Vegetarisk och Vegansk kost

Föregående
Till botten     Sista sidan
Nästa
gemigfrid Tjej, 30 år

1 869 forumsinlägg

Skrivet:
2 april 2015 kl. 22:26
gemigfrid Tjej, 30 år

Citat från Alve:


kikärtsmaräng och auberginebacon in the making!!!
någon som testat marängen än?
fick den inte alls lika fast som receptet beskrev :s
får se hur den blev om ett par timmar


sen middag idag huh? jag stod och skar grönsaker i en timma. Men plötsligt så slank en lax in i formen :// satans ålar

alve 30 år

4 960 forumsinlägg

Skrivet:
2 april 2015 kl. 22:32
alve 30 år

nä, förbereder det inför morgondagens påskmiddag! :)

Hoodrat Tjej, 30 år

175 forumsinlägg

Skrivet:
2 april 2015 kl. 22:34
Hoodrat Tjej, 30 år

Stick Alve

alve 30 år

4 960 forumsinlägg

Skrivet:
2 april 2015 kl. 22:48
alve 30 år

Citat från Abra:


...abra? ;___;

Becky Tjej, 30 år

1 506 forumsinlägg

Skrivet:
3 april 2015 kl. 20:52
Becky Tjej, 30 år


Glad veganpåsk typ?

lefttoroll Kille, 28 år

6 278 forumsinlägg

Skrivet:
3 april 2015 kl. 21:54
lefttoroll Kille, 28 år

jag måste göra en nice sås att ha till mina potatiskroketter... vad ska jag ha i
obs kmr ha imat som bas

Jabba Tjej, 28 år

2 824 forumsinlägg

Skrivet:
3 april 2015 kl. 23:17
Jabba Tjej, 28 år

finhacka paprika, ha i sambal oelek o krydda.... elr kör ba finhackad rödlök&peppar i!!!!

Sally Tjej, 27 år

2 228 forumsinlägg

Skrivet:
4 april 2015 kl. 19:50
Sally Tjej, 27 år

Citat från Alve:


kikärtsmaräng och auberginebacon in the making!!!
någon som testat marängen än?
fick den inte alls lika fast som receptet beskrev :s
får se hur den blev om ett par timmar


håller på atm med den till marängtårta!! hur gick det för dig?

saxx Tjej, 31 år

6 544 forumsinlägg

Skrivet:
5 april 2015 kl. 10:16
saxx Tjej, 31 år

Mina maränger blev perf!

saxx Tjej, 31 år

6 544 forumsinlägg

Skrivet:
5 april 2015 kl. 10:17
saxx Tjej, 31 år

Citat från vilisce:


Att blanda o'boy med Oatlys chaimjölk är ca bästa någonsin.

This. So much.

sweetjane Kille, 34 år

368 forumsinlägg

Skrivet:
5 april 2015 kl. 18:47
sweetjane Kille, 34 år

Den färska grönkålen var slut så jag köpte frusen. Big mistake. Inte alls lika god och sjukt mycket vatten intryckt.

moonstruck Tjej, 28 år

3 556 forumsinlägg

Skrivet:
5 april 2015 kl. 19:31
moonstruck Tjej, 28 år

Håller för tillfället på att göra egen mandel- och havremjölk. Någon speciell smaksättning som föredras av er eller kör ni naturellt?

alve 30 år

4 960 forumsinlägg

Skrivet:
10 april 2015 kl. 14:23
alve 30 år

Citat från Sally:


håller på atm med den till marängtårta!! hur gick det för dig?

oj, lite sent svar kanske:
åt helvete... köpte icas kikärtor, själva spadet var mycket vattnigare än andra märken = skummade inte så mycket. blev en tjock sås men inte så fast som önskat, gjorde dubbel sats med eftersom jag skulle iväg på påskkalas... skikta sig lite iaf så blev bara massa bränt socker och kikärtsspad i ungsplåten :'(

blev det bra för dig?


någon som har tips på något nice recept på matbröd som håller helt ok utan att bli supertorrt, vill baka typ 2 limpor så man har för några dagar! är surdegs the way 2 go?
har iaf bakat rotfruktsbröd (med sötpotatis, potatis, rödbeta) och olivchiabatta under veckan.. var mkt gott så är inspirerad att baka mer :-D

lefttoroll Kille, 28 år

6 278 forumsinlägg

Skrivet:
10 april 2015 kl. 14:34
lefttoroll Kille, 28 år

Hur steker ni risnudlar? Tycker stärkelsen bara bränner fast och nudlarna blir till en klump...

bananfluga 27 år

376 forumsinlägg

Skrivet:
10 april 2015 kl. 16:29
bananfluga 27 år

Citat från hangthedj:


Hur steker ni risnudlar? Tycker stärkelsen bara bränner fast och nudlarna blir till en klump...

lite olja + soja brukar jag köra på


Föregående
Till toppen     Sista sidan
Nästa

Du måste vara inloggad för att skriva i forumet