Vegetarisk och Vegansk kost
Nu geru recept på hemmagjorda vårrullar, PLS
At your service :3 Jag wokade/stekte; sojafärs, 2 rivna morötter, färska groddar, lite shiitakesvamp och glasnudlar. Sen blötte jag lite rispapper i vatten och så lade jag på ca en matsked med fyllning och rullade dem. Förvarade dem på en tallrik med plastfolie över natten, men det är inte nödvändigt om man ska äta dem på en gång, friterade sedan le vårrullar i en liten kastrull med ca 2 cm lager av olja på 6an. Done!
Åh tack! :D
Är Shiitake nice egentligen? Har nog bara ätit det i rätter och har aldrig känt någon smak av det alls.... Men så är det ju svamp, och det är ju inte jättehäftigt egentligen rent smakmässigt.
Har bara käkat det i wok, och då gillade jag det pga konsistensen, för jag gillar svamps konsistens. Smakar mycket gör det absolut inte i mitt tycke.
Alright, alltså jag äter sjukt mycket svamp, de e najs.
Men jag tänkte om det vore värt att köpa lite, kostar ju ändå runt hunkan/kilot färskt i affären, men jag avvaktar!
Avvakta tills du känner att du vill "ta risken", haha. Kryddar man det rätt så blir det asgott dock.
Hade i det för att se om det var lika gott som på sushi, men jag märkte den inte ens, haha.
Portobello är den överlägset bästa svampen.
EDIT: Efter kantareller då förstås, inget slår kantareller, inget..
Kantareller > allt.
Annars är fan champinjoner tvåa, mhhmhmhm kan fan ha det i allt.
röstar också på kantareller, som man plockat själv :D
Jag röstar på Champinjoner eftersom jag har varken ätit portabello och jag är inte så jätteförtjust i ... kantareller........ :(
Stekt portobello istället för hamburgare. Try it.
Äter bara tryffel :S Peasants.
E inte tryffel chokla?
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet