Mikaelaas blogg25 år. Bor i Vetlanda, Jönköpings län. Är offline och var senast aktiv: Igår 23:21

Mikaelaa

Senaste inläggen

1662. tidig födelsedag :)
6 juli kl. 16:57
1661. new outfit :-)
28 juni kl. 19:42
1660. uppdateringar
6 juni kl. 21:25
1659. uhh cw
13 maj kl. 20:50
1658. ny hårfärg :-)
2 maj kl. 23:45
1657.
9 april kl. 12:45
1656. cw / tw psykisk ohälsa
8 april kl. 01:46
1655. hej
7 april kl. 16:37
1654. :))
5 april kl. 23:08
1653. selfie i min nya gula tröja
21 mars kl. 18:33
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: Mika Civilstatus: På G
Läggning: Osäker
Intresse: Kreativitet
Bor: Själv
Politik: Vänster
Dricker: O´boy
Musikstil: Indie-rock
Klädstil: Blandat
Medlem sedan: 2010-09-11

1610. cw - nämner äs

Jag var på komvux idag och hade samhäll. Vi pratar om Samhällets ekonomi och det går helt okej. Det är rätt rörigt för det är lowkey matte i det också??
Men läraren gav mig lowkey beröm idag?? Han sa att jag var bra eftersom jag visade framfötterna och bestämde när vi skulle ha prov så blev så glad :')
Jag får veta resultatet på förra provet på tisdag, hoppas jag fixade det. Jag tror det gick bra? Jag svarade på allt förutom 3 frågor och skrev även på A+ frågorna!! första gången så kände mig väldigt säker, vilket är ovanligt! Hittills så har jag fått D-C OCH E-D på proven vi har haft. Vilket är väldigt bra?? jag brukar aldrig få så bra betyd i sådana ämnen. Jag tror inte att jag kommer få högre än E dock, men jag vill bara klara detta ämne. Är stolt över mig själv som kämpar på, trots min depression och ångest. Jag är stolt att jag börjat smått att fixa mina ämnen. Dock så får jag bara plugga ett ämne för socialt syfte sen om jag ska plugga mer så förlorar jag mina bidrag, och det orkar jag inte. Dels för jag ej pallar bråka med CSN och vill inte låna. Men vi får se hur det blir i framtiden. :') Jag ska plugga senare.

Vi har Vetlanda Festen i helgen, så jag kommer troligen gå dit ikväll och kolla lite, kanske. Det är faktiskt väldigt kul att kolla på det, det är roligt att Vetlanda gör något i vår skitstad. Även fast det inte är så mycket roligt som kommer, men det är kul att bara ha något att göra. Imorgon är det vikingamarknaden och jag ska nog dit med mamma och min styvpappa. På söndag så ska jag till mamma och fira Morsdag! Hoppas att hennes present kommer idag annars får hon det på måndag. :')

Förövrigt så mår jag fortfarande väldigt dåligt. Har höjt mina mediciner, igen. Har fått extrem klåda och kliar sönder min kropp tills jag blöder. Jag skrev till min läkare och hon sa att jag skulle hålla utkik så det inte blir värre, för det är tydligen en allvarlig bieffekt på en av mina mediciner och vi vet inte om det beror på den eller annat då jag haft detta i två år.
Så vi får se hur det slutar, lmao. Mitt liv är inte en dans på rosor atm.

Just nu, så äter jag lunch. Äggmackor och dricker te. Det är mysigt. Jag äter dock väldigt dåligt nu, äter typ bara 1-2 gånger om dagen men jag kämpar på, ska inte ge upp eller låta mina ätstörningar vinna.

Juste! Har fått ihop nästan 8000kr nu för tänderna!! ska vänta på pengarna jag ska få från pappa och farmor för då har jag 10k och då tänkte jag boka tid hos tandläkaren och börja! Första steget kostar 15k, fyfan men jag är så tacksam över alla som hjälper mig. Dem är amazing. Och om någon av er har donerat, tusen tack. Jag älskar er.

Men hur mår ni?
Vad gör ni?
Vad har ni för planer för helgen?


Logga in för att kommentera
Tonfisk Tjej, 17 år

Är trött som fan, försöker trycka i mig en kebabpizza och peppar inför en festival imorrn fastän jag gett mig fan på att köpa en till baseballjacka vilket som möjligen kommer spräcka min budget

Mikaelaa 25 år

hoppas du har de nice på festivalen!!!