LoovatoKille, 26 år. Bor i Kalmar, Kalmar län. Är offline och var senast aktiv: 31 juli kl. 23:59

Loovato

Fakta

Riktigt namn: Viktor Civilstatus: Inte valt
Läggning: Straight
Intresse: Plugga
Bor: Själv
Politik: Moderat
Dricker: Öl
Musikstil: Inte valt
Klädstil: Inte valt
Medlem sedan: 2019-02-22

Event

Loovato har inte lagt till några event än.

Lever för TikTok och de dankaste av memes.

Endast några få månader kvar på Farmaceutprogrammet :D

Loovatos musik

Loovatos bilder

Loovato har inte laddat upp några bilder än.

Loovatos gästbok

Logga in för att skriva.


Singingbell Tjej, 30 år

Om det finns alternativ till det, precis som jag skrev tidigare, som dels inte påverkar miljön på denna nivån och som ändå ger likvärdiga resultat så förstår jag som sagt inte argumenten att mediciner med diklofenak ska få finnas kvar.

Japp, jag har faktiskt mått bättre av att ta en ipren, Alvedon etc ibland men det man ska komma ihåg är just att de är T ex. Smärtnedsättande och betyder inte att de tar bort all smärta eller löser problemen som orsakar smärtan och tror man att receptfria mediciner ska göra det missförstår man dess syfte. Om man har smärta som de mediciner, som jag nämnde innan, inte kan dämpa så ska man gå till läkare för att bli undersökt och eventuellt få receptbelagda mediciner som är starkare. Enklare än så är det inte.
Angående cbd-olja är vi överens, tror inte det löser alla problem och det tror jag inte heller receptfria mediciner gör.

Singingbell Tjej, 30 år

Det tas upp som exempel på hur skadligt det är för miljön om det släpps ut och om du hade läst hela artikeln så står det att de funnit stora mängder i vattendrag I Sverige också, så inte bara i Indien.

Det står även i en annan artikel från förra året: "Diklofenak är giftigt för fisk och andra havslevande organismer, och mycket svårt att bryta ned. Sedan 2015 har Sverige lagstiftning om hur mycket diklofenak som får släppas ut i vattnen. Dessa gränsvärden överskrids."

Det finns andra ämnen än diklofenak som verkar på samma sätt men inte är lika farlig för miljön vilket gör att jag inte förstår de så kallade argumenten varför vi fortfarande ska ha kvar det som ett ämne i mediciner.

Titowam Kille, 24 år

Du känns mer som emo än en weeb!

Konen Kille, 23 år

Subba till T-series!

Basicspot Kille, 23 år

UwU -Senpai

Visa alla inlägg