Alismas blogg25 år. Bor i Stockholms län. Är offline och var senast aktiv: Igår 12:26

Alisma

Senaste inläggen

foodhora
22 november kl. 17:58
(TT.TT) cw
14 november kl. 19:23
vaporizer update
9 november kl. 15:02
hjärtattack tw (cptsd)
31 oktober kl. 16:41
är så less tw
27 oktober kl. 09:02
update:
25 oktober kl. 09:05
men vaFAN
21 oktober kl. 19:09
tw knarK
19 oktober kl. 18:20
ffs
18 oktober kl. 06:57
åh nej cw
11 oktober kl. 07:49
Visa alla

Fakta

Riktigt namn: Ambivalent Civilstatus: Kär
Läggning: Bisexuell
Intresse: Spel
Bor: Med någon
Politik: Feminist
Dricker: Saft
Musikstil: Jazz
Klädstil: Swingpjatt
Medlem sedan: 2012-01-27

KÖPENHAMN (+ peeps i danmark/skåne pls help)

är helt slutkörd, hela ryggen gör ont och alla muskler krampar och skriker. ligger som en klubbad säl inne på hotellrummet. ångesten som jag har i bröstet är helt olidlig, men trots det så har jag inte ens tänkt tanken på att röka en gås. men jesus christ vad sugen jag är. men håller mig till att shelley blåser sin rök i mitt ansikte varje gång HAHAH. ska försöka motivera mig själv så jag kan börja göra mig iordning men asså, det går inte. det är fysiskt omöjligt just nu.

vi rullade in i köpenhamn 17:45 igår och vi letade upp hotellet direkt för att lämna all packning och jag skulle sminka färdigt mig. men asså hahahah var så jävla väck och speedad + helt slut pga matvägrade inne på psyk och hade knappt sovit på flera dygn. och när jag var inlagd så fick ssk och läkarna hjärtsnörp varje gång de ville kolla blodtryck och puls för har extremt hög puls konstant pga ångesten och väääldigt lågt blodtryck. MMMM JA GRATTIS SAGA very smart of u att matvägra och knappt få i dig någon vätska heller. fucking stolpskott verysmart very wow :-)

men gud köpenhamn är jättemysigt och vackert och jag vet inte varför det gjorde mig så förvånad. när jag var färdig med sminket så drog vi ut på äventyr. och eftersom jag är en snål jävel så vägrade jag ta bussen eller metron för VÄGRAR betala onödiga pengar när en faktiskt har två fungerande ben liksom.

så vi promenerade till christiania och eftersom både jag och shelley suger på att följa gpsens instruktioner och på att tyda var en är pga pilen/wtf det nu heter, men ni vet den där grejen som visar var du är och vilket håll du går på, ja den snurrar ju runt hela tiden och vi är så tappade så vi kan stå och snurra runt ett tag bara för att lista ut vilket håll vi sa åt. venne hur lång tid det skulle ta egentligen men det tog 1h. och damn fan vad fint och mysigt det var där. aldrig sett något liknande. vet inte hur jag förväntade mig att det skulle se ut, but it was not that hahah.

men när vi kom dit så hade all min energi tagit slut, mina meds hade gått ur och jag ville bara sova (fkn finally HAHAH) och eftersom jag tryckt i mig lite för många elvanse för var livrädd att jag skulle somna och att jag skulle missa tåget HAH. så hade jag ju varit extremt speedad på tåget och det plus resten av mina nya meds gjorde mig mer bekväm med mig själv och då blir jag extrovert introvert istället för bara introvert som jag annars är. när medicinen går ur så drar jag mig in i mitt skal och blir tillbakadragen, min sociala ångest kommer tillbaka och jag blir så himla himla blyg. så när vi gick omkring i christiania så ville jag bara försvinna, men det är ju lite svårt att inte se någon som har höga platåskor och en helt gul jacka hahaha.

men jag skulle behöva hjälp med en sak och behöver lösa det innan spelningen börjar. så om du bor i danmark eller skåne pls släng iväg ett pm, det skulle vara helt undebart.


Logga in för att kommentera