Vegetarisk och Vegansk kost
När vi ändå snackar sprit + veganskt substitut; mintu + chockladsoja-dryck, mhmmmm
Funderar på att göra en raw low fat sharonfrukts-paj eller någoooot till klassens fredagsfika imorgon.....
MEN WALLA DET ÄR SNART FREDAG OCH JAG ÄR TRÖTT.
/ student problems
#richpeopleproblems
Jag har inte ens råd med nötter så kommer använda mig av havregryn och sedan så kostade sharonfrukterna 10 :- för tre stycken. Så njae. Det kan man inte påstå!
Ni vegisar experimenterar mycket med mat så, vad för lite mer "crunchigt" finns det som är bra att lägga i mat?
Vattenkastanjer och nötter är inget som intresserar mig pga smaken.
Chips och rostad lök känns inte matigt.
Seriöst intresserad.
Gärna hur ingredienserna kan användas med, och med vilka smaker de passar.
tack på förhand
Grönkålschips är galet gott! Det är frasigt tho.
Annars så kanske du kan skiva lite råa grönsaker, det är ju crunchy?
Citat från LillaEmma:
Grönkålschips är galet gott! Det är frasigt tho.
Annars så kanske du kan skiva lite råa grönsaker, det är ju crunchy?
Någon tips på grönsak kanske, och eventuellt till vad man kan använda den?
Morötter vet jag att det kan fungera, men har lite svårt att veta till vad och hur, vet coleslaw, men vore roligt med lite mer tips.
du kan skiva morötter tunt och ha i sallad t ex. så blir det mer "crunch". en hel sallad är ju ganska knaprig.
blomkål. ät rå, koka, skiva, mosa.
Jag gillar vitkål, brukar göra en pizzasallad med lite extra crunch p.g.a att jag inte kramar ut för mycket vätska!
Ja sallad är ju något som görs ibland, och morötter är en utav få saker som verkligen passar perfekt, så det brukar jag alltid ha, förutom när bitterrövar klagar på att råa morötter inte är gott (de kan ta sig)
Tack dock för tipset!
Och glömde säga men grönkålschips måste jag prova någon dag, känns som att det även kan användas som en bra sidedish, tack!
Ska fundera på det lite, pizzasallad är något väldigt gott, alltid velat göra något mer med vinäger och ättika, då de brukar ge av en väldigt god smak, men inte riktigt vetat hur och vad mer än vanlig salladsdressing.
Tackar för tipsen man fått dock och blir glad för alla mer.
Jag gillar att ha i råa tärnade äpplen samt tomater när jag gör gul currygryta (indisk, inte thailändsk), det ger ju lite mer konsistens samt smakar bra, problemet är att de blir mosiga om de får ligga med i grytan för länge men är ju bara att kasta i dem i skålen istället om konsistensen är viktig!
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet