Vegetarisk och Vegansk kost

Föregående
Till botten     Sista sidan
Nästa
PontusPMA Kille, 34 år

3 109 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2014 kl. 03:41
PontusPMA Kille, 34 år

Sriracha, nej men Skånsk senap verkar dem flesta recept använda men man kan använda mer eller mindre vilken som helst.
Skånsk körde jag med senast och den gillade jag. Sen slänger jag på en sötstark när jag äter den.

ithica Kille, 31 år

10 106 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2014 kl. 10:05
ithica Kille, 31 år

Citat från hangthedj:


vilken senap bör en använda vid griljering om en inte tycker om senap

Sötstark! Har en lite mer lättsmält smak




Åt precis chiagröt med SAFFRAN. känner mig så borgerlig att jag vill spy ut upp det igen men fuck vad det var gott

alve 30 år

4 960 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2014 kl. 11:34
alve 30 år

oki skånsk senap it is.
låter sjukt smarrigt fabian!!!

camilla Tjej, 31 år

499 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2014 kl. 13:53
camilla Tjej, 31 år

Efterlyser bästa receptet på jordnötssås!

PontusPMA Kille, 34 år

3 109 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2014 kl. 14:21
PontusPMA Kille, 34 år

kokosmjölk + jordnötssmör (gärna crunchy), krydda ev med curry eller röd currypasta. Enklaste receptet men det finns "lyxigare" recept.

okuyasu 24 år

539 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2014 kl. 17:25
okuyasu 24 år

Ska testa o gö "julskinka" på kålrot
någon som vet ca hur länge man måste koka den??

BerryLover Tjej, 30 år

28 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2014 kl. 17:30
BerryLover Tjej, 30 år

Citat från missing:


Ska testa o gö "julskinka" på kålrot
någon som vet ca hur länge man måste koka den??


Koka lika länge som man kokar julskinkan eller tills den blir lite mjuk
Sen garnera som du gör på julskinkan

sweetjane Kille, 34 år

368 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2014 kl. 17:32
sweetjane Kille, 34 år

Min senapsportabello blev helt sensationellt god. Jag är dock en senapsfantast så jag skippade att ha i havregrädde, den blev väldigt grovkornig men fy fan vad najs den är. Kommer äta senaps*ll året om nu.

okuyasu 24 år

539 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2014 kl. 17:35
okuyasu 24 år

Citat från BerryLover:


Citat från missing:

Ska testa o gö "julskinka" på kålrot
någon som vet ca hur länge man måste koka den??


Koka lika länge som man kokar julskinkan eller tills den blir lite mjuk
Sen garnera som du gör på julskinkan


Tack!!

BerryLover Tjej, 30 år

28 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2014 kl. 17:36
BerryLover Tjej, 30 år

Citat från missing:


Citat från BerryLover:

Citat från missing:

Ska testa o gö "julskinka" på kålrot
någon som vet ca hur länge man måste koka den??


Koka lika länge som man kokar julskinkan eller tills den blir lite mjuk
Sen garnera som du gör på julskinkan

Tack!!


Det är så lite ^^

ithica Kille, 31 år

10 106 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2014 kl. 17:40
ithica Kille, 31 år

Citat från sweetjane:


Min senapsportabello blev helt sensationellt god. Jag är dock en senapsfantast så jag skippade att ha i havregrädde, den blev väldigt grovkornig men fy fan vad najs den är. Kommer äta senaps*ll året om nu.

portabello? tell me more

preppade nyss monstruöst god senapss*ll, otroligt tacksam mat att göra

vile Kille, 30 år

707 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2014 kl. 18:52
vile Kille, 30 år

Är fan sjukt pepp på julbord. Ska göra veg jansson, aubergine sill, griljerade anammabitar, rödbetssallad. Kompletterar med prinsesskorvar och A&A mögelinteost prylen.

Varför klagar alla på A&As ostar f.ö??? Alla jag testat nu över jul är ju asnice.

ithica Kille, 31 år

10 106 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2014 kl. 18:55
ithica Kille, 31 år

ugh veg jansson, fett gott
enda jag kommer ha på julbordet imorgon som är klassisk julmat är typ sill och potatis. kommer få äta massa rawfoodsallader som morsan peppar
klagar inte tho, älskar sallad

vile Kille, 30 år

707 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2014 kl. 19:12
vile Kille, 30 år

Låter ju tungt. Sallad är nizz.

Derpface Kille, 32 år

113 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2014 kl. 19:19
Derpface Kille, 32 år

Citat från hangthedj:


vilken senap bör en använda vid griljering om en inte tycker om senap

ingen?


Föregående
Till toppen     Sista sidan
Nästa

Du måste vara inloggad för att skriva i forumet