Vegetarisk och Vegansk kost

Föregående
Till botten     Sista sidan
Nästa
Samelina 32 år

869 forumsinlägg

Skrivet:
21 december 2014 kl. 17:21
Samelina 32 år

funeralparty: astrid och apornas göttbullar är glutenfria

PontusPMA Kille, 34 år

3 109 forumsinlägg

Skrivet:
21 december 2014 kl. 17:21
PontusPMA Kille, 34 år

Göttbullar:
Vatten, sojaprotein, rapsolja, lök, salt, socker, potatisstärkelse, naturliga smakämnen, torrjäst, kryddor, förtjockningsmedel: (metylcellulosa), konserveringsmedel: (kaliumsorbat), lökpulver, vitlökspulver och maltextrakt.

Anamma: Sojaprotein, veteprotein, rapsolja, lök, arom, äppelextrakt, stabiliseringsmedel (metylcellulosa), tomatpuré, salt(1,2%), kryddor

Så göttbullarna verkar vara OK om jag inte misstar mig.

funeralparty Tjej, 32 år

2 215 forumsinlägg

Skrivet:
21 december 2014 kl. 17:26
funeralparty Tjej, 32 år

åh fan vad fett, tack så mycket samelina & pontuspma! ska köpa dem imorgon då. har aldrig ätit dem, ärom nice?

PontusPMA Kille, 34 år

3 109 forumsinlägg

Skrivet:
21 december 2014 kl. 17:28
PontusPMA Kille, 34 år

Nej, jag tycker dom är för torra, föredrar anammas som är lite mer "köttiga".

Misar 30 år

124 forumsinlägg

Skrivet:
21 december 2014 kl. 17:30
Misar 30 år

Dem är ju inte särskilt torra om dem äts kalla och "kylskåpsfuktiga".

funeralparty Tjej, 32 år

2 215 forumsinlägg

Skrivet:
21 december 2014 kl. 17:31
funeralparty Tjej, 32 år

hmm, trist att A&A är så jävla onice i 9 fall av 10.

btw, denna är SÅ JÄVLA GOD. har blivit beroende

PontusPMA Kille, 34 år

3 109 forumsinlägg

Skrivet:
21 december 2014 kl. 17:33
PontusPMA Kille, 34 år

Dissar den också haha, den smakar så "plastigt". Bonvitas och veggos är godast.

funeralparty Tjej, 32 år

2 215 forumsinlägg

Skrivet:
21 december 2014 kl. 17:39
funeralparty Tjej, 32 år

vaa är du galen

PontusPMA Kille, 34 år

3 109 forumsinlägg

Skrivet:
21 december 2014 kl. 17:43
PontusPMA Kille, 34 år

Hahaha nej då, har ätit den flera gånger, men jag tycker inte att den smakar chokladkaka utan väldigt plastigt.
Men bonvitas rischokladkakor (speciellt den vita omg) och veggos är sjukt goda.

natsukashi Kille, 59 år

31 027 forumsinlägg

Skrivet:
21 december 2014 kl. 18:48
natsukashi Kille, 59 år

ey blir seitan fastare när det kokas? funderar på om jag knådade degfan dåligt tidigare och det blir problem, den vill liksom inte behålla formen av en klump liksom :///

Samelina 32 år

869 forumsinlägg

Skrivet:
21 december 2014 kl. 18:49
Samelina 32 år

unsterblich: japp mkt fastare

edit: eller alltså, koka den inte :/ sjuda bara

natsukashi Kille, 59 år

31 027 forumsinlägg

Skrivet:
21 december 2014 kl. 18:51
natsukashi Kille, 59 år

fan vad gött, håller fortfarande fast vid att alla recept är lögnare för jag hade 2kg mjöl och nu okokt kanske min klump väger 500g om ens det. Receptet fick ut 2 klumpar som är större än min på lika mycket mjöl. :// skulle ju va om den sväller till dubbla vikten men vad jag minns gör det inte det

edit: ja, antog att det var sjuda, om jag hade kokat så hade ju glutentrådarna flugit åt alla håll ehe

Samelina 32 år

869 forumsinlägg

Skrivet:
21 december 2014 kl. 18:55
Samelina 32 år

nää jag blev också förvånad första gångerna jag gjorde seitan, att det blev så jävla lite.. :/ ska göra på glutenmjöl för första gången till jul!!! köpte med mig massor från spanien

natsukashi Kille, 59 år

31 027 forumsinlägg

Skrivet:
21 december 2014 kl. 20:10
natsukashi Kille, 59 år

glutenmjöl vore ju guld, någon på fb snackar om att han kköper det för typ 10-20kr kg hos bagare och det känns ju rätt så överkomligt om jag kan hitta en bagare som säljer det haha. Satan va möe seitangrejer jag hade gjort då

TEMPERTANTRUM Tjej, 33 år

7 512 forumsinlägg

Skrivet:
22 december 2014 kl. 16:15
TEMPERTANTRUM Tjej, 33 år

Citat från Solros:


Vilka veganska köttbullar är godast?

Inga! Smakar typ ingenting..


Föregående
Till toppen     Sista sidan
Nästa

Du måste vara inloggad för att skriva i forumet