Vegetarisk och Vegansk kost

Föregående
Till botten     Sista sidan
Nästa
moonstruck Tjej, 28 år

3 556 forumsinlägg

Skrivet:
11 maj 2015 kl. 16:14
moonstruck Tjej, 28 år

Har ej gjort med bönor men rödbetshummus är 10/10.

mandis Tjej, 31 år

8 767 forumsinlägg

Skrivet:
14 maj 2015 kl. 15:04
mandis Tjej, 31 år

Vad är nice att ha i wok? Har skrivit upp protein, vårlök, broccoli, blomkål, minimajs, bambuskott och morot.

Cyan Tjej, 27 år

3 123 forumsinlägg

Skrivet:
14 maj 2015 kl. 15:59
Cyan Tjej, 27 år

rabarber kanske! det kan ju vara nice med en syrlig smak också

molly Tjej, 33 år

11 279 forumsinlägg

Skrivet:
14 maj 2015 kl. 16:37
molly Tjej, 33 år

Vattenkastanjer!!

mandis Tjej, 31 år

8 767 forumsinlägg

Skrivet:
14 maj 2015 kl. 16:39
mandis Tjej, 31 år

Fan, glömde faktiskt det :( kanske har någon wokpåse i frysen jag kan pilla ut dom ifrån..

Rabarber i wok låter helt CRAAAZY men det kanske är för att jag är feg..

Cyan Tjej, 27 år

3 123 forumsinlägg

Skrivet:
14 maj 2015 kl. 17:10
Cyan Tjej, 27 år

har alltid tänkt mig rabarber som en efterrättsgrej, men mitt skolkök har fått för sig att slänga ner rabarber i lite allt möjligt och nu ser jag det på ett helt annat sätt.

det borde fungera i wok, för det har en ganska krispig textur eller vad det kallas, men då ska en nog inte slänga i rabarbern förrän i slutet

camilla Tjej, 31 år

499 forumsinlägg

Skrivet:
14 maj 2015 kl. 22:17
camilla Tjej, 31 år

sriracha istället för tomatsås på pizza är såååååå jävla gott.

doe 30 år

4 134 forumsinlägg

Skrivet:
14 maj 2015 kl. 23:28
doe 30 år

Tänkte bara hoppa in och tipsa lite om O' Mamma Mia på Kungstensgatan i Stockholm. De har nämligen världens godaste veganpizzor. Tack och hej

stigtomta Kille, 35 år

2 321 forumsinlägg

Skrivet:
14 maj 2015 kl. 23:28
stigtomta Kille, 35 år

fast va hur mycket sriracha då?

alve 30 år

4 960 forumsinlägg

Skrivet:
29 maj 2015 kl. 02:46
alve 30 år

hej alla balla

har torkat aubergine a la saltat och lagt på papper

den såg lite ful i toppen men resten såg ok ut så skärde bort det fula
men nu när den har legat framme några timmar med saltet på och torkat så har det blivit grönt där saltet har legat... brukar det bli så? lr är det mögel typ? :ssss

mvh

kastafnask Tjej, 28 år

8 forumsinlägg

Skrivet:
29 maj 2015 kl. 05:20
kastafnask Tjej, 28 år

nån som har några tips på nice mat att ha med sig till festival? kommer antagligen inte ha tillgång till mikro osv och verkligen inte kylskåp, så helst nåt som kan ligga i ett tält några dagar och inte behöver tillagas! (är inte så extremt sugen på att käka vita bönor i tomatsås i fyra dagar)

Mansslakt Tjej, 34 år

192 forumsinlägg

Skrivet:
29 maj 2015 kl. 09:29
Mansslakt Tjej, 34 år

Hummus på konservburk och avokado.

Uuups 25 år

4 forumsinlägg

Skrivet:
29 maj 2015 kl. 12:35
Uuups 25 år

Älskar fredagar för då HÄNDER: Biffar gjorda på kidneybönor, sojafärs, lök samt vitlök + salt, peppar. Till det potatismos (potatis, havregrädde, salt, peppar och muskotnöt) och svampsås (havremjölk/havregrädde, svampbuljong, vitpeppar.)

KratzPMA Kille, 36 år

3 914 forumsinlägg

Skrivet:
29 maj 2015 kl. 17:24
KratzPMA Kille, 36 år

Citat från Av:


hej alla balla

har torkat aubergine a la saltat och lagt på papper

den såg lite ful i toppen men resten såg ok ut så skärde bort det fula
men nu när den har legat framme några timmar med saltet på och torkat så har det blivit grönt där saltet har legat... brukar det bli så? lr är det mögel typ? :ssss

mvh


Tror det bara är normal oxidation.

alve 30 år

4 960 forumsinlägg

Skrivet:
29 maj 2015 kl. 22:03
alve 30 år

ja, misstänker också det, luktade liksom inte äckligt och smakade bra med... minns bara inte att det blev så andra gånger när jag gjort det :s


Föregående
Till toppen     Sista sidan
Nästa

Du måste vara inloggad för att skriva i forumet