Vegetarisk och Vegansk kost
Har ej gjort med bönor men rödbetshummus är 10/10.
Vad är nice att ha i wok? Har skrivit upp protein, vårlök, broccoli, blomkål, minimajs, bambuskott och morot.
rabarber kanske! det kan ju vara nice med en syrlig smak också
Vattenkastanjer!!
Fan, glömde faktiskt det :( kanske har någon wokpåse i frysen jag kan pilla ut dom ifrån..
Rabarber i wok låter helt CRAAAZY men det kanske är för att jag är feg..
har alltid tänkt mig rabarber som en efterrättsgrej, men mitt skolkök har fått för sig att slänga ner rabarber i lite allt möjligt och nu ser jag det på ett helt annat sätt.
det borde fungera i wok, för det har en ganska krispig textur eller vad det kallas, men då ska en nog inte slänga i rabarbern förrän i slutet
sriracha istället för tomatsås på pizza är såååååå jävla gott.
Tänkte bara hoppa in och tipsa lite om O' Mamma Mia på Kungstensgatan i Stockholm. De har nämligen världens godaste veganpizzor. Tack och hej
fast va hur mycket sriracha då?
hej alla balla
har torkat aubergine a la saltat och lagt på papper
den såg lite ful i toppen men resten såg ok ut så skärde bort det fula
men nu när den har legat framme några timmar med saltet på och torkat så har det blivit grönt där saltet har legat... brukar det bli så? lr är det mögel typ? :ssss
mvh
nån som har några tips på nice mat att ha med sig till festival? kommer antagligen inte ha tillgång till mikro osv och verkligen inte kylskåp, så helst nåt som kan ligga i ett tält några dagar och inte behöver tillagas! (är inte så extremt sugen på att käka vita bönor i tomatsås i fyra dagar)
Hummus på konservburk och avokado.
Älskar fredagar för då HÄNDER: Biffar gjorda på kidneybönor, sojafärs, lök samt vitlök + salt, peppar. Till det potatismos (potatis, havregrädde, salt, peppar och muskotnöt) och svampsås (havremjölk/havregrädde, svampbuljong, vitpeppar.)
Citat från Av:
hej alla balla
har torkat aubergine a la saltat och lagt på papper
den såg lite ful i toppen men resten såg ok ut så skärde bort det fula
men nu när den har legat framme några timmar med saltet på och torkat så har det blivit grönt där saltet har legat... brukar det bli så? lr är det mögel typ? :ssss
mvh
Tror det bara är normal oxidation.
ja, misstänker också det, luktade liksom inte äckligt och smakade bra med... minns bara inte att det blev så andra gånger när jag gjort det :s
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet