Vegetarisk och Vegansk kost
Haft selleri i borsjtj vid något tillfälle, blev helt ok
Om man inte gillar selleri får man väl ha sellerutanför...
Citat från molly:
Om man inte gillar selleri får man väl ha sellerutanför...

idag ska jag testa göra "red beans and rice", creole style.
Hela "holy trinity"-grejen i det köket gör mig pepp
holy trinity är asniiiice, rekommenderar att göra egen Creole-spicemix då det är dåligt med dem på marknaden. Finns Tony Chacheres för typ 40kr men den har salt i sig så det är enkelt att översalta.
http://www.gumbopages.com/food/creole.html
Brukar köra på Emerils då jag inte hittat torkad söt basilika samt sellerifrön i butikerna
edit: fast utan salt då
Gör min första sats veganska lussebullar ever.
Jävlar vad mycket mer mjöl det behövdes än vad som stod i receptet
^ Haha samma här, behövde typ 5 dl extra :S Vi kanske följde samma recept?
http://www.vegetariskmandag.nu/?q=veganska-lussebullar detta? hahaha
när jag var en filthy köttätarPLEB så hade jag en osund fondness för oxfilé, mycket så för konsistensen och hur gott det smakade med svartpeppar
någon som vet något liknande som inte innehåller dött djur?
(förlåt om jag råkade äckla någon med beskrivningen)
Seitan är väl det som har "köttigast" konsistens, av det jag smakat
Anammas filéer är också rätt köttiga i konsistensen imo
För dyra att producera eller något sånt
filéerna var inte ens goda
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet