Mikaelaas blogg24 år. Bor i Vetlanda, Jönköpings län. Är offline och var senast aktiv: 19 juli kl. 20:43

Mikaelaa

Senaste inläggen

1616. :) 24
9 juli kl. 12:38
1615. cw: cancer
5 juli kl. 06:25
1614.
5 juli kl. 06:03
1613. Selfie, hugo, 8 dagar kvar, tänder
1 juli kl. 14:27
1612. new hair
26 juni kl. 14:38
1611.
22 juni kl. 13:00
1610. cw - nämner äs
24 maj kl. 14:39
1609.
23 maj kl. 14:04
1608.
23 maj kl. 13:42
1607. 13:40
19 maj kl. 13:40
Visa alla

1616. :) 24

blir 24 idag, happy fucking bday to me1615. cw: cancer

Farmor har varit sjuk väldigt länge och har gått ner 20kg på 8 veckor. Hon har varit hos olika doktorer och dem hade inte hittat något fel, hon gick och tog blodprover och andra tester på tarmen etc och hon fick svar för 1 vecka sen..Pappa ringde häromdagen och berättade att min älskade farmor, min ögonsten, mitt allt har cancer, magcancer. Samma cancer som hennes tvillingsyster dog av, samma cancer som flertal i hennes släkt har dött av. Dem sa om den är så stor som den ser ut att vara så går det inte att rädda henne. Jag är livrädd, så jävla rädd att förlora henne. När farfar dog, så gick hela min värld i kras. Hur ska jag kunna hantera detta? HUR HANTERAR MAN DETTA? VAD SKA JAG GÖRA, SÄGA, KÄNNA? allt känns så..fan. Jag ska till pappa på söndag och stanna i två veckor så jag kan hjälpa att passa max, samt umgås med farmor och hjälpa henne med allt. Jag kommer grina, jag vill inte förlora henne. Jag känner mig tom, borta och jag är i chock, gråter, är rädd och Hugo vet inte vad han ska göra, jag vet inte vad han ska göra, jag vet ingenting, jag vet ingenting, är bara så så rädd. FAN ASSÅ. Jävla skit, jävla cancer, jävla värld. Farmor förtjänar inte detta, ingen förtjänar detta. Farmor förtjänar att leva hälsosamt, att leva tills hon är 200 år. Snälla, be för min farmor. Be för att provsvaren om hur allvarlig (hur stor och om det går att rädda henne) blir bra, att hon överlever cancern, att hon dör av åldern och inte denna jäva skit. Jag är rädd, jag vill gråta men jag måste vara stark. Både för pappa, max, faster, mamma, daniel, men speciellt farmor. Jag måste vara stark, måste. Jag är bara rädd för pappa sa att om farmor dör så kommer han gå under och jag är så jävla rädd att om farmor dör att hans drickande kommer bli värre, fan jag vill inte uppleva barndomen igen, jag är bara så stressad, precis över ALLT. Jag bara skriver, detta kanske inte ens make sense men fan, jag är rädd.1614.

Ska till tandläkaren snart och har inte sovit, åt en glass innan och chips, håll tummarna att jag inte svimmar igen, lol det blir fett kul scen isåfall :)) vi ska även fira mig idag då jag inte är hemma på min födelsedag. Inatt så satt jag och hugo å spelade mario party i flera timmar och låste upp saker hehe1613. Selfie, hugo, 8 dagar kvar, tänder

Idag kommer Hugo till mig, äntligen efter över en månad väntande! Jag har saknat honom något ordentligt. Vi ses sällan för jag måste spara så mycket jag kan så jag kan laga tänderna. Han kommer vara här i en vecka och vi kommer ha det så mysigt. Vi ska ha picknick, gå på promenader, äta glass, spela switch, kolla på serier och bara mysa. Äta massa gott också, det får jag inte glömma, lol. :-) Har faktiskt städat lägenheten, för hans skull. Har tvättat hela dagen, dammsugit, torkat golvet, dammat lite och tagit fram mat som vi ska äta idag, eller ja, tog fram det inatt, lols. Vi ska även fira mig då han är här, så det ska bli kul! :-)

Jag fyller även år om 8 dagar och jag har ångest, som fan. Dödsångest. Inget jag ser fram emot egentligen men whatever, typ.
Jag tog även en selfie innan idag som jag är nöjd med, så ge mig komplimanger, tack.


Juste! Har fått en ny tandläkare och han är jättetrevlig. Verkligen mycket bättre än min förra, så är glad att jag fick ny. Vi har kommit lite mer än halvvägs på min behandling men är still very far away. Jag har lagat en del tänder och han gav mig även en brygga, fake tänder för mina framtänder så jag slipper skämmas medans han lagar resten. Vi ska fixa framtänderna i aug/sep sa han, så det ska bli fett nice. Ska tillbaka på fredag vid 07:00 och laga 4 tänder. Efter det så är jag klar med all kariesbehandling och kan påbörja det andra.
Jag länkar, återigen min gofundme, så om ni kan vara söta att dela den eller dylikt så vore det nice nice! Lägger även upp bild på framtänderna, hur snyggt?!

(är väldigt charmig på denna, men var hög på smärtstillande ok)


länk: https://www.gofundme.com/f/wj5ua-please-help-me-with-my-teeth

Nu dricker jag juice, lyssnar på musik och scrollar lite på twitter. ÄR grymt uttråkad.

1611.

Ska färga håret i helgen eller början av nästa vecka, not sure tbhhh1610. cw - nämner äs

Jag var på komvux idag och hade samhäll. Vi pratar om Samhällets ekonomi och det går helt okej. Det är rätt rörigt för det är lowkey matte i det också??
Men läraren gav mig lowkey beröm idag?? Han sa att jag var bra eftersom jag visade framfötterna och bestämde när vi skulle ha prov så blev så glad :')
Jag får veta resultatet på förra provet på tisdag, hoppas jag fixade det. Jag tror det gick bra? Jag svarade på allt förutom 3 frågor och skrev även på A+ frågorna!! första gången så kände mig väldigt säker, vilket är ovanligt! Hittills så har jag fått D-C OCH E-D på proven vi har haft. Vilket är väldigt bra?? jag brukar aldrig få så bra betyd i sådana ämnen. Jag tror inte att jag kommer få högre än E dock, men jag vill bara klara detta ämne. Är stolt över mig själv som kämpar på, trots min depression och ångest. Jag är stolt att jag börjat smått att fixa mina ämnen. Dock så får jag bara plugga ett ämne för socialt syfte sen om jag ska plugga mer så förlorar jag mina bidrag, och det orkar jag inte. Dels för jag ej pallar bråka med CSN och vill inte låna. Men vi får se hur det blir i framtiden. :') Jag ska plugga senare.

Vi har Vetlanda Festen i helgen, så jag kommer troligen gå dit ikväll och kolla lite, kanske. Det är faktiskt väldigt kul att kolla på det, det är roligt att Vetlanda gör något i vår skitstad. Även fast det inte är så mycket roligt som kommer, men det är kul att bara ha något att göra. Imorgon är det vikingamarknaden och jag ska nog dit med mamma och min styvpappa. På söndag så ska jag till mamma och fira Morsdag! Hoppas att hennes present kommer idag annars får hon det på måndag. :')

Förövrigt så mår jag fortfarande väldigt dåligt. Har höjt mina mediciner, igen. Har fått extrem klåda och kliar sönder min kropp tills jag blöder. Jag skrev till min läkare och hon sa att jag skulle hålla utkik så det inte blir värre, för det är tydligen en allvarlig bieffekt på en av mina mediciner och vi vet inte om det beror på den eller annat då jag haft detta i två år.
Så vi får se hur det slutar, lmao. Mitt liv är inte en dans på rosor atm.

Just nu, så äter jag lunch. Äggmackor och dricker te. Det är mysigt. Jag äter dock väldigt dåligt nu, äter typ bara 1-2 gånger om dagen men jag kämpar på, ska inte ge upp eller låta mina ätstörningar vinna.

Juste! Har fått ihop nästan 8000kr nu för tänderna!! ska vänta på pengarna jag ska få från pappa och farmor för då har jag 10k och då tänkte jag boka tid hos tandläkaren och börja! Första steget kostar 15k, fyfan men jag är så tacksam över alla som hjälper mig. Dem är amazing. Och om någon av er har donerat, tusen tack. Jag älskar er.

Men hur mår ni?
Vad gör ni?
Vad har ni för planer för helgen?

1608.

Det är så fint väder ute. Jag vill gå ut, men det är så tråkigt att gå själv. Mamma jobbar heldag så kan inte fråga henne.


Jag hade prov i tisdags, det gick helt okej. Jag tror jag blir godkänd iallafall!

Min mamma är ju wiccan, så köpte en bok till henne för morsdag. Men den lär inte komma förens nästa vecka. :-(1607. 13:40

Har lärt känna så många nya människor. Jag är så lycklig att jag har dem i mitt liv. Dem har verkligen hjälpt mig och kommit på andra tankar de senaste månaden.
Även fast dem bor i Asien, Syd America och UK så är jag så otroligt lyckligt lottad. Jag vet inte vad jag har gjort för att få dem i mitt liv.

Jag mår fortfarande så jävla dåligt. Har uppat mina mediciner och vi får se hur det blir. Jag lär behöva byta igen, lol. Det går inte bra nu.
Men just nu så dricker jag te, äter kakor och kollar på asmr roleplay för att komma på andra tankar. De enda asmr jag tål är tapping eller roleplay, allt annat ger mig ångest, av nån anledning. Jag ska också färga håret nästa månad. Det ska bli lika :)

Juste, har fått ihop 7400kr nu till mina tänder och farmor och pappa kommer ge mig 2000kr i månaden framtill december, så kommer få runt 18k från dem :')) är så glad. Så ska börja gå till tandis denna vecka eller nästa månad. Ska bara vänta på dem pengarna så har jag nästan 10k så då kan jag börja göra stora grejer!! :') första steget kommer kosta 15k, vilket ger mig så mycket stress men snälla, om ni är religiösa eller dylikt, be för mig. Jag behöver det just nu.
Om ni vill hjälpa mig, antigen donera eller dela så är länken här: https://www.gofundme.com/wj5ua-please-help-me-with-my-teeth

Jag har prov på tisdag, så ska plugga idag och bara ta det lugnt. Vad gör ni? Hur mår ni?