FrankyHouses bloggKille, 32 år. Bor i Uddevalla, Västra Götalands län. Är offline

FrankyHouse

Senaste inläggen

what is love?
26 februari 2012 kl. 11:56
pinsamt
2 februari 2012 kl. 22:29
bo på internat
17 januari 2012 kl. 10:13
nu flyttar jag!
8 januari 2012 kl. 12:56
Vi skiter i ninjagrejerna. Vi kan väl gå och köpa öl is
27 december 2011 kl. 10:48
jag är mer awesome än man kanske tror
15 december 2011 kl. 18:59
det värsta jag vet!
13 december 2011 kl. 08:05
watermelon chocolate sunrise
10 december 2011 kl. 19:40
Ah... The crappy things about being straight...
22 november 2011 kl. 22:25
drömmen om älgen, räven, snubben och jag
3 november 2011 kl. 20:05
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: Simon Civilstatus: Öken
Läggning: Straight
Intresse: Nörda
Bor: I skogen
Politik: Pirat
Dricker: Diverse
Musikstil: Allt
Klädstil: Vanlig
Medlem sedan: 2008-04-19

Event

FrankyHouse har inte lagt till några event än.

what is love?

ska upp tidigt imorn så bestämde mig för att vara vaken hela natten så att jag skulle vara trött ikväll ^^
kan nog so far säga mission under way
eller vafan obviously!
det bästa med att inte sova är nog att man har så kul åt verkligen allt
det sämsta med att inte sova är nog att man blir så galet trött
typiskt

detta är nog det som har fått mig att inte ge upp

ciao!pinsamt

jag tycker det är pinsamt när folk lägger ut bilder på grejer de har ritat och de får kommentarer som säger att det är jättefint fast så ser det egentligen förjävligt ut
haha ciaobo på internat

har nu bott på internatet i lite mer än en vecka
bor i huset de kallar för "arresten" vilket är lite småkul
bor med några killar som heter christoffer, john och patric. sen bor det två till killar här som heter typ adam och kristian fast de visar sig typ aldrig. och sen till slut så bor det en brud här också som man inte ser så ofta.
vi får frukost lunch och middag varje dag utom på fredagar för då får vi bara frukost och lunch, på helgen får vi stå för vår egen mat.
fast den här helgen var jag hemma för jag hade glömt asmycket grejer hemma men nu har jag hämtat det och till helgen så kommer emma och cim hit så det kommer bli kul.
jag har ett litet rum med en 90 säng, ett skrivbord, en skrivbordslampa, ett sängbord och en stol. sen tog jag ju hit min skrivbordsstol och min dator.
man får inte gjort så mycket på dagarna. eller jo vi har ju lektioner men jag menar efter skoltid så finns det inte mycket att göra alls. så jag tog med mitt nes hemifrån som vi spelar nu så vi har i alla fall något mer att göra haha.
och alla lektioner är kul och alla lärare verkar asbra så det kommer nog bli ett bra år här.
ciao!nu flyttar jag!

nu flyttar jag härifrån!
farväl uddevalla!
hej axvall!Vi skiter i ninjagrejerna. Vi kan väl gå och köpa öl is

i natt drömde jag att jag var ute på ett fält som liknar ett som finns här i skogen, med två kompisar. Jag minns inte vilka det var men det var en tjej och en tjock kille. Sen kom det två snubbar med en stor bulldog och en schäfer. Den mindre av dem hade ett gevär och pekade det mot oss och frågade om vi hade sett någon gå förbi här. Vi sa att han hade gått in i skogen för att de skulle gå därifrån och det gjorde de, fast likförbannat kom de tillbaka igen och sa att vi hade ljugit och att vi inte skulle få gå därifrån förens vi talade sanning. Sen vet jag inte hur det kom till det här men bulldoggen bet sönder den tjocka killens knän och vi började slåss, jag fick tag på geväret och vi sprang därifrån men de jagade efter oss. Jag försökte skjuta på dem men det gick inte, tror jag, men vi sprang i alla fall ifrån dem tillslut. Vi gömde oss i en förort där jag träffade massa folk från sinclair och de var där för att lära sig ninjastuff, så jag joinade dem. Vi åt pizza sen skulle vi bli indelade i klasser och jag hamnade i samma klass som min kompis Hampus och skulle på spaningslektioner. Vi gick dit och fick i uppgift att observera en campingplats, så vi satte oss ner och tittade på den och jag tänkte att de skulle säkert fråga oss en massa saker om den sen, så jag började räkna de saker jag kunde se. Det var inga människor där men det var 7 vedkubbar i elden och 10 stenar runt om och 8 barr på marken. Efter ett tag började det bli riktigt svårt att koncentrera sig tyckte både jag och Hampus, så vi började goofa off och bestämde oss för att gå och köpa öl istället. Sen kommen jag inte ihåg något mer (:
Ciao!jag är mer awesome än man kanske tror

i natt drömde jag att jag var på ett kalas där vi skulle köra en tävling och den som vann skulle få ett astuffft pris. tävlingen gick ut på att man skulle vara den första som tog 25 tennisbollar från en hög och eftersom det var typ 10 pers som körde blev det riktigt vilt. sen blev det som att min hjärna tyckte "nej skit i tennisbollarna vi kör att det är colaburkar istället" så nu samlade vi colaburkar istället. efter att alla hade bråkat ett tag så var det bara jag, en stor farlig snubbe och greken kvar. den stora killen hade haft en roll tidigare i drömmen så jag visste att han inte var att leka med men på något vänster lyckades jag göra honom väldigt pissed så han typ började anfalla mig. jag fick panik och plockade upp den närmsta stolen jag kunde hitta och tänkte slå honom med den men den var väldigt svår att slå med så jag typ la den på honom istället. till min förvåning så gick den sönder så fort den träffade honom och han reste sig upp och tittade på mig och till slut ramlade han omkull och svimmade. alla blev sjukt förvånade och bara stirrade på honom. men inte jag! jag passade på att sno grekens sista colaburkar så jag vann tävlingen :D jag vann ett svart linne woho. sen vaknade jag.
jag behöver nog inte säga att jag blev sjukt besviken när jag inte hade något svart linne när jag vaknade.
ciao!det värsta jag vet!

det finns ingenting i hela världen jag stör mig mer på än vegetarianer/veganer som predikar om hur mycket bättre än alla andra de är och hur dåliga vi andra är för att bara för att vi gillar att äta riktig jävla mat så stödjer vi djurplågeri?! jag menar hur i helvete tänker dem? mer uppblåsta idioter får man ta mig fan ta och leta efter! nej fy fan det finns nog inget som gör mig mer upprörd än folk som berättar för mig hur jag ska äta. det finns nog med folk som gnäller på mig över hur fan jag ska leva mitt liv, ge mig i alla fall rätten att njuta av en fet jävla köttbit när jag vill ha det! jag blir bara så trött.
jag har ingenting emot vegetarianer/veganer så länge de inte försöker få mig att konverterawatermelon chocolate sunrise

som jag har nämnt tidigare här så tycker jag ju väldigt mycket om tuggumit stimorol senses watermelon sunrise, så igår kväll när jag hade ett öppet packet liggandes på skrivbordet så la jag några chokladbitar på det. och alla ni som har ätit det tuggumit vet att smaken är väldigt kraftig och att den luktar väldigt mycket, så när jag sen åt en chokladbit så hade smaken från tuggumina satt sig på chokladen och jag tänkta: fy fan va gott det hade varit ifall marabou hade gjort mjölkchoklad med vattenmelon smak!
det är ungefär såhär spännande det är att sitta hemma i skogen på en fredag kväll.
ciao!Ah... The crappy things about being straight...

- Girls, man... girls...
- You know what would kick ass?
- Being gay?
- Being gay would kick ass!
- Word! Guys understand each other!
- Imagine a relationship but instead of talking about feelings all the time you just eat a pizza, give each other a happy, roll over and have some kung-free shut-eye.
- Bro, for what it's worth, if we were both gay... you'd be my first call.
- Would you mind calling Marshall and telling him that cuz...
- No no no wait! This is just a scenario where just you and I are gay, not Marshall.
- But if all three of us were gay, you'd pick me over Marshall, am i right?
- If all three of us were gay? Girlfriend... We would all three of us have some fun!
- Damn right we would!
- We're not gay...
- Nope! Stuck with girls...drömmen om älgen, räven, snubben och jag

Jag ska nu berätta om en dröm jag hade i natt. Eller det jag kommer ihåg.
Jag paddlade kanot med en älg en räv och en snubbe som jag inte kommer ihåg vem det var, men jag kände honom. Vi paddlade genom en flod ganska länge och under den tiden så blev jag och älgen bros, bästa polare. Till slut när vi kom fram dit vi skulle så var vi vid en stor sjö. Vi steg iland och snubben sa att eftersom jag och älgen var så bra vänner så kände sig räven utanför så han föreslog att jag och räven skulle ha lite tid tillsammans och skapa lite vänskapsband. Bra ide tänkte jag (I lived to regret those words). Nu vet jag inte riktigt vad som hände men jag var typ 20 meter ifrån de andra och räven fick för sig att vi skulle bonda genom att ha sex så han började gå mot mig men jag tänkte inte i samma banor som honom så jag började springa ifrån honom. Och som vi alla vet är det svårt att springa i drömmar. Sjön hade nu förvandlats till en gräsmatta så jag sprang på den och ju mer jag sprang desto snabbare sprang räven. Jag gömde mig bakom ett snår med en ganska brant backe bakom och så klart var räven där inte långt efter. Han stannade och tittade på mig med hungriga ögon jag lovar att jag aldrig har varit så rädd, men jag vaknade inte för jag visste att jag kunde fixa det här till det bättre. Räven chargade mot mig men jag hann hoppa undan så han ramlade ner för backen bakom oss, hehe. Men även då gav han inte upp han började klättra upp igen så jag blev desperat och började spotta på honom för att han inte skulle komma upp. Det funkade för han ramlade ner igen. Han blev väldigt ledsen då så jag började förklara för honom att jag inte gillade honom på det viset men det gjorde den andra snubbe på kanoten och att han jättegärna ville ha sex med räven. Då blev räven glad igen och begav sig av för att ligga med den andra snubben istället. "Success!" tänkte jag och gick tillbaka till älgen och vi gick till en glänta och tände på. Fast sen mins jag inget mer tyvärr.
Men det var en rolig dröm!
Ciao!