mrshanklys bloggTjej, 27 år. Bor i Linköping, Östergötlands län. Är offline

mrshankly

Senaste inläggen

Ibland tror jag att jag skulle kunna bli en ganska bra bloggare
6 mars 2015 kl. 14:20
This so great.
6 februari 2015 kl. 21:45
Emotionellt vrak av serier
23 januari 2015 kl. 21:00
Jag är äldre än jag ser ut
19 januari 2015 kl. 19:56
MEn alltså
11 januari 2015 kl. 16:24
#livet på landet
20 december 2014 kl. 14:26
Känslor
7 november 2014 kl. 19:39
jag får vingslag
29 oktober 2014 kl. 20:52
Jag går sönder för lätt
7 oktober 2014 kl. 19:16
Vad händer om man skriver i bloggen?
5 oktober 2014 kl. 18:28
Visa alla

Fakta

Civilstatus: Singel
Läggning: Bisexuell
Intresse: Kreativitet
Bor: I skogen
Politik: Feminist
Dricker: Vatten
Musikstil: Allt
Klädstil: Blandat
Medlem sedan: 2008-11-02

Event

mrshankly har inte lagt till några event än.This so great.

Underskatta aldrig hur bra man kan må av lite vin. Jag har gått runt i flera dagar med pms/mensvärk, och idag hade jag ett maffigt prov i ekonomi. Efter det gick jag och köpte en ny ukulele, som jag ska göra iordning efter måndagen, och nu har jag sett på spåret och lite skavlan. Drack lite vin på det, och nu mår man faktiskt betydligt bättre.

Blir av med en av sex kurser på måndag också, ett steg närmare frihet n'stuff. Det känns ganska bra.

Jag blev lovad spotify av mina föräldrar i julklapp, och idag fick jag det äntligen dessutom. This so great.Emotionellt vrak av serier

Jag såg färdigt på Merlin. Jag är så mycket inte okej just nu. Så mycket känslor. Kan inte hantera. *gråter för evigt*Jag är äldre än jag ser ut

Gjorde ett försök att gå ut med hunden i vintermörkret. Mor hade sagt åt mig att gå bakom huset för att undvika att halka omkull. Jag började gå vägen bakom huset. Och jag halkade omkull. Så jag vände om för att ta vägen framför huset istället. Kom en bit, halkade igen och ramlade på rygg. Där gav jag upp. Nu har jag ont i höften.MEn alltså

Jag blir alltid så förvirrad när folk besöker min profil här på ec. Liksom, "hur hittade de mig?", "vad vill de mig?", "har någon sagt något om mig?". Det är lite frustrerade ärligt talat. Å andra sidan så tänker jag ju allt som oftast för mycket på saker och ting, och antagligen är det väl ingenting. Oavsett så är det sånt som löser sig.

Livet är där det brukar vara, och går varken fram eller bak just nu, så som det känns. Det är helt ok trots allt.#livet på landet

Huset är fullt av folk som ska hämta julgranar. Help ;_;

Men det är bara 4 dagar kvar till julafton, så jag överlever nog ändå, hoppas vi.Känslor

Känslan när man har börjat måla naglarna och blir kissnödig. Så man måste måla färdigt och vänta på att det torkar ordentligt innan man kan gå på toa.

Känslan när man är trött och sitter på bussen, och reflektionen i fönstret när bussen svänger får det att se ut som att världen håller på att gå under.

Känslan när man har träffat någon som man känner sig attraherad av, men det är ännu inte en förälskelse. Bara ett troll som gömmer sig i bakhuvudet, redo att göra livet väldigt jobbigt.

Känslan av förhoppningar om att livet äntligen ska bli mindre tråkigt.jag får vingslag

UUUUUUGHHHH.

Blir så trött så trött så trött så trött så trött på folk. Och så trött på eniro som har tycker att mitt nummer är min pappas nummer. Jag är alltså inofficiell telefonsvarare på min egen telefon. UUUUUGH. Jag blir också trött på Sherlock serien med Benedict Cumberbatch. Men det får man inte säga i det här huset.Jag går sönder för lätt

Min hud är för mjuk, alternativt för svag. Så fort jag kliar någonstans så går det hål på huden och det svider och har sig. Himla dålig hud. Jag är dock apotekens bästa vän på så vis att jag antagligen aldrig kommer sluta köpa desinficering för sår. #ThugLife.
och på detta lägger man mitt immunförsvar, och ett par dåliga leder samt någon diagnos för det som är fel i huvudet. Jag är ju bara perfekt på alla vis, eller?Vad händer om man skriver i bloggen?

Det är den stora frågan.

Jag börjar äntligen återhämta mig från min förkylning. Det som kvarstår är bara snuva, så jag känner mig så himla ofräsch. Inte okej, men vad gör man.

Jag har färgat min systers hår idag också, det skulle bli lila, och lila det blev. Jag önskar att jag hade haft mig som storasyster när jag var 14 år, då hade jag haft massa kul färger i håret. Men icke, så blev det inte. Men på tal om hår så har jag blivit familjens frisör, på halvtid ungefär. Klippte min storebrors hår här om dagen, och det blev faktiskt bra, även hans flickvän godkände det liksom. Hon är supertrevlig, vilket förvånar mig, med tanke på att jag aldrig trott att någon så vettig skulle vara med honom. Det låter ganska dumt iofs. Min bror är trevlig, men bröder är sällan särskilt trevliga enligt resterande syskon. Summan av kardemumman är att saker är ganska bra.

Ikväll ska jag se the Amazing Spiderman 2 med min mor och syster. Det känns också bra, för imorgon har jag ändå ännu en tillfriskningsdag som innebär att jag inte måste stiga upp tidigt på morgonen.