Vegetarisk och Vegansk kost
tysth
32 år
LÖKBOLLAR!!!
tysth
32 år
ja
ta valfritt antal lökar och skala dem. släng lite olja i en panna och hetta upp den på medelhög värme. lägg sedan lökarna i pannan och stek jämt över hela löken. stektiden varierar beroende på storleken och huruvida du föredrar din lök rare, medium lr well done
bon apetite
aIve
Kille, 30 år
smarrigt med rare lök :)
natsukashi
Kille, 59 år
skala en lök doppa den i en fritös akta dig för all olja som flyger
kiwi
Tjej, 27 år
i dont want to be an internet mem
kiwi
Tjej, 27 år
MED lök
tysth
32 år
precis, servera gärna löken med lök till. smakerna gifter sig perfekt
tysth
32 år
okej seriöst nu så har jag fått för mig att man kan använda skivad zucchini som lasagneplattor... GÅR DET lr har ja bara drömt glutenfria drömmar om det
natsukashi
Kille, 59 år
Citat från Pingu:
Citat från Pablo:
Citat från Pingu:
okej seriöst nu så har jag fått för mig att man kan använda skivad zucchini som lasagneplattor... GÅR DET lr har ja bara drömt glutenfria drömmar om det
Går asbra!!!
Hur?? Källa på det?? Måste ja torka skiten först?
tror inte det? jag hade väl bara använt en mandolin för att skära upp dem typ och sen gratinerat som vanligt
fast pasta är godare imho 8)
Pablo
Kille, 30 år
Citat från Pingu:
Citat från Pablo:
Citat från Pingu:
okej seriöst nu så har jag fått för mig att man kan använda skivad zucchini som lasagneplattor... GÅR DET lr har ja bara drömt glutenfria drömmar om det
Går asbra!!!
Hur?? Källa på det?? Måste ja torka skiten först?
Tunna/halvtunna skivor på längden och torka! Fast är kanske inte så viktigt men följde recept som sa det såå
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet