Mikaelaas blogg24 år. Bor i Vetlanda, Jönköpings län. Är offline och var senast aktiv: 20 januari kl. 06:44

Mikaelaa

Senaste inläggen

1647. :-) donken
22 december 2019 kl. 22:54
1646. god jul och lite nyheter + bilder från bebis mig
22 december 2019 kl. 18:16
1645. selfie kdflös
13 december 2019 kl. 14:11
1644. Att bli dumpad och att dumpa
7 december 2019 kl. 22:15
1643. plattan
20 november 2019 kl. 13:44
1642. tw cancer & döden
14 november 2019 kl. 21:44
1641. parlistan
14 november 2019 kl. 16:16
1640. Sthlm
12 november 2019 kl. 19:55
1639. Powerking och mående [ cw ]
4 november 2019 kl. 19:44
1638. :)
26 oktober 2019 kl. 20:10
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: Mika Civilstatus: Singel
Läggning: Osäker
Intresse: Kreativitet
Bor: Själv
Politik: Vänster
Dricker: O´boy
Musikstil: Indie-rock
Klädstil: Blandat
Medlem sedan: 2010-09-11

1647. :-) donken

Min lillebror är och köper donken till mig, mamma och han själv. Min mamma är så snäll, älskar henne.
Jag har faktiskt köpt nästan ALLT som hon önskade sig i julklapp, hon ska få nästan resterande när hon fyller år.
Ni som kanske vet, så är hon wiccan och hon ville ha prenumerant låda med wicca saker, så tänkte hon kunde få välja en låda som hon vill ha!
Hon förtjänar allt. Hon var den enda som tog hand mig, fanns där för mig under hela livet. Kan inte gottgöra henne nog så köper alltid det hon vill ha.

anyways, min mat kom nu :-D1646. god jul och lite nyheter + bilder från bebis mig

Tänkte slänga in ett inlägg för kommer inte vara inne här på ett tag.
Det är så mycket som händer just nu, allt gör så jävla ont och det blir bara värre.

Trodde smärtan av att bli dumpad inte skulle göra så jävla ont. Har ju gått igenom det så många gånger, men denna gång? Det är värre än vanligt.
Jag försöker vara stark, inte visa mig svag, försöker hitta på saker för att komma på andra tankar. Ibland går det, ibland inte. Just för tillfället är det ostadigt. Har mått bra dem senaste dagarna, men igår blev allt skit igen.

Jag fick också 10 lådor med saker av farmor. Tavlor, baknings saker, tallrikar, kok/bakböcker, mat, kuddar, gardiner, ja du vet, ALLT. så har försökt plocka det i ordning också. Det går sådär, fått upp 6 lådor än så länge.Fick även några kort på mig när jag var liten så ska lägga upp dem här så ni också får ta del av det söta. Ska också på farmors begravning den 27 december. Jag vill inte gå igeom detta igen.


Jag känner mig så jävla tom, så ensam och övergiven? Förlorar alla jag älskar på en och samma gång.

Men om jag ska vara lite positiv så har jag fått några ''vänner'' som jag ej pratar med dagligen men som pratar med mig när jag väl skriver och tar sin tid för att se att jag mår bra, vilket är skönt. Jag har även fått INSOMNINGSTABLETTER!! äntligen efter 14 år. Har även fått muskelavslappnade tabletter som jag ska ta i samband med mina sömntabletter. Dem har också dubblat dosen på mina ångestdämpande och min lyrica. Ska kanske, även få en psykolog nästa år. ÄNTLIGEN. PLUS!! ska träffa min internet bästavän som jag träffade via twitter för nästan 4 år sen i juni 2020!!!!! :D Så bortsett från allt skit, så har det även kommit positiva saker också. :) hoppas det håller.

Iallafall, här har ni några bilder:


1644. Att bli dumpad och att dumpa

Att bli dumpad är ett utav det värsta som finns. Det gör så jävla ont. En smärta, som bara sliter mitt hjärta i tusen bitar. Jag har inte mått såhär sen jag gjorde slut med mitt senaste ex. har glömt bort hur det är, hur man hanterar och samarbetar sådana grejer.

Men jag vet även att dumpa någon är så jävla svårt. Att man vet att man kommer krossa någons hjärta, att man ser ens partner gå i tusen bitar och även en själv går i tusen bitar samtidigt. Jag vet att personen som dumpar någon går igenom samma sak som den dumpade.

Ja, om ni inte förstod så är jag singel igen. Jag och Hugo avslutade inte på något illa sätt. Jag försöker arbeta igenom detta och försöka hitta ljuset igen. Det har dock bara gått två dagar sen Hugo gjorde slut så förväntar mig inte någon quick fix direkt. Jag älskar han fortfarande och kommer alltid göra det. Så länge han är glad så är jag glad. Det är det viktigaste för mig.

------------------------------------------------------1643. plattan

Sitter på plattan medans jag väntar på att Hugo ska sluta jobbet. Vi ska till bengas och chilla livet på stan ett tag. Jag funderar på att köpa hårfärg med, 50/50. Svart och grön, eller ska jag ta ngn annan?? hmm

mår även så illa lmao såå köpte en bar för att ha ngt att tugga plus så min mage har ngt att jobba med.

hur mår ni?1642. tw cancer & döden

Jag är så ledsen, arg och förstörd.
Jag ska ta det från börja, annars kommer ingen fatta.

Farmor var sjuk ett långt tag och gick ner 20kg på 8 veckor innan dem hittade vad som var fel. Magcancer, allvarlig sådan. Det går i hennes släkt. Flera har dött av samma typ av cancer. Hennes tvillingsyster dog av den när hon var bara 50. Farmor är över 70 och har bara ca 3 månader kvar att leva. Dem försökte operera henne, men när dem väl öppnade upp henne så sydde läkaren igen henne lika fort, den var för stor och man kunde ej göra något. Hon går på cellgifter nu, enbart för att få mer tid, men inget funkar, hon kommer dö. Jag kommer gå under, jag vet inte vad jag ska göra. Hon är för ung för att dö, hon förtjänar att leva tills hon dör av åldern, inte cancer. Fuck it.

Jag lider av Thanatophobia, som kontrollerar min vardag, mitt liv. Jag gråter och har ångestattacker på nätterna för jag tror jag kommer dö i sömnen, är rädd att gå ut själv för tror jag ska bli dödad så måste ha ngn att prata med så jag ej känner mig ensam, undviker så mkt grejer som man kan dö av. Allt med döden ger mig ångest.
Hur hanterar man det?

Anyways, ska ju som sagt till Stockholm på Tisdag och stanna där i en vecka, mestadels i Skärholmen där farmor bor, för att umgås med hennes så mycket som möjligt.

men ah, hoppas ni har det bra. Det förtjänar ni.1641. parlistan

Vad heter ni? Hugo och Mikaela

Hur träffades ni? Tinder lol

Är ni förlovade? nope

Bor ni ihop? inte än

Har ni barn? nej

Har båda körkort? nej

Kommer du ihåg er första kyss? ja, det gör jag. Det var i min fasters säng LOL

Vem är äldst? faktiskt jag

Vem fyller först på året? Hugo

Vem är längst? hugo

Vem sjunger bäst? hugo

Håller ni i handen på stan? ja oftast

Kände ni varann innan ni blev tillsammans? Vi matchade på tinder sen september 2017 och blev tsm nov 3 2017

Vad har ni gemensamt? inte så mycket.........vi är helt olika men han har fått mig gilla spela hahaha

Blev du kär i första ögonkastet? hehe ja....

Har ni någon speciell låt? uh vet ej?? Hugo om du ser detta,, let me know

Har ni stora framtidsplaner? typ

Har ni gråtit i varandras armar? in i varandras armar med i samma rum på golvet.....

Har ni varit utomlands tillsammans? nej :(

Vilket är ert bästa minne? vår första dejt på donken, kryssningen

Vem lagar bäst mat? jag

Vad gör ni en vanlig vardagskväll? pga vi har långdistans så...inget tsm mer än att vi pratar och spelar ibland

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? japp

Blir du lätt svartsjuk? mm men inte lika mkt längre

Ringer eller SMS:ar ni mest? vi använder mest messenger

Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? händerna och ögonen1640. Sthlm

åker till sthlm den 19 och stannar tills den 26 , lmao har ej varit i sthlm sen januari :')1639. Powerking och mående [ cw ]

Halloj där! :'')
Jag är äntligen klar med mina tänder och fick mina riktiga framtänder för en vecka sen, dem är så fina! :') Dock så kostade det 11k LOL och hur fan ska jag få ihop så mycket pengar??? lol men tur att man kan delbetala så kommer ta mig ca 3 år :):) och om nån vill hjälpa mig så länkar jag min gofundme eller så kan ni dma så kan ni swisha. https://www.gofundme.com/f/wj5ua-please-help-me-with-my-teeth men annars är jag såå nöjd! Ska tillbaka på kontroll den 18 igen, så hoppas allt är bra. hehe. Dock så passar inte min ena gelskena så måste ringa imorgon och fråga hur jag ska göra. Hoppas på det bästa.

Mitt mående?
Det är värre än vanligt, mår så jävla dåligt. Har inte mått såhär dåligt på flera år. Vet inte vad jag ska göra och allt är så frustrerande. Jag vill dö, men ändå inte. Jag vill bara må bra, kunna vakna och inte hata det. Jag är så numb, tom och helt borta, men ändå så gråter jag varje natt. Jag kan inte sova, äta eller dricka. Dock så kommer boendets sköterska till mig en gång i veckan för att prata med mig, så det är bra.

Förövrigt så dricker jag powerking för jag förtjänar det.1638. :)

ska skaffa p-stav nästa vecka :) hah