Vegetarisk och Vegansk kost

Föregående
Till botten     Sista sidan
Nästa
hehellinor Tjej, 34 år

605 forumsinlägg

Skrivet:
24 maj 2016 kl. 12:54
hehellinor Tjej, 34 år

Slängde ihop en fusklasagne med äggfria lasagneplattor, oatlys imat fraiche, champinjoner, babyspenat, cheezlys mozzarella och pulled oumph istället för t ex sojafärssås. Mycket gott!

edit: matbilder är inte min starka sida

Patient666 Tjej, 29 år

514 forumsinlägg

Skrivet:
24 maj 2016 kl. 12:55
Patient666 Tjej, 29 år

Ser gott ut!

RandomBlackDude Kille, 31 år

Igår gjorde jag och en kompis rotfrukter och klyftpotatis i ugn, med quorn och tzatziki

Blev asnicee

capridrottning Tjej, 24 år

1 forumsinlägg

Skrivet:
25 maj 2016 kl. 11:23
capridrottning Tjej, 24 år

max halloumiburgare är det bästa jag ätit någonsin

RandomBlackDude Kille, 31 år

Citat från capridrottning:


max halloumiburgare är det bästa jag ätit någonsin

Åh har smakat, den är nice faktiskt!

introvert 24 år

1 204 forumsinlägg

Skrivet:
25 maj 2016 kl. 12:02
introvert 24 år

Citat från capridrottning:


max halloumioumphburgare är det bästa jag ätit någonsin

.

fluorescens 27 år

835 forumsinlägg

Skrivet:
25 maj 2016 kl. 22:31
fluorescens 27 år

Hur blir jag vän med Oatlys pr-person(er)?

tysth 32 år

4 433 forumsinlägg

Skrivet:
25 maj 2016 kl. 22:42
tysth 32 år

Citat från fluorescens:


Hur blir jag vän med Oatlys pr-person(er)?

varför vill du bli det?

fluorescens 27 år

835 forumsinlägg

Skrivet:
25 maj 2016 kl. 22:47
fluorescens 27 år

Citat från tysth:


Citat från fluorescens:

Hur blir jag vän med Oatlys pr-person(er)?

varför vill du bli det?


De verkar härliga. Har jag tur kanske jag får provsmaka nya produkter också.
Fast mest bara för att de verkar vara asmysiga.

tysth 32 år

4 433 forumsinlägg

Skrivet:
25 maj 2016 kl. 22:49
tysth 32 år

tycker allt de gör är jävligt cringe, b och bortom tryhard

aIve Kille, 30 år

1 241 forumsinlägg

Skrivet:
25 maj 2016 kl. 23:17
aIve Kille, 30 år

e dom 2hip4u viktor

tysth 32 år

4 433 forumsinlägg

Skrivet:
26 maj 2016 kl. 02:26
tysth 32 år

kalla mig aldrig gubbe igen

tysth 32 år

4 433 forumsinlägg

Skrivet:
3 juni 2016 kl. 19:32
tysth 32 år

har apmycket sparris, vit sparris och stjälkselleri, och en del salladslök, men vad gör jag med det?? tänker mig att jag kan göra soppa på sparrisen och koka det mesta av sellerin till koncentrat att frysa in och anvönda i egna buljonger i framtiden... vet inte vad man gör med det annars för äter aldrig varken selleri eller sparris, och vad är det speciella med just salladslök? mvh gullöksvenne

natsukashi Kille, 59 år

31 027 forumsinlägg

Skrivet:
3 juni 2016 kl. 19:53
natsukashi Kille, 59 år

salladslök är inte lika bitig i smaken när den serveras rå, den är även skitgod i nudelsoppa, även snabbnudlar, fast man behöver inte jättemycket

selleri är fucking boss i gumbo och jambalaya, det är långkok som fan menneh om du vill göra så är det key

inconspicuousaf Tjej, 30 år

salladslök i ramen?? tell me more


Föregående
Till toppen     Sista sidan
Nästa

Du måste vara inloggad för att skriva i forumet