Loovatos bloggKille, 25 år. Bor i Kalmar, Kalmar län. Är offline och var senast aktiv: 31 juli kl. 23:59

Loovato

Senaste inläggen

400 kr vinst på Olearys :O
11 maj 2019 kl. 03:42
Standard
28 april 2019 kl. 03:18
Cocktails?!
6 april 2019 kl. 16:04
Lär spela bingolotto på söndag.
21 mars 2019 kl. 18:33
owo*
10 mars 2019 kl. 03:15
Voltaren gel
2 mars 2019 kl. 02:48
100 kr att torka tårarna med.
23 februari 2019 kl. 01:29
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: Viktor Civilstatus: Inte valt
Läggning: Straight
Intresse: Plugga
Bor: Själv
Politik: Moderat
Dricker: Öl
Musikstil: Inte valt
Klädstil: Inte valt
Medlem sedan: 2019-02-22

Event

Loovato har inte lagt till några event än.

400 kr vinst på Olearys :O

Förstår inte hur vi kom först på quizet som Olearys i Kalmar har på fredagar. Folk gav otrevliga blickar som att vi fuskade men icke då! För övrigt trevlig kväll :)Standard

Helt ok drag idag men jag avskyr när ?nyktra? personer säger att dom inte druckit något och ska hänga på Max när man bara vill äta sin mat och gå hem?Cocktails?!

Det är tydligen cocktailparty hos mig om 3 timmar. Jag vet inte ens vad det är, gillar väl öl och sånt men annars är jag inte särskilt intresserad eller kunnig som "experterna".
Nåja partaj är väl alltid kul.Lär spela bingolotto på söndag.

Äntligen tillbaka till min lägenhet i Kalmar efter att hälsat på mina föräldrar i Karlstad. Tänkte att det skulle vara kul att träffa gamla vänner men typ alla var upptagna med saker så det blev mest tråkigt chill hemma i en vecka. Det enda halvintressanta var att jag träffade bingolottos programledare Rickard Olsson på tåget, ville inte störa honom så sa ingenting till honom.owo*

Mycket bra dag med Caramelldansen trodde bara det var jag och några weebs som visste vad det var, är den känd? O?well nu efter tentaslasket är det uppehåll 6 veckor till nästa tenta vad ska man ens göra. :I . Antar att det blir massa chill, händer ju aldrig något nytt ändå.Voltaren gel

Blir så arg när en i klassen klagar över att läkemedlet diklofenak är miljöfarligt och att det bör tas bort. Visst det är inte det bästa för miljön om man skulle ta en tunna och hälla ut men det hjälper så otroligt många gamla att leva ett liv utan smärta. Han säger det mest för att vara dryg tror jag men blir ändå arg, tycker ändå det viktigaste är att hjälpa människor att leva ett så bra liv som möjligt.100 kr att torka tårarna med.

Extra trevlig dag på O?Learys idag efter en skön vinst på deras pubquiz. Vi må vara 14 personer som ska dela på 100 kr men en vinst är alltid en vinst. Det viktiga är ju dock att gå fram och få applåder när man tar emot priset.

Efter lite häng och öl var det dags att gå till Frasses, trevlig som jag är hälsar jag personalen hej då vilket de inte hör och ej svarar på. Några gäster på stället fann det iallafall roligt och skrattade medans man snabbt ville försvinna där ifrån.