Vegetarisk och Vegansk kost
gemigfrid
Tjej, 30 år
Citat från Alve:
kikärtsmaräng och auberginebacon in the making!!!
någon som testat marängen än?
fick den inte alls lika fast som receptet beskrev :s
får se hur den blev om ett par timmar
sen middag idag huh? jag stod och skar grönsaker i en timma. Men plötsligt så slank en lax in i formen :// satans ålar
alve
30 år
nä, förbereder det inför morgondagens påskmiddag! :)
Hoodrat
Tjej, 30 år
Stick Alve
Becky
Tjej, 30 år
lefttoroll
Kille, 28 år
jag måste göra en nice sås att ha till mina potatiskroketter... vad ska jag ha i
obs kmr ha imat som bas
Jabba
Tjej, 28 år
finhacka paprika, ha i sambal oelek o krydda.... elr kör ba finhackad rödlök&peppar i!!!!
saxx
Tjej, 31 år
Mina maränger blev perf!
sweetjane
Kille, 34 år
Den färska grönkålen var slut så jag köpte frusen. Big mistake. Inte alls lika god och sjukt mycket vatten intryckt.
moonstruck
Tjej, 28 år
Håller för tillfället på att göra egen mandel- och havremjölk. Någon speciell smaksättning som föredras av er eller kör ni naturellt?
alve
30 år
Citat från Sally:
håller på atm med den till marängtårta!! hur gick det för dig?
oj, lite sent svar kanske:
åt helvete... köpte icas kikärtor, själva spadet var mycket vattnigare än andra märken = skummade inte så mycket. blev en tjock sås men inte så fast som önskat, gjorde dubbel sats med eftersom jag skulle iväg på påskkalas... skikta sig lite iaf så blev bara massa bränt socker och kikärtsspad i ungsplåten :'(
blev det bra för dig?
någon som har tips på något nice recept på matbröd som håller helt ok utan att bli supertorrt, vill baka typ 2 limpor så man har för några dagar! är surdegs the way 2 go?
har iaf bakat rotfruktsbröd (med sötpotatis, potatis, rödbeta) och olivchiabatta under veckan.. var mkt gott så är inspirerad att baka mer :-D
lefttoroll
Kille, 28 år
Hur steker ni risnudlar? Tycker stärkelsen bara bränner fast och nudlarna blir till en klump...
bananfluga
27 år
Citat från hangthedj:
Hur steker ni risnudlar? Tycker stärkelsen bara bränner fast och nudlarna blir till en klump...
lite olja + soja brukar jag köra på
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet