Dagens Guide: Veganism

Föregående
Till botten     Sista sidan
Nästa
Mynta Tjej, 33 år

8 951 forumsinlägg

Skrivet:
4 maj 2010 kl. 15:45
Mynta Tjej, 33 år

Citat från natsukashi


polenta ... :I

Använder det som förtjockning i såser, värdelöst annars!



Prova att koka upp det tillsammans med buljong, basilika och tomatpuré - det minns jag att det var långt ifrån värdelöst.

Knarkskog Kille, 36 år

1 158 forumsinlägg

Skrivet:
4 maj 2010 kl. 15:47
Knarkskog Kille, 36 år

Jag kokar upp det med buljong och kryddor, häller det i en form och låter det stelna i kylskåp. Sen är det bara att skära den i bitar och steka, gott, billigt och enkelt.

spiskummin Kille, 35 år

6 359 forumsinlägg

Skrivet:
4 maj 2010 kl. 15:49
spiskummin Kille, 35 år

Citat från Woundwort


Jag kokar upp det med buljong och kryddor, häller det i en form och låter det stelna i kylskåp. Sen är det bara att skära den i bitar och steka, gott, billigt och enkelt.


Låter ju skitbra!

Hur mycket vatten till hur mycket polenta?

Knarkskog Kille, 36 år

1 158 forumsinlägg

Skrivet:
4 maj 2010 kl. 15:50
Knarkskog Kille, 36 år

1 liter vatten och 4 dl polenta blir perfekt.

spiskummin Kille, 35 år

6 359 forumsinlägg

Skrivet:
4 maj 2010 kl. 15:56
spiskummin Kille, 35 år

Citat från Woundwort


1 liter vatten och 4 dl polenta blir perfekt.


Tackar!

Knarkskog Kille, 36 år

1 158 forumsinlägg

Skrivet:
4 maj 2010 kl. 15:57
Knarkskog Kille, 36 år

Så lite så.

natsukashi Kille, 60 år

31 027 forumsinlägg

Skrivet:
4 maj 2010 kl. 16:09
natsukashi Kille, 60 år

Marcus unt Woundis: Hm, man kanske borde testa, men polenta verkar så ... otillfredställande eller vad man ska säga!

Mynta Tjej, 33 år

8 951 forumsinlägg

Skrivet:
4 maj 2010 kl. 16:11
Mynta Tjej, 33 år

Citat från natsukashi


Marcus unt Woundis: Hm, man kanske borde testa, men polenta verkar så ... otillfredställande eller vad man ska säga!


Det är väl ändå som vilken basföda som helst?

natsukashi Kille, 60 år

31 027 forumsinlägg

Skrivet:
4 maj 2010 kl. 16:15
natsukashi Kille, 60 år

Njae, det verkar grötigt, smaklöst och näringsfattigt. Men jag har inget vettigt för mig så jag kan ju testa till tofu-stroganofen jag ska improvisera fram nu!

mysticpond Kille, 34 år

1 366 forumsinlägg

Skrivet:
4 maj 2010 kl. 16:42
mysticpond Kille, 34 år

Citat från natsukashi


ÅH! Tofu-stroganoff! :D
Tack för idén!


Det är inte fy skam! Blir alltid en fest!

natsukashi Kille, 60 år

31 027 forumsinlägg

Skrivet:
4 maj 2010 kl. 16:59
natsukashi Kille, 60 år

Förutom när man upptäcker att man varken har buljong, tomatpuré, eller gullök hemma. Fick bli en improviserad version!

mysticpond Kille, 34 år

1 366 forumsinlägg

Skrivet:
4 maj 2010 kl. 17:03
mysticpond Kille, 34 år

Citat från natsukashi


Förutom när man upptäcker att man varken har buljong, tomatpuré, eller gullök hemma. Fick bli en improviserad version!

Improvisation används här hemma i köket till 70% och brukar alltid bli kanon! Tror nog aldrig jag gjort tofu-stroganoff efter recept.

natsukashi Kille, 60 år

31 027 forumsinlägg

Skrivet:
4 maj 2010 kl. 17:08
natsukashi Kille, 60 år

Har inte heller gjort det efter recept, men jag brukar iafl använda buljong, jordnötter, gullök och tomatpuré för det är ganska basic. Sen bygger man ju ut den med vad man vill!

Knarkskog Kille, 36 år

1 158 forumsinlägg

Skrivet:
4 maj 2010 kl. 17:11
Knarkskog Kille, 36 år

Jordnötter alltså. Saknar de ärorika dagar då man hade råd med sådan lyx i maten.

mysticpond Kille, 34 år

1 366 forumsinlägg

Skrivet:
4 maj 2010 kl. 17:13
mysticpond Kille, 34 år

Citat från Woundwort


Jordnötter alltså. Saknar de ärorika dagar då man hade råd med sådan lyx i maten.

Instämmer! Nötter är något jag snor åt mig från folk så fort jag får syn på det, men har aldrig råd med det själv.


Föregående
Till toppen     Sista sidan
Nästa

Du måste vara inloggad för att skriva i forumet