kolla datum... går ut om mindre än en månad, hahah. :/ kmr bli smällfet<3

tysth 32 år

4 433 forumsinlägg

Skrivet:
9 juli 2017 kl. 13:10
tysth 32 år

du kan frysa in dom om du har plats för d

horskaft Tjej, 31 år

2 129 forumsinlägg

Skrivet:
9 juli 2017 kl. 13:13
horskaft Tjej, 31 år

Citat från tysth:


du kan frysa in dom om du har plats för d

oo, i didn't think of that, i just might

tysth 32 år

4 433 forumsinlägg

Skrivet:
9 juli 2017 kl. 14:04
tysth 32 år

japp tom avokado

Jord 32 år

7 397 forumsinlägg

Skrivet:
9 juli 2017 kl. 17:41
Jord 32 år

hur länge tror ni en öppnad oatly imat håller i kyylskåppet?
står bara bäst före för oöppnad '/

thx :)

"lukta på den" är ett för sopigt mått för mig. luktar ändå aldrig illa även om dom står i solen i 1 månad

Satanh 31 år

374 forumsinlägg

Skrivet:
29 augusti 2017 kl. 18:27
Satanh 31 år

^ typ jättelänge idk mer än en vecka i alla fall

HJÄLP vill göra mustig och skogig gryta utan djur!!!!!!!!!!! En brun gryta med bruna smaker. Tänker tankar om älggryta och gråter typ.
Tänker att den vill innehålla morötter, champinjoner, blomkål, massa lök, potatis och mer. Är osäker på hur jag ska få själva ~såsen~ att bli ideal DOCK.

Har ni några tips eller förslag?

Är allergisk mot soja och övriga baljväxter så d e uteslutet oki.

Valentine Tjej, 29 år

1 828 forumsinlägg

Skrivet:
29 augusti 2017 kl. 18:36
Valentine Tjej, 29 år

Oklart men du kan ha i rödvin så blir det väl lite åt det hållet iaf.

Daddyissues Tjej, 29 år

4 225 forumsinlägg

Skrivet:
29 augusti 2017 kl. 18:37
Daddyissues Tjej, 29 år

Enbär får det att smaka ''vilt'', och sedan har ju svamp en väldigt jordig smak som kan passa. Kanske jackfruit för konsistensen? Du får exprimentera med kryddor, rosmarin och paprikapulver brukar jag ha som bas för att det ska smaka köttigare sen minns jag tyvärr inte vad allt annat heter haha

Edit: Juste, vattenkastanj!! Låter kanske lite konstigt men när man gör vegetariska grytor är risken att konstistensen blir alltför ''geggig'' och det blir som en soppa, då är det väldigt trevligt med något som verkligen har tuggmotstånd, även om vattenkastanj är mer åt dete krispiga hållet.

Satanh 31 år

374 forumsinlägg

Skrivet:
29 augusti 2017 kl. 20:26
Satanh 31 år

Tack hörrni!!!

Valentine länkade ett ~lockande~ recept på fb så tog lite från det + freestylade
det blev JÄTTEGOTTTTTTTTTT

herrå

Valentine Tjej, 29 år

1 828 forumsinlägg

Skrivet:
29 augusti 2017 kl. 21:37
Valentine Tjej, 29 år

Detta recept om någon var nyfiken. http://www.javligtgott.se/vegetarisk-boeuf-bourguignon/


Föregående
Till toppen     Sista sidan
Nästa

Du måste vara inloggad för att skriva i forumet