Mikaelaas blogg24 år. Bor i Vetlanda, Jönköpings län. Är offline och var senast aktiv: Idag 04:13

Mikaelaa

Senaste inläggen

1645. selfie kdflös
13 december kl. 14:11
1644. Att bli dumpad och att dumpa
7 december kl. 22:15
1643. plattan
20 november kl. 13:44
1642. tw cancer & döden
14 november kl. 21:44
1641. parlistan
14 november kl. 16:16
1640. Sthlm
12 november kl. 19:55
1639. Powerking och mående [ cw ]
4 november kl. 19:44
1638. :)
26 oktober kl. 20:10
1637. selfie
21 oktober kl. 09:37
1635.
21 oktober kl. 09:35
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: Mika Civilstatus: Singel
Läggning: Osäker
Intresse: Kreativitet
Bor: Själv
Politik: Vänster
Dricker: O´boy
Musikstil: Indie-rock
Klädstil: Blandat
Medlem sedan: 2010-09-11

1615. cw: cancer

Farmor har varit sjuk väldigt länge och har gått ner 20kg på 8 veckor. Hon har varit hos olika doktorer och dem hade inte hittat något fel, hon gick och tog blodprover och andra tester på tarmen etc och hon fick svar för 1 vecka sen..Pappa ringde häromdagen och berättade att min älskade farmor, min ögonsten, mitt allt har cancer, magcancer. Samma cancer som hennes tvillingsyster dog av, samma cancer som flertal i hennes släkt har dött av. Dem sa om den är så stor som den ser ut att vara så går det inte att rädda henne. Jag är livrädd, så jävla rädd att förlora henne. När farfar dog, så gick hela min värld i kras. Hur ska jag kunna hantera detta? HUR HANTERAR MAN DETTA? VAD SKA JAG GÖRA, SÄGA, KÄNNA? allt känns så..fan. Jag ska till pappa på söndag och stanna i två veckor så jag kan hjälpa att passa max, samt umgås med farmor och hjälpa henne med allt. Jag kommer grina, jag vill inte förlora henne. Jag känner mig tom, borta och jag är i chock, gråter, är rädd och Hugo vet inte vad han ska göra, jag vet inte vad han ska göra, jag vet ingenting, jag vet ingenting, är bara så så rädd. FAN ASSÅ. Jävla skit, jävla cancer, jävla värld. Farmor förtjänar inte detta, ingen förtjänar detta. Farmor förtjänar att leva hälsosamt, att leva tills hon är 200 år. Snälla, be för min farmor. Be för att provsvaren om hur allvarlig (hur stor och om det går att rädda henne) blir bra, att hon överlever cancern, att hon dör av åldern och inte denna jäva skit. Jag är rädd, jag vill gråta men jag måste vara stark. Både för pappa, max, faster, mamma, daniel, men speciellt farmor. Jag måste vara stark, måste. Jag är bara rädd för pappa sa att om farmor dör så kommer han gå under och jag är så jävla rädd att om farmor dör att hans drickande kommer bli värre, fan jag vill inte uppleva barndomen igen, jag är bara så stressad, precis över ALLT. Jag bara skriver, detta kanske inte ens make sense men fan, jag är rädd.


Logga in för att kommentera
Tonfisk Tjej, 16 år

<3

CyberTears Kille, 25 år

Beklagar verkligen, hoppas hon blir frisk från skitet.

du mår inte bra! Tillåt dig att må dåligt och var ärlig mot dig själv. Annars lurar du bara hjärnan...

Men se till att du har riiiktigt stöd från familj och vänner, någon som fångar upp dig när det blir för tungt att bära på själv.

Gör inte samma misstag som jag gjorde - att hålla igen. Ut med allt som gör ont. Skrik, gråt, sparka, slå. Få utlopp på riktigt! Det kommer underlätta fast det är sjukt tungt.