Vegetarisk och Vegansk kost
Drömde hela natten om att dadlarna i affärn var slut. Om de nu är det blir jag djupt besviken D:
Ska griljera min julsk*nka idag, har ni några bra tips?
Första gången jag testar :)
gjort kikärtsbiffar, pajen är i ugnen och sedan blir det till att griljera quornfiléer,
man lär ju inte behöva gå hungrig i alla fall.....
Citat från stoppamigjuni
Ska griljera min julsk*nka idag, har ni några bra tips?
Första gången jag testar :)
Tror det bara är att blanda ihop senap/tomatpuré/kryddor och gegga på, sen hälla (nåja) över ströbröd (eller pepparkakssmulor, det är asgott) sen griljera i 10 minuter ungefär!
http://www.vardagsmatad.se/2011/11/29/seitanspjall-med-smak-av-apple-och-kanel/ Ska göra det sen, kommer bli så gott<3
Citat från tengil
Citat från KratzPMA
Citat från motionsickness
GÖTTBULLAR <3
Kimi,
http://www.vegania.net/jul.html#soja
Vad i tusan är "sojafärsbitar"? :S
Vad jag har läst så tex torkad sojabitar som du krossar så det blir färs.. eller så kan du simpelt använda dig av torkad sojafärs.. troolloolol
Använde torkad soja till mina göttbullar! Får se om det blir någon hit i imorn!
Aight, var det jag trodde. Jag kör också på torr sojafärs till mina sojabullar, får se hur det går...
någon som har något tips på hur man får quornbullar att hålla ihop bättre? Mina smulas alltid sönder.
Ströbröd!
brukar använda det, men det funkar ändå inte. Blir galen!
Skulle fan kunna leva på Astrid och apornas julsk*nka, så jävla god är den. :$
ska testa!! tack
Blev sjukt sugen på spenatsoppa nyss, men alla kakstruller är upptagna. Bajsjul.
Blev nyss klar med en batch av "senapssill" gjord på aubergine inför morgondagen. Svinigt gott!
För den som vill pröva:
* Koka auberginefiléer i kraftigt saltat vatten tills de blir sladdriga.
* Blanda 2 tsk socker, ½ msk vinäger, 3 msk olja och 1 dl grädde samt önskad mängd av en riktigt schysst senap.
* Skär auberginen i bitar (liknande sillbitar) och häll över såsen.
* Garnera med rödlök och salt-/ättikgurka.
God jul!
Citat från hangthedj
någon som har något tips på hur man får quornbullar att hålla ihop bättre? Mina smulas alltid sönder.
potatis, mjöl och ströbröd. aldrig fått så fasta och hållbara bullar någonsin. ta två matskedar av vardera och två små kokta kalla potatisar. min högra hand på att dom inte kommer falla isär.
wrigmarism:
Ska se om jag hinner slänga ihop det där imorgon^
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet