Vegetarisk och Vegansk kost
Slängde ihop en fusklasagne med äggfria lasagneplattor, oatlys imat fraiche, champinjoner, babyspenat, cheezlys mozzarella och pulled oumph istället för t ex sojafärssås. Mycket gott!
edit: matbilder är inte min starka sida
Ser gott ut!
Igår gjorde jag och en kompis rotfrukter och klyftpotatis i ugn, med quorn och tzatziki
Blev asnicee
max halloumiburgare är det bästa jag ätit någonsin
Citat från capridrottning:
max halloumiburgare är det bästa jag ätit någonsin
Åh har smakat, den är nice faktiskt!
Citat från capridrottning:
max
.
Hur blir jag vän med Oatlys pr-person(er)?
Citat från fluorescens:
Hur blir jag vän med Oatlys pr-person(er)?
varför vill du bli det?
Citat från tysth:
Citat från fluorescens:
Hur blir jag vän med Oatlys pr-person(er)?
varför vill du bli det?
De verkar härliga. Har jag tur kanske jag får provsmaka nya produkter också.
Fast mest bara för att de verkar vara asmysiga.
tycker allt de gör är jävligt cringe, b och bortom tryhard
e dom 2hip4u viktor
kalla mig aldrig gubbe igen
har apmycket sparris, vit sparris och stjälkselleri, och en del salladslök, men vad gör jag med det?? tänker mig att jag kan göra soppa på sparrisen och koka det mesta av sellerin till koncentrat att frysa in och anvönda i egna buljonger i framtiden... vet inte vad man gör med det annars för äter aldrig varken selleri eller sparris, och vad är det speciella med just salladslök? mvh gullöksvenne
salladslök är inte lika bitig i smaken när den serveras rå, den är även skitgod i nudelsoppa, även snabbnudlar, fast man behöver inte jättemycket
selleri är fucking boss i gumbo och jambalaya, det är långkok som fan menneh om du vill göra så är det key
salladslök i ramen?? tell me more
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet