Oboypulver före eller efter mjölken?
Citat från Northerntellus
Finns väl inget som hindrar en att hälla i en sked, fylla på skeden och hälla i även det, och sedan röra om? :P
Förutom att skeden har en massa mjölk på sig, samt pulver som klistrar fast på skeden.
Citat från Wolfiiiie
Citat från u_suck_tbh
Efter mjölken.
Annars blir det onödigt mycket kladd i bottnen, imo
--------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------
Det är skrämmande låg standard på Emocores forum.
Efter. Blanda inte för mycket, man ska äta pulverklumparna som blir på ytan.
före!
pulver först sen mjölk, sen blandar man inte, man dricker mjölken, blandar sen pulvret som finns på botten av glaset till en chokladsmet, äter, omnomnom c': är väldigt bra om man e desperat efter choklad! xd
Citat från Deadly_Delusion
Citat från Northerntellus
Finns väl inget som hindrar en att hälla i en sked, fylla på skeden och hälla i även det, och sedan röra om? :P
Förutom att skeden har en massa mjölk på sig, samt pulver som klistrar fast på skeden.
Vet inte vad du använder för O'boy-pulver? Det jag använder är i alla fall snustorrt, så det glider av skeden jättelätt. Finns ju ingen anledning att doppa skeden bara för att hälla i pulvret.
Citat från NewRomantic
Det är skrämmande låg standard på Emocores forum.
Du kan ha en poäng.
Citat från Northerntellus
Vet inte vad du använder för O'boy-pulver? Det jag använder är i alla fall snustorrt, så det glider av skeden jättelätt. Finns ju ingen anledning att doppa skeden bara för att hälla i pulvret.
Jag doppar inte i skeden, men det lät på dig som att man borde doppa i skeden för att undvika att det blir klumpar. Om man bara häller i och rör om så blir det ändå klumpar.
Citat från Deadly_Delusion
Citat från Northerntellus
Vet inte vad du använder för O'boy-pulver? Det jag använder är i alla fall snustorrt, så det glider av skeden jättelätt. Finns ju ingen anledning att doppa skeden bara för att hälla i pulvret.
Jag doppar inte i skeden, men det lät på dig som att man borde doppa i skeden för att undvika att det blir klumpar. Om man bara häller i och rör om så blir det ändå klumpar.
Vet, kom på att jag sa emot mig själv där. Man får helt enkelt testa sig fram och komma ihåg hur mycket pulver man vill ha i.
Haha, oboy är serious business <3
mjölken först <3
efter, för annars hamnar de typ på botten bara
Mjölk först, sen pulver!
Pulvret först, sen mjölken, sen när man nästan har druckit upp har man i mer pulver och rör om... blir som chokladgegga som är jättegott :)
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet