Varför äta kött?
Varför äta kött?
Därför att cancerceller överlever lättare i ett klimat med lågt pH. . Har tyvärr inga källor men det finns garanterat massa information om det på Google.
Jag väljer cancer, sue me.
Jag valde också cancer fram tills att jag mådde så dåligt att jag ville ta livet av mig
Citat från Erasimos:
Kött har mycket lägre pH än 7 vilket du inte vill ha i ditt blod om jag förstått det rätt. Ja magen är sur men både magen och resten av kroppen mår mycket bättre av en alkalisk diet än en sur diet då det balanserar hela kroppens pH. Värde . Alla har cancer organismer i kroppen det är först när pH värdet sänks som cellerna börjar utvecklas utom kontroll från immunförsvaret. När du höjer ditt pH förbättras också ditt immunförsvar och hela kroppens funktioner såpass att en okontrollerad växning av cancerceller är omöjligt.
Maten påverkar inte blodets PH, kroppen påverkar detta själv.
Skulle du ha svajande Ph-värden i blodet vore du död helt enkelt.
Dock mår väl magen sämre, men inte mycket mer än så.
Myten kommer från att cancerceller växer snabbare i en sur miljö än en basisk, vilket är sant, men surheten transporteras inte ut i blodet, och därför aldrig till cellerna.
http://nutritionandmetabolism.biomedcentral.com/articles/10.1186/1743-7075-9-72
därför jag skrev jag inte visste angående blodet. Allting man äter balanserar kroppens generella ph värde därför man vill äta alkalisk mat och inte sur.
Citat från Nakwa:
Citat från Erasimos:
därför jag skrev jag inte visste angående blodet. Allting man äter balanserar kroppens generella ph värde därför man vill äta alkalisk mat och inte sur.
Så länge du inte äter med huden, så är det blodet som skall transportera näringen till cellerna.
ok!
Tillsattser i halvfabrikat är inte så pass farliga i jämförelse med om de inte hade varit här. Hela det här med E-ämnen är ..? ja. korkat. "kemikalier". Allt består av kemikalier? Allt är kemi. Sedan finns det syntetiska framställda ämnen och icke. Kroppen kan reagera lika illa för naturliga ämnen som syntetiska. Många """"kemikalier""" eller rättare sagt E-ämnen/tillsatser är oftast helt vanliga ämnen. Låt oss ta: kaliumsorbat. wow? Det är ett ämne som förekommer i så många drycker och mat, så det är nästan oundvikligt. Men om det inte hade funnits där, hade förmodligen människor dött som flugor. Många E-ämnen förekommer naturligt i vissa livsmedel. Som natriumglutamat i tomater, har jag för mig.
Det är väl aldrig bra att äta halvfabrikat, men ibland är det nödvändigt när vi lever i en sådan värld där man knappt har 5 minuter över o sitta ner o ta det lungt. Det är dessutom super enkelt att undvika att äta lik! Då slipper man möjligtvis komma i kontakt med bakterier och virus, vilket leder till mindre kemikalier och onödigt intag av antibiotika, tillväxthormoner, parasiter och allt mys som förekommer i högre koncentrationer i levande varelsers kropp.
:)
Citat från Erasimos:
därför jag skrev jag inte visste angående blodet. Allting man äter balanserar kroppens generella ph värde därför man vill äta alkalisk mat och inte sur.
drick lut
Citat från Erasimos:
Därför att cancerceller överlever lättare i ett klimat med lågt pH. . Har tyvärr inga källor men det finns garanterat massa information om det på Google.
alla veganer är mongon, jag har inga källor men det finns garanterat massa information om det i bibeln.
Citat från myrtillus:
Tillsattser i halvfabrikat är inte så pass farliga i jämförelse med om de inte hade varit här. Hela det här med E-ämnen är ..? ja. korkat. "kemikalier". Allt består av kemikalier? Allt är kemi. Sedan finns det syntetiska framställda ämnen och icke. Kroppen kan reagera lika illa för naturliga ämnen som syntetiska. Många """"kemikalier""" eller rättare sagt E-ämnen/tillsatser är oftast helt vanliga ämnen. Låt oss ta: kaliumsorbat. wow? Det är ett ämne som förekommer i så många drycker och mat, så det är nästan oundvikligt. Men om det inte hade funnits där, hade förmodligen människor dött som flugor. Många E-ämnen förekommer naturligt i vissa livsmedel. Som natriumglutamat i tomater, har jag för mig.
Det är väl aldrig bra att äta halvfabrikat, men ibland är det nödvändigt när vi lever i en sådan värld där man knappt har 5 minuter över o sitta ner o ta det lungt. Det är dessutom super enkelt att undvika att äta lik! Då slipper man möjligtvis komma i kontakt med bakterier och virus, vilket leder till mindre kemikalier och onödigt intag av antibiotika, tillväxthormoner, parasiter och allt mys som förekommer i högre koncentrationer i levande varelsers kropp.
:)
Håller med
Citat från blackangelz:
Citat från myrtillus:
Tillsattser i halvfabrikat är inte så pass farliga i jämförelse med om de inte hade varit här. Hela det här med E-ämnen är ..? ja. korkat. "kemikalier". Allt består av kemikalier? Allt är kemi. Sedan finns det syntetiska framställda ämnen och icke. Kroppen kan reagera lika illa för naturliga ämnen som syntetiska. Många """"kemikalier""" eller rättare sagt E-ämnen/tillsatser är oftast helt vanliga ämnen. Låt oss ta: kaliumsorbat. wow? Det är ett ämne som förekommer i så många drycker och mat, så det är nästan oundvikligt. Men om det inte hade funnits där, hade förmodligen människor dött som flugor. Många E-ämnen förekommer naturligt i vissa livsmedel. Som natriumglutamat i tomater, har jag för mig.
Det är väl aldrig bra att äta halvfabrikat, men ibland är det nödvändigt när vi lever i en sådan värld där man knappt har 5 minuter över o sitta ner o ta det lungt. Det är dessutom super enkelt att undvika att äta lik! Då slipper man möjligtvis komma i kontakt med bakterier och virus, vilket leder till mindre kemikalier och onödigt intag av antibiotika, tillväxthormoner, parasiter och allt mys som förekommer i högre koncentrationer i levande varelsers kropp.
:)
Håller med
+1
Men jag vill ju ha tillväxthormoner :(
Ät det du vill och ta konsekvenserna.
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet