Vegetarisk och Vegansk kost
Hatar rörör....
Eller all såsaktig mat inkl sås. Fattar ej grejen
Vet du vad du borde göra med din potatis? Hasselbackspotatis. Tar hemskt lång tid men är makalöst gott
Hur gör man det egentligen? Är ju en av mina favoriträtter...
måste man ha ost/smör? har ingetdera och gillar inte smör i matlagning :$
Olja borde funka kanske? Tror att ströbrödet ska fastna och sådär, annars blire ju liksom bara... jävligt torr stekt potatis :(
olja har jag gott om, så det bör funka!
Min sorts hasselbackspotatis är något helt annat verkar det som...
Såhär såg min mat ut igår. Quornbitar panerade med någon tacopanering, som var sjuukt stark, och sen klyftpotatis.
Hasselbackspotatis är väl bara att man skär skåror i potatisen, har på smör+ströbröd+valfria kryddor? Eller? :(
vadå ströbröd?!??
Men ja annars låter det rätt mandis_
Men molly sade ju "potatishalvor"??? Vad håller hon på med
Citat från bobloblaw
vadå ströbröd?!??
Men ja annars låter det rätt mandis_
Men molly sade ju "potatishalvor"??? Vad håller hon på med
Man ska ha ströbröd som man smular ovanpå! I alla fall har jag alltid gjort så.
Man kan kanske göra det på potatishalvor/klyftor också, men jag tror det är vanligast när man skär skåror i potatisen när man snackar om hasselbackspotatis!
Prova mosa potatis och bönor, sedan blanda ihop det med soja + valfri krydda (rekommenderar indiskt). Forma små bollar av det och fritera. Blir supergott.
Gör man klyftor eller halvor blir det liksom klyftpotatis.. Skårorna är ju essentiella
Jag tycker det blir godast när man gör skåror, men liksom, det är ju ingredienserna som gör rätten imo haha.
Halv (bak)potatis med skåror ska det vara, annars hädar ni.
Mvh potato_queen96
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet