Vegetarisk och Vegansk kost
Jag har levt på basilikapuckar on toast i typ tre dagar <333 *lat*
Skulle inte heller backa på ett bra recept på bea alltså... Blir alltid typ, örtsås.
Stekte tofuskivor i smör, salt, basilika och (mycket) currypaste, och åt med _STARK_ jordnötssås och pasta.
Munnen brinner fortfarande, 10 minuter sedan jag åt. Så jävla värt det dock
Citat från molly
Jag har levt på basilikapuckar on toast i typ tre dagar <333 *lat*
Vegoopuckar är godare <3 :D
Citat från Fowtyr
Citat från Earthworm
Stekte tofuskivor i smör, salt, basilika och (mycket) currypaste, och åt med _STARK_ jordnötssås och pasta.
Munnen brinner fortfarande, 10 minuter sedan jag åt. Så jävla värt det dock
Låter riktigt jävla gott! Måste prova på det
Knaperstek tofun!
Spenat, såg att någon frågat innan men inget svar så - Hur gör du vegansk bearnaisesås?
Vegetarisk mat är gott! :)
Citat från glasbitar
Spenat, såg att någon frågat innan men inget svar så - Hur gör du vegansk bearnaisesås?
det vill jag också veta!!!
Citat från blinkmee
neeej inte slänga :( har aldrig prövat den faktiskt, man kanske ska ha ris till?
pasta eller käka den i skål utan nåt typ.
Citat från Edelweiss
Citat från neadenlillas
Vegetarisk mat är gott! :)
Yeah, typ, no shit.
hehehehhe! 8-)
Såhär gör jag vegansk bea: 2,5 dl vatten, 1 buljongtärning (grönsaksbuljong obviously), en skvätt vinäger, 1 msk maizena (kan dock behövas mer så såsen blir mer "fluffig"), 3-4 tsk dragon (eller efter smak), 20g mjölkfritt margarin, salt, en skvätt soja/havregrädde för färgens skull, gärna lite socker också annars kan det bli rätt surt.
Koka vatten, buljongtärning, vinäger och dragon under omrörning. Rör ut maizena i kallt vatten och häll sedan i den i såsen.
Rör i margarinet, vispa hela tiden.
Detta recept har funkat bra för mig iallafall! :)
Citat från Spenat
Såhär gör jag vegansk bea: 2,5 dl vatten, 1 buljongtärning (grönsaksbuljong obviously), en skvätt vinäger, 1 msk maizena (kan dock behövas mer så såsen blir mer "fluffig"), 3-4 tsk dragon (eller efter smak), 20g mjölkfritt margarin, salt, en skvätt soja/havregrädde för färgens skull, gärna lite socker också annars kan det bli rätt surt.
Koka vatten, buljongtärning, vinäger och dragon under omrörning. Rör ut maizena i kallt vatten och häll sedan i den i såsen.
Rör i margarinet, vispa hela tiden.
Detta recept har funkat bra för mig iallafall! :)
du glömde äggulorna
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet