Vegetarisk och Vegansk kost

Föregående
Till botten     Sista sidan
Nästa
natsukashi Kille, 60 år

31 027 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2012 kl. 21:25
natsukashi Kille, 60 år

Potatismos med mjöl i? :ssss

any1 28 år

675 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2012 kl. 21:35
any1 28 år

Citat från unsterblich


Potatismos med mjöl i? :ssss

det är ju inte mycket mjöl dude häll ner lite skit i moset och lev liiveeeet

edit: inte _skit_ men du fattar, lite margarin och salt och såntdär, ÄT OCH BE HAPPY

natsukashi Kille, 60 år

31 027 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2012 kl. 21:53
natsukashi Kille, 60 år

Jag hade mycket mjöl haha det skulle ju bli en deg ...........

Mittkontoarborta 25 år

4 078 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2012 kl. 22:13

gjorde julkorv idag! eller snarare stekte haha..

köpte cocktailkorvar (?) från hälsans kök, stekte sedan när dom hade blivit lagom mjuka så skar jag ett kryss som man gör på prinskorv och dessa blev riktigt goda!
fick mycket beröm, dom smakade även lite "rökigt". Annorlunda :)

any1 28 år

675 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2012 kl. 22:14
any1 28 år

Citat från unsterblich


Jag hade mycket mjöl haha det skulle ju bli en deg ...........

Jag hade typ 2-3 matskedar..... o:

Hektor Tjej, 25 år

2 973 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2012 kl. 22:16
Hektor Tjej, 25 år

Ska nog ta och glasera en julskinka imorgon, nåågon som har något tips på hur man ska göra?

Mittkontoarborta 25 år

4 078 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2012 kl. 22:20

Citat från Hektor


vilken har du då? den på kålrot eller den gjort på quorn eller vad det var? :)

saint Tjej, 30 år

1 125 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2012 kl. 22:24
saint Tjej, 30 år

jag tror inte det blir så gott med glasyr i alla falllollllll

Hektor Tjej, 25 år

2 973 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2012 kl. 22:27
Hektor Tjej, 25 år

Citat från blinkmee


Quorn!
Har jag för mig, har den inte framme just nu


Citat från saint

Har aldrig gjort det förut, men mor min tyckte att jag borde göra deet

natsukashi Kille, 60 år

31 027 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2012 kl. 22:28
natsukashi Kille, 60 år

Menar du inte griljera? Glasera är ju när man kletar på honung och sirap och skit typ?

supergeek Tjej, 32 år

5 406 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2012 kl. 22:29
supergeek Tjej, 32 år

Tog min seitanskinks-oskuld idag.

Hektor Tjej, 25 år

2 973 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2012 kl. 22:34
Hektor Tjej, 25 år

Citat från unsterblich


Menar du inte griljera? Glasera är ju när man kletar på honung och sirap och skit typ?

Hahah oj joo

GUD Tjej, 31 år

1 109 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2012 kl. 22:37
GUD Tjej, 31 år

Najs att ha på julbordet (passar nämligen med det mesta):
Åt apgott ris idag med massor av grönsaker och rostad mandel. Har tyvärr ingen bild.
Det var italienskt så om man googlar italienskt (grönsaks)ris kommer det upp.
Grönsakerna är; morot, Gul/purjolök, selleri, bladspenat och squash.
SNÅLA INTE PÅ SPENATEN. Så jävla gott.

natsukashi Kille, 60 år

31 027 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2012 kl. 22:38
natsukashi Kille, 60 år

Citat från Hektor


Citat från unsterblich

Menar du inte griljera? Glasera är ju när man kletar på honung och sirap och skit typ?

Hahah oj joo


Jag gjorde min första griljering alldeles nyss och tyckte inte att den gav så mycket smak satteh ... MEN IF ALL ELSE FAILS FRÅGA ERNST!

http://www.recept.nu/ernst_kirchsteiger/_/agg_och_mejeri/ernst_vilda_skinkgriljering/

Naala Kille, 34 år

508 forumsinlägg

Skrivet:
23 december 2012 kl. 22:38
Naala Kille, 34 år

allt veggie e gott :) tyvärr e de inge protein knappt :(


Föregående
Till toppen     Sista sidan
Nästa

Du måste vara inloggad för att skriva i forumet