AoiToris bloggTjej, 32 år. Bor i Årsta, Stockholms län. Är offline

AoiTori

Senaste inläggen

Det är moln på himmlen idag
15 oktober 2012 kl. 23:22
This is Me
18 augusti 2012 kl. 17:13
Bästa helgaktiviteten planerad!
17 augusti 2012 kl. 09:08
Ed Sheeran "You need me, I don't need you"
16 augusti 2012 kl. 23:12
Gryma besvikelse :(
11 oktober 2011 kl. 17:58
Set fire to the rain
10 oktober 2011 kl. 18:15
Morgon Mardröm
4 oktober 2011 kl. 11:02
Visa alla

Fakta

Civilstatus: Singel
Läggning: Inte valt
Intresse: Kreativitet
Bor: Med någon
Politik: Hemligt
Dricker: Diverse
Musikstil: Rock
Klädstil: Inte valt
Medlem sedan: 2011-10-03

Event

AoiTori har inte lagt till några event än.

Det är moln på himmlen idag

Idag är jag nostalgisk, ser på gamla filmer och längtar till platser jag aldrig varit på. Längtar efter känslor jag aldrig känt. Mitt återkommande mörker ligger farligt nära och jag kämpar mot reflexen att svepa mig in i det. Som en ensam skär ton från en fiol svajar jag just nu i gränslandet mellan verkligheten och djupet i mitt sinne. Kommer jag en dag kunna låta mig falla ner i mig själv utan att tappa greppet om verkligheten? Att bara vara och ändå inte drunkna i mig själv.

Aktiviteter eller saker kan tillfälligt skingra mitt tunga sinne, men Den som får det att helt försvinna har jag inte mött än. Finns denne person?


Idag är jag den som står i ljuset men som bär på en stor skugga.


Logga in för att kommentera
DUMBLEDORE Kille, 29 år

Förbannat bra text vill jag säga igen...

DUMBLEDORE Kille, 29 år

Vackert skrivet!

Du kan få och kan hitta allting du letar efter och vill ha, det finns där. Frågan är om lösningar, som också alltid finns men vilken av alla. Vilka uppoffringar kan behövas och vara nödvändiga? Hur långt kan och bör man gå för att hitta sig själv, med tanke på att vi alltid är förändliga, åt alla håll.
Om inte annat så är vad jag har upptäckt med livet är att njutningen och konceptet att Bara Vara är färden till dit vi vill. Så gör det, njut av nuet och ta för dig allt du kan få ut något av så kommer du med tiden finna det du letade efter för länge sedan. För det är ju det vi hitintills vi har gjort, på ett eller annat sätt låtit tiden gå och hittat lösningar, för till stor del så serveras vi som en buffe, men vad gillar du och vad känner du för? Varför inte bara pröva allt?