Vegetarisk och Vegansk kost
funeralparty: astrid och apornas göttbullar är glutenfria
Göttbullar:
Vatten, sojaprotein, rapsolja, lök, salt, socker, potatisstärkelse, naturliga smakämnen, torrjäst, kryddor, förtjockningsmedel: (metylcellulosa), konserveringsmedel: (kaliumsorbat), lökpulver, vitlökspulver och maltextrakt.
Anamma: Sojaprotein, veteprotein, rapsolja, lök, arom, äppelextrakt, stabiliseringsmedel (metylcellulosa), tomatpuré, salt(1,2%), kryddor
Så göttbullarna verkar vara OK om jag inte misstar mig.
åh fan vad fett, tack så mycket samelina & pontuspma! ska köpa dem imorgon då. har aldrig ätit dem, ärom nice?
Nej, jag tycker dom är för torra, föredrar anammas som är lite mer "köttiga".
Dem är ju inte särskilt torra om dem äts kalla och "kylskåpsfuktiga".
hmm, trist att A&A är så jävla onice i 9 fall av 10.
btw, denna är SÅ JÄVLA GOD. har blivit beroende
Dissar den också haha, den smakar så "plastigt". Bonvitas och veggos är godast.
vaa är du galen
Hahaha nej då, har ätit den flera gånger, men jag tycker inte att den smakar chokladkaka utan väldigt plastigt.
Men bonvitas rischokladkakor (speciellt den vita omg) och veggos är sjukt goda.
ey blir seitan fastare när det kokas? funderar på om jag knådade degfan dåligt tidigare och det blir problem, den vill liksom inte behålla formen av en klump liksom :///
unsterblich: japp mkt fastare
edit: eller alltså, koka den inte :/ sjuda bara
fan vad gött, håller fortfarande fast vid att alla recept är lögnare för jag hade 2kg mjöl och nu okokt kanske min klump väger 500g om ens det. Receptet fick ut 2 klumpar som är större än min på lika mycket mjöl. :// skulle ju va om den sväller till dubbla vikten men vad jag minns gör det inte det
edit: ja, antog att det var sjuda, om jag hade kokat så hade ju glutentrådarna flugit åt alla håll ehe
nää jag blev också förvånad första gångerna jag gjorde seitan, att det blev så jävla lite.. :/ ska göra på glutenmjöl för första gången till jul!!! köpte med mig massor från spanien
glutenmjöl vore ju guld, någon på fb snackar om att han kköper det för typ 10-20kr kg hos bagare och det känns ju rätt så överkomligt om jag kan hitta en bagare som säljer det haha. Satan va möe seitangrejer jag hade gjort då
Citat från Solros:
Vilka veganska köttbullar är godast?
Inga! Smakar typ ingenting..
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet