Vegetarisk och Vegansk kost
min är billigare än din per liter
kir är creddigare per liter
och natsu suger kicka den jävla dynghögen
Martin, jag må vara ur mate men jag är plikttrogen as fuck :( Tagga ned.
idag ska jag baka paj tror jag
how do i pie
Okej, ny vegan och vill veta vad som passar bäst när man ersätter ägg i bakning.
Har hört att man kan fiffla med banan, chiafrön och linfrön, men är skeptisk.
Vad funkar bäst?
linfröavkok e fett nice till kladdkaka & kladdmuffins iaf
Sojamjölk, no egg funkar bla. Beroende på vad du ska göra, finns tonvis med recept o dyl att följa, kolla in vegania.net
Tack Karin, ska komma ihåg det!
PontusPMA, vill ju veta vad ni personligen tycker är bäst, men tack för tipset. Är rädd att jag inte får fram samma fluffighet utan ägg eller äggersättning.
Gjorde fucking löksoppa
fucking löksoppa som blev god
fucking god löksoppa?????????????
avsmakades med bröd och ett glas vitt vin
#kulinarisk
gzzzzz
all min löksoppa har varit som att äta gräddsås med lök, kanske borde kolla recept istället för att gissa på hur en löksoppa ska vara
oatlys chokladdryck var höjdpunkten för denna kväll
Citat från unsterblich:
gzzzzz
all min löksoppa har varit som att äta gräddsås med lök, kanske borde kolla recept istället för att gissa på hur en löksoppa ska vara
stek löken i smör i typ 25 minuter, sen på med mjöl, stek i en minut till, sedan på med vatten, låt koka upp, ha i lite vegost och vin (optional), krydda med peppar, salt och socker, sänk värmen, på med lock och låt sedan puttra i 25 minuter till.
stavmixa sedan allt
låter rätt nice, och som en anledning att dra till systemet
Fransk Löksoppa ska det vara, är fett bäst!
T.ex. http://www.tasteline.com/Recept/fransk_loksoppa
^ Nej, det där har jag testat och det blev _VIDRIGT_.
Någon som har tips på hur en gör vegansk ostsoppa??
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet