Vegetarisk och Vegansk kost

Föregående
Till botten     Sista sidan
Nästa
fluorescens 27 år

835 forumsinlägg

Skrivet:
13 november 2014 kl. 07:58
fluorescens 27 år

När vi ändå snackar sprit + veganskt substitut; mintu + chockladsoja-dryck, mhmmmm

ithica Kille, 31 år

10 106 forumsinlägg

Skrivet:
13 november 2014 kl. 14:19
ithica Kille, 31 år

Citat från inadapte:


När vi ändå snackar sprit + veganskt substitut; mintu + chockladsoja-dryck, mhmmmm

PREACH

MCRIDE 25 år

1 929 forumsinlägg

Skrivet:
13 november 2014 kl. 14:21
MCRIDE 25 år

Citat från fabianPMA:


Citat från inadapte:

När vi ändå snackar sprit + veganskt substitut; mintu + chockladsoja-dryck, mhmmmm

PREACH


YESSS

also ska göra något nytt idag och testa spaghetti med sojafärssås

Lunaisawitch Tjej, 30 år

3 666 forumsinlägg

Skrivet:
13 november 2014 kl. 16:14
Lunaisawitch Tjej, 30 år

Funderar på att göra en raw low fat sharonfrukts-paj eller någoooot till klassens fredagsfika imorgon.....
MEN WALLA DET ÄR SNART FREDAG OCH JAG ÄR TRÖTT.

/ student problems

natsukashi Kille, 59 år

31 027 forumsinlägg

Skrivet:
13 november 2014 kl. 16:51
natsukashi Kille, 59 år

#richpeopleproblems

Lunaisawitch Tjej, 30 år

3 666 forumsinlägg

Skrivet:
13 november 2014 kl. 17:16
Lunaisawitch Tjej, 30 år

Jag har inte ens råd med nötter så kommer använda mig av havregryn och sedan så kostade sharonfrukterna 10 :- för tre stycken. Så njae. Det kan man inte påstå!

Nakwa Kille, 36 år

4 230 forumsinlägg

Skrivet:
13 november 2014 kl. 17:27
Nakwa Kille, 36 år

Ni vegisar experimenterar mycket med mat så, vad för lite mer "crunchigt" finns det som är bra att lägga i mat?
Vattenkastanjer och nötter är inget som intresserar mig pga smaken.
Chips och rostad lök känns inte matigt.

Seriöst intresserad.

Gärna hur ingredienserna kan användas med, och med vilka smaker de passar.

tack på förhand

Lunaisawitch Tjej, 30 år

3 666 forumsinlägg

Skrivet:
13 november 2014 kl. 17:29
Lunaisawitch Tjej, 30 år

Grönkålschips är galet gott! Det är frasigt tho.
Annars så kanske du kan skiva lite råa grönsaker, det är ju crunchy?

Nakwa Kille, 36 år

4 230 forumsinlägg

Skrivet:
13 november 2014 kl. 17:36
Nakwa Kille, 36 år

Citat från LillaEmma:


Grönkålschips är galet gott! Det är frasigt tho.
Annars så kanske du kan skiva lite råa grönsaker, det är ju crunchy?



Någon tips på grönsak kanske, och eventuellt till vad man kan använda den?
Morötter vet jag att det kan fungera, men har lite svårt att veta till vad och hur, vet coleslaw, men vore roligt med lite mer tips.

Nona 34 år

5 613 forumsinlägg

Skrivet:
13 november 2014 kl. 17:38
Nona 34 år

du kan skiva morötter tunt och ha i sallad t ex. så blir det mer "crunch". en hel sallad är ju ganska knaprig.

Nona 34 år

5 613 forumsinlägg

Skrivet:
13 november 2014 kl. 17:40
Nona 34 år

blomkål. ät rå, koka, skiva, mosa.

Lunaisawitch Tjej, 30 år

3 666 forumsinlägg

Skrivet:
13 november 2014 kl. 17:41
Lunaisawitch Tjej, 30 år

Jag gillar vitkål, brukar göra en pizzasallad med lite extra crunch p.g.a att jag inte kramar ut för mycket vätska!

Nakwa Kille, 36 år

4 230 forumsinlägg

Skrivet:
13 november 2014 kl. 17:42
Nakwa Kille, 36 år

Ja sallad är ju något som görs ibland, och morötter är en utav få saker som verkligen passar perfekt, så det brukar jag alltid ha, förutom när bitterrövar klagar på att råa morötter inte är gott (de kan ta sig)
Tack dock för tipset!

Och glömde säga men grönkålschips måste jag prova någon dag, känns som att det även kan användas som en bra sidedish, tack!

Nakwa Kille, 36 år

4 230 forumsinlägg

Skrivet:
13 november 2014 kl. 17:53
Nakwa Kille, 36 år

Ska fundera på det lite, pizzasallad är något väldigt gott, alltid velat göra något mer med vinäger och ättika, då de brukar ge av en väldigt god smak, men inte riktigt vetat hur och vad mer än vanlig salladsdressing.

Tackar för tipsen man fått dock och blir glad för alla mer.

natsukashi Kille, 59 år

31 027 forumsinlägg

Skrivet:
13 november 2014 kl. 18:37
natsukashi Kille, 59 år

Jag gillar att ha i råa tärnade äpplen samt tomater när jag gör gul currygryta (indisk, inte thailändsk), det ger ju lite mer konsistens samt smakar bra, problemet är att de blir mosiga om de får ligga med i grytan för länge men är ju bara att kasta i dem i skålen istället om konsistensen är viktig!


Föregående
Till toppen     Sista sidan
Nästa

Du måste vara inloggad för att skriva i forumet