Vegetarisk och Vegansk kost
Känslan när man är assjuk och har så mycket feber att man knappt kan resa sig upp men ändå pallrar sig iväg tvärs över stan för att köpa mat och märker att det är kyckling istället för tofu när man kommer hem :D
Eller när resturanger påstår att det inte är fisk i maten men använder samma grytor utan att diska dom så att det är massa fiskrester så att lillebror får anafylaktisk chock! :D
Alltså fattar inte hur man kan tillåta restaurangpersonal att vara så ignorant. Om jag vore chef så hade personal som betett sig så fått kicken rätt fort.
Jag har ätit sjukt mycket cocktailtomater den senaste veckan. Min faster kom hit förra helgen med en hel kasse med egenodlade cocktailtomater i olika färger, gurka och vitlök. Hon hade även bakat en vegansk paj med bland annat röd mangold, spenat, cocktailtomater och rödlök.
Tycker att det var fint gjort, särskilt med tanke på att hon inte själv är vegetarian/vegan.
Frågan är vad det är för smutsrestaurang som beter sig så. Lite väl knas.
Aw yiss, bara bra att metoden sprider sig!! Glad to hear about ur success
Mvh
tofutipsarn
Har tofu i bbqmarinad som har legat och göttat sig i över ett dygn nu.
Vetefan vad jag ska äta till?
Vilken asiatisk butik i örebro e bäst? Finns det nån som har den där asgoda marinerade tofun? Mvh exilnärking på besök över helgen
Citat från PontusPMA:
Har tofu i bbqmarinad som har legat och göttat sig i över ett dygn nu.
Vetefan vad jag ska äta till?
potatis
Citat från unsterblich:
Citat från PontusPMA:
Har tofu i bbqmarinad som har legat och göttat sig i över ett dygn nu.
Vetefan vad jag ska äta till?
potatis
Hasselbackspotatis!!
Tror det blir klyftpotatis om jag orkar gå till butiken.
Gjorde falafeltallrik till middag idag, har verkligen kommit på hur man får falafeln klockren varje gång hemma, sjukt nice.
Har en jäkla massa rödbetor hemma. något tips om vad en kan laga för roligt med dem??
rödbetsbiffar
höhö
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet