Vegetarisk och Vegansk kost
har inte grillkrydda.. men har nog oregano och basilika, så ska prova det!
Gjorde nötostar idag!
En brebar mjukost av chasew och en mer fast av mandel.
Har hittills bara testat den mjuka, men den blev super iaf. Kryddade med paprika och lite chilli och sådant.
Gjorde en vitlöks cashewost med persilja när jag var med iTranscend när vi hade dumpstrat fram cashewnötter.
Wokade morötter, paprika, quornbitar, kantareller och nudlar förut mmmmh
Citat från PontusPMA
Gjorde en vitlöks cashewost med persilja när jag var med iTranscend när vi hade dumpstrat fram cashewnötter.
Det minns jag! Det blev ju faktiskt rätt gott. Har du provat det på pizza någon gång?
KratzPMA:
Mätte nästan inget.
Men 2,5 dl mandlar, skalade och blötlagda över natten.
Sedan mixade jag med vatten så det blev lent, hade i äppelcidervinäger, salt, peppar, vitlök, oregano och bjäst.
Slevade i allt i en nylonstrumpa trädd över ett glas, tog av och klämde på den tills nästan all vätska var borta.
Kvar blev en fin fast klump iaf!
Ska äta en av mina tacopiroger nu, ska bli så jääävla gott.
Citat från iTranscend
Det minns jag! Det blev ju faktiskt rätt gott. Har du provat det på pizza någon gång?[/i]
Jag har kört "köpt" cashewsmör på pizza och det var gott men inte denna.
Veggos kycklingbitar stekta i japansk soja, limesaft, vitvinsvinäger, salt och peppar, fullkornsskruvmakaroner och sötsur sås. Råkonstig kombo, men jättegott, mh.
jag ska äta pasta med solrosostsås och ungsrostade rotsaker idag. Nomnom.
Jag har verkligen fått värsta bulgur-och-sojafärs-hetsen. Idag pressade jag ned bulgur i en ugnsform så att det blev som en kaka typ, stekte sojafärs och massa grönsaker och svamp och kryddor, bredde ut det över bulgurgrunden, hällde över vitlöksgrädde över alltihop, ställde in i ugnen. Asnice!
lagade fetgod mat idag. marinerad tofu stekt i massor av ströbröd, wok med champinjoner, morötter och vattenkastanjer + ris och egen sötsur sås ^___^
någon som har tips på vad man kan göra med sån här tofu förresten? känns lite tråkigt att äta typ i sallad eller med potatis bara, som det står på paketet :(
Man kan göra fuskpinnar utav det tex, tofustroganoff, tofubacon, lasagne osv osvosvo.
sarah: skulle du inte fritera tofun???
har alltid velat pröva tofu rosso på pizza btw.... undrar hur konsistensen blir dock??
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet