Kladdkaka
Citat från Sis
Citat från panama
Försökte mig på en sockerfri kladdkaka då jag är sockerberoende (gud hittade mig till slut), men det smakade helvete.
Nån som har tips på vad man kan göra för att få det att smaka.. sötare?
Använde du sukrin? Vad jag har märkt så framhäver sukrin kakao extremt mycket. Det kan vara en sak att försöka akta sig för.
Använde inte sukrin, använde inte sötningsmedel alls.
De jag tvingade smaka skiten tyckte bara den smakade för mycket kakao, vilket inte smakar så bra, men jag kände bara smaken av bakpulver och delvis kakao.
Var väldigt försiktig om du provar på sukrin någon gång. En tredjedel av vanlig dos räcker, kanske mindre än det. I kombination med lite mindre kakao så kan det nog bli rätt så ok.
Så sukrin är värt att testa ändå?
´
Läste att man kunde använda sig av en jävla massa honung, men är man känslig för socker borde man inte, så vågar inte ifall jag får värsta sockerkicken.
Testa, mjo. Hoppas du klarar av att få något gott av det. Jag har inte lyckats men du kanske är bättre än mig.
Får tvinga min kock till syster att baka istället, hehehe.
Så kan man också göra om man har den turen!
frödinge, kall!
Kör två kladdkakor idag jag, tjockisen i mig kommer fram!
smeten <3
fan.. kladdkaka.. kladdkakan gör minvecka.. c'x yummy..
Claudkaka är bäst.
Kladdkaka är fett underskattat. Hade tyckt att det var mycket trevligare att bli bjuden på kladdkaka när det är kalas än någon jävla prinsesstårta :@
Bästa receptet på kladdkaka är utan tvekan
100g smör/margarin
2 ägg
2 dl mjöl
2,5 dl socker
3 msk kakao
1 msk vaniljsocker
smält smöret, rör ihop skiten, häll i en form med ströbröd, in i ugnen 175 grader i 20 min. Låt den svalna lite, skär i bitar och lägg bitarna i frysen.
KLADDKAKA SKALL ÄTAS FRYST!!
I <3 Kladdkaka.
Den ska vara: kall och kladdig.
Får fan inte glömma vaniljsåsen!
Hemmagjord, kletig och kall <3
kall och mjuk med en stor kluns grädde <3
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet