Mikaelaas blogg24 år. Bor i Vetlanda, Jönköpings län. Är offline och var senast aktiv: Idag 07:48

Mikaelaa

Senaste inläggen

1642. tw cancer & döden
14 november kl. 21:44
1641. parlistan
14 november kl. 16:16
1640. Sthlm
12 november kl. 19:55
1639. Powerking och mående [ cw ]
4 november kl. 19:44
1638. :)
26 oktober kl. 20:10
1637. selfie
21 oktober kl. 09:37
1635.
21 oktober kl. 09:35
1634.
19 oktober kl. 13:23
1633. Stolt.
15 oktober kl. 11:40
1632. Hjälp :-)
13 oktober kl. 14:50
Visa alla

1642. tw cancer & döden

Jag är så ledsen, arg och förstörd.
Jag ska ta det från börja, annars kommer ingen fatta.

Farmor var sjuk ett långt tag och gick ner 20kg på 8 veckor innan dem hittade vad som var fel. Magcancer, allvarlig sådan. Det går i hennes släkt. Flera har dött av samma typ av cancer. Hennes tvillingsyster dog av den när hon var bara 50. Farmor är över 70 och har bara ca 3 månader kvar att leva. Dem försökte operera henne, men när dem väl öppnade upp henne så sydde läkaren igen henne lika fort, den var för stor och man kunde ej göra något. Hon går på cellgifter nu, enbart för att få mer tid, men inget funkar, hon kommer dö. Jag kommer gå under, jag vet inte vad jag ska göra. Hon är för ung för att dö, hon förtjänar att leva tills hon dör av åldern, inte cancer. Fuck it.

Jag lider av Thanatophobia, som kontrollerar min vardag, mitt liv. Jag gråter och har ångestattacker på nätterna för jag tror jag kommer dö i sömnen, är rädd att gå ut själv för tror jag ska bli dödad så måste ha ngn att prata med så jag ej känner mig ensam, undviker så mkt grejer som man kan dö av. Allt med döden ger mig ångest.
Hur hanterar man det?

Anyways, ska ju som sagt till Stockholm på Tisdag och stanna där i en vecka, mestadels i Skärholmen där farmor bor, för att umgås med hennes så mycket som möjligt.

men ah, hoppas ni har det bra. Det förtjänar ni.1641. parlistan

Vad heter ni? Hugo och Mikaela

Hur träffades ni? Tinder lol

Är ni förlovade? nope

Bor ni ihop? inte än

Har ni barn? nej

Har båda körkort? nej

Kommer du ihåg er första kyss? ja, det gör jag. Det var i min fasters säng LOL

Vem är äldst? faktiskt jag

Vem fyller först på året? Hugo

Vem är längst? hugo

Vem sjunger bäst? hugo

Håller ni i handen på stan? ja oftast

Kände ni varann innan ni blev tillsammans? Vi matchade på tinder sen september 2017 och blev tsm nov 3 2017

Vad har ni gemensamt? inte så mycket.........vi är helt olika men han har fått mig gilla spela hahaha

Blev du kär i första ögonkastet? hehe ja....

Har ni någon speciell låt? uh vet ej?? Hugo om du ser detta,, let me know

Har ni stora framtidsplaner? typ

Har ni gråtit i varandras armar? in i varandras armar med i samma rum på golvet.....

Har ni varit utomlands tillsammans? nej :(

Vilket är ert bästa minne? vår första dejt på donken, kryssningen

Vem lagar bäst mat? jag

Vad gör ni en vanlig vardagskväll? pga vi har långdistans så...inget tsm mer än att vi pratar och spelar ibland

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? japp

Blir du lätt svartsjuk? mm men inte lika mkt längre

Ringer eller SMS:ar ni mest? vi använder mest messenger

Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? händerna och ögonen1640. Sthlm

åker till sthlm den 19 och stannar tills den 26 , lmao har ej varit i sthlm sen januari :')1639. Powerking och mående [ cw ]

Halloj där! :'')
Jag är äntligen klar med mina tänder och fick mina riktiga framtänder för en vecka sen, dem är så fina! :') Dock så kostade det 11k LOL och hur fan ska jag få ihop så mycket pengar??? lol men tur att man kan delbetala så kommer ta mig ca 3 år :):) och om nån vill hjälpa mig så länkar jag min gofundme eller så kan ni dma så kan ni swisha. https://www.gofundme.com/f/wj5ua-please-help-me-with-my-teeth men annars är jag såå nöjd! Ska tillbaka på kontroll den 18 igen, så hoppas allt är bra. hehe. Dock så passar inte min ena gelskena så måste ringa imorgon och fråga hur jag ska göra. Hoppas på det bästa.

Mitt mående?
Det är värre än vanligt, mår så jävla dåligt. Har inte mått såhär dåligt på flera år. Vet inte vad jag ska göra och allt är så frustrerande. Jag vill dö, men ändå inte. Jag vill bara må bra, kunna vakna och inte hata det. Jag är så numb, tom och helt borta, men ändå så gråter jag varje natt. Jag kan inte sova, äta eller dricka. Dock så kommer boendets sköterska till mig en gång i veckan för att prata med mig, så det är bra.

Förövrigt så dricker jag powerking för jag förtjänar det.1638. :)

ska skaffa p-stav nästa vecka :) hah

1635.

Jag ska snart dra till tandläkaren och få mina riktiga, nya framtänder i porslin. Så, har inte så mycket kvar av min behandling faktiskt! :') såå taggad.
Sen kommer Hugo hit, hans tåg är i Nässjö vid 12 så han är här hos mig ca 13. Saknar han så mycket.1634.

God morgon eller eftermiddag ? ??

Jag har nyss ätit frukost & nu äter jag M&Ms och dricker lite te. Samt så kollar jag på horror lets plays på youtube :') kissade nästan på mig pga en jumpscare, så det var inte nice må jag säga. Verkligen inte. Sånt här, är inte bra för mitt hjärta och vet inte varför jag utsätter mig för sånt här hela tiden??

Hugo kommer till mig på måndag och det kommer bli fett nice. :') Ska också få mina riktiga tänder på måndag!!!!!!!!! så taggad!!!! :'))1633. Stolt.

Hejsan! :')

Lyssna här! Jag har, för typ första gången EVER ringt och pratat helt själv, UTAN mammas hjälp???? Jag är så jävla stolt över mig själv. Jag lider av telefonfobi och jag pratade, SJÄLV med 3, i nästan en timme. Hur sjukt?? Trodde aldrig att jag skulle kunna göra detta?? Det hjälpte nog att han jag pratade med var väldigt trevlig (som alla försäljare är iofs) men han var verkligen, en utav de trevligaste jag pratat med när det kommer till försäljare. Han var så förstående. Han fattade att jag inte kunde betala mycket i månaden, han fixade så jag fick det bästa alternativet och när jag sa att mamma hade blivit lurad flertal gånger av tre så dubbelkollade han med sina kollegor och skrev även allt han sa jag skulle få gratis + det vi sa på avtalet så min mamma kunde läsa också. Han sa även att om min mamma är osäker så skulle vi ringa dem igen och fråga efter han. Så, när mamma läst klart så ska jag få en iphone 8, 50GB surf, 3musik så dras inte internet från spotify + jag får en google home mini på köpet, helt gratis pga dem har en kampanj just nu??? Jag älskar verkligen denna kille, så jävla trevlig person. Även om det är del av hans jobb, så litar jag på honom. En toppen kille. Jag hoppas han är lycklig livet ut. Som sagt, aldrig känt mig så bekväm förut, utan ångest? Plus, så JÄVLA STOLT över mig själv, att jag klarade av detta. :')1632. Hjälp :-)

Vilka trådlösa bluetooth hörlurar är dem bästa? Som har mikrofon och som är väldigt bra ljudisolerat (så folk inte hör musiken). Jag tänkte max 300-500kr :-)