CORONAPOSTING - Memes, Shitposting, Konspiration et.c.

Till botten     Sista sidan
Nästa
dotMavriQ Kille, 29 år

710 forumsinlägg

Skrivet:
25 mars 2020 kl. 13:07
dotMavriQ Kille, 29 år

På allmän begäran så skapar jag en tråd utan tak.

---

Luften är fri.

Allt som inte är personangrepp eller regelbrott går för sig.

---

Om du vill prata om Corona utan memes, konspirationsteorier och shitposting så kan du göra det här:
https://www.emocore.se/sida/t/CORONATRADEN_57670

chaiblatte Kille, 22 år

177 forumsinlägg

Skrivet:
25 mars 2020 kl. 13:17
chaiblatte Kille, 22 år

corona

tilda Tjej, 24 år

2 868 forumsinlägg

Skrivet:
25 mars 2020 kl. 13:43
tilda Tjej, 24 år

corona xD

Nakwa Kille, 32 år

4 230 forumsinlägg

Skrivet:
25 mars 2020 kl. 15:56
Nakwa Kille, 32 år

corona

Nakwa skickade en bild
LSP Tjej, 23 år

249 forumsinlägg

Skrivet:
25 mars 2020 kl. 16:46
LSP Tjej, 23 år

I had to

LSP skickade en bild
dotMavriQ Kille, 29 år

710 forumsinlägg

Skrivet:
25 mars 2020 kl. 16:53
dotMavriQ Kille, 29 år

dotMavriQ Kille, 29 år

710 forumsinlägg

Skrivet:
25 mars 2020 kl. 18:19
dotMavriQ Kille, 29 år

21-year-old who licked toilet bowl now in hospital with coronavirus

Nordman Kille, 32 år

2 forumsinlägg

Skrivet:
25 mars 2020 kl. 23:18
Nordman Kille, 32 år


Guldvärd sång av Creepio!

dotMavriQ Kille, 29 år

710 forumsinlägg

Skrivet:
26 mars 2020 kl. 13:42
dotMavriQ Kille, 29 år

Citat från Nordman:Guldvärd sång av Creepio!


Hahahaha nice!Nakwa Kille, 32 år

4 230 forumsinlägg

Skrivet:
2 april 2020 kl. 12:55
Nakwa Kille, 32 år

=) CCP virus

Hannes Kille, 28 år

1 233 forumsinlägg

Skrivet:
2 april 2020 kl. 13:34
Hannes Kille, 28 år


hehe

Nakwa Kille, 32 år

4 230 forumsinlägg

Skrivet:
2 april 2020 kl. 13:41
Nakwa Kille, 32 år

=) CCP virus #2

chaiblatte Kille, 22 år

177 forumsinlägg

Skrivet:
2 april 2020 kl. 18:04
chaiblatte Kille, 22 år

you already know

chaiblatte skickade en bild
dotMavriQ Kille, 29 år

710 forumsinlägg

Skrivet:
6 april 2020 kl. 14:58
dotMavriQ Kille, 29 år

Citat från Nurium:


Det har varit uppenbart länge att läkemedelsbranschen inte promotar naturliga läkemedels metoder så som c-vitamin tillskott eller intravenöst c vitamin osv. Om man tror att läkemedelsbranschen mål är att bota människor från sjukdomar,får man nog tänka ett steg extra. Det kommer speciellt inte hända med naturmedicin även om det hade fungerat. Var ska läkemedelsbolagen få sina inkomster och pengar från om dom botat alla sjuka och där med inte säljer någon medicin osv? Det här är verkligheten vi lever i. Det finns inget incitament för läkemedelsbranschen att ta fram till exempel ett botemedel mot cancer eftersom det hade gjort att man förlorade miljarder i cancermedicin intäkter. Helst enligt deras modeller ska cancerpatienter leva så länge som möjligt på deras symptom lindrande metoder då det generar mest inkomst. Åtminstone en säker och kontinuerlig inkomst. Visst det är inget man påstår helt öppet men det säger ju sig självt att företag går i konkurs om dom inte längre behövs och det hade ju blivit en självuppfyllande "domedags profetia" om dom försökta sänka sitt eget företags inkomster genom att investera i och skapa botemedel istället för symptomlindrande medicinering.

Att tro att läkemedels branchen skulle promota ett botemedel som fungerar och dessutom är så naturligt som c vitamin? Aldrig i livet då har man ingen som helst koll på hur läkemedelsbranschen fungerar. Läkemedelsbranschen har länge lobbyat för att göra naturlig medicin olaglig. Inte minst i Sverige eftersom man inte ens är intresserad av att forska på naturmedicin då det inte generar pengar på samma sätt en produkt som dom själva skapar i labbet. Det handlar mycket om patenterande av produkter och man kan inte ta patent på c-vitamin t.ex. Att anta att folkhälsomyndigheten inte styrs eller åtminstone influeras i stora drag av den privatägda och vinstbaserade läkemedelsbranschen är också verklighetsfrånvänt. Iom att det är just vinstintresse som ligger i högre fokus än att hitta botemedel blev branchen automatiskt korrupt på ett sätt och det är dagens verklighet.

Läkemedels branchen fokuserar nästan aldrig på att bota någon eller arbeta förebyggande utan vad läkemedelsbranschen gör är att ta på och lindra symptom. Men genom att lindra symptom så ändrar man inte grundorsaken till sjukdomen i sig. Vilket skulle kunna vara tex brist på ett starkt immunförsvar där c vitamin är en av de starkaste grundpelarna.

Det här är alltså ingen teori (eller shitpost) för att förtydliga utan det är så läkemedelsbranschen och folkhälsomyndigheten fungerar i stora drag. Dom influeras av varandra inte minst genom det privat ägda lobbyandet som försöker försvåra för naturmediciner att ta över marknaden då det inte ligger i deras (vinst)intresse. Man kanske är av annan åsikt men studerar man systemet inser man att vinstintresset hos läkemedelsbranchen påverkat vår folkhälsomyndighet på ett sätt som inte gynnar folkhälsan. Utan snarare hämmar den. Och visst man kan förneka detta och försöka tysta det hela precis som dessa gigantiska läkemedelsföretag gör, men då är man också en del av problemet och en bidragande faktor till att folk dör och lider i samhället av diverse sjukdomar. Det borde snarare finnas ett hälsointresse i läkemedelsbranchen än ett vinstintresse. Eller att man gjorde dessa två synonyma. Att man kunde tjäna mer pengar på att bota folk snarare än att ha dom i ett järngrepp med symtomlindrande mediciner så länge man bara kan. Vilket ger mer intäkter i form av medicin försäljning alltså. Gentemot ett enda naturligt botemedel från trädgården som inte kan genera en endaste krona för läkemedelsindustrin. Det är ingen raketforskning att lista ut att det hela blir korrupt och snedvridet när vinstintresset motarbetar hälsointresset. Vilket alltså har mycket o göra med att man inte kan patentera och där med tjäna pengar på naturliga ämnen som c-vitamin osv. Man skulle kunna säga att hela läkemedelssystemet är designat på det sättet att det misgynnar människors hälsa i och med detta. Eftersom att det blir mer lukrativt att bota symptom i en oändlighet snarare än att sälja ett one-hit-wonder botemedel.Du får fortsätta i den här tråden eller inte alls.
Det har inte med huruvida DU anser att det du pratar går att kategoriskt bedöma som "ej konspirationsteori" eller "ej shitpost".
Det handlar om att så länge diskussionen är av den här spekulativa naturen så hör den inte hemma i den första tråden.

Här har du fritt spelrum.

... Jag kan tänka mig att roa dig genom att delta i diskussionen....

Det har varit uppenbart länge att läkemedelsbranschen inte promotar naturliga läkemedels metoder så som c-vitamin tillskott eller intravenöst c vitamin osv
Källor till påstående vore tacksamt.

Om man tror att läkemedelsbranschen mål är att bota människor från sjukdomar,får man nog tänka ett steg extra
Jag håller med dig i den mån att det framgått att väldigt rika familjer, som varit rika väldigt länge, har lyckats tjäna olidliga mängder pengar på att lobbya för att preparat ska
massproduceras och överförskrivas, i synnerhet i länder som Amerika. Perdu Pharma et.c.
Att från detta dra den maxim som du drar här anser jag vara förskolemässigt, dock.

Det kommer speciellt inte hända med naturmedicin även om det hade fungerat.
Så du menar att en värld bebodd av mer än 7,53 miljarder människor som i generation efter generation lyckats överleva och raffinera läkemedelskunskaper inte hade fortsatt medicinera med organiska preparat trots att de haft dokumenterad mätbar effekt?

Det är en längre stretch än att vara gnostiker imho.

dotMavriQ Kille, 29 år

710 forumsinlägg

Skrivet:
6 april 2020 kl. 14:58
dotMavriQ Kille, 29 år

Var ska läkemedelsbolagen få sina inkomster och pengar från om dom botat alla sjuka och där med inte säljer någon medicin osv?
Du kanske skulle se över det här med frekvens och magnitudanalys.

Ditt narrativ och din retorik lever på maximer av den här naturen.

Det korta svaret jag kan ge dig är att det hade kvittat. Precis som hur vi inte lipar och backar bandet när datorn gör att färre sitter bakom skrivmaskiner. Exakt samma logik går att applicera här, om du bara förstod det olidliga ekonomiska vinstintresset i att bota cancer, let alone, som du i kontext anger, ALLA sjukdomstillstånd som finns och kommer att finnas. Tänk till lite.

Du papegojar ett narrativ.

Det finns inget incitament för läkemedelsbranschen att ta fram till exempel ett botemedel mot cancer eftersom det hade gjort att man förlorade miljarder i cancermedicin intäkter

Om jag tolkar dig i god tro här då just for a second:
Jag håller med om att den moderna kapitalistiska samhällsmodellen vi är präglade av globalt inte är en optimal omständighet för att låt säga bota cancer, ej heller för att rädda miljön et.c. ... men... people die if they are killed, vi säger i så fall inget där som inte Påven redan säger, rentav. ... fast du kanske är en sån där som tror att global warming är ett hoax........some other time

Helst enligt deras modeller ska cancerpatienter leva så länge som möjligt på deras symptom lindrande metoder då det generar mest inkomst

Jag fortsätter att läsa texten, har läst den en gång innan och om jag minns rätt så har du inga poänger utöver det här narrativet, resten är waxing poetic, så att säga.
Det är inte bara cynism från din sida att utgå ifrån att ett vinstintresse skulle vara nog för mänskligheten att förvägra sig själv objektiv förbättring.

Men cancer som medicinsk kategori är enormt komplex, och jag tror att du än en gång här läst en och annan artikel för mycket från 5-10 studier som visat på hur något, kanske rentav vitamin C, dödar cancerceller i en petriskål. Cool. What about in humans? Varför har vi, med våra över 7,53 miljarder invånare, aldrig lyckats åstakomma EN ENDA studie på människor som stödjer det du anspelar på. Utöka gärna ditt narrativ här..blir de nedtystade? vilka myndigheter är involverade? är det rothschild? vampyrer?

Åtminstone en säker och kontinuerlig inkomst. Visst det är inget man påstår helt öppet men det säger ju sig självt att företag går i konkurs om dom inte längre behövs
Ja... Övergripande instämmer jag med just precist detta, i kontext så håller jag inte med om att det rättfärdigar slutsatserna du drar dock.
Än en gång, om man förstår hur ekonomi fungerar och att ekonomi som sådant inte är exogent från den mänskliga upplevelsen, samhälle, människor et.c.

Om någon hade kommit på botemedlet för cancer, något som tenderar att göras i team i alla lägen, som tenderar att följa akademiskt utstakade studiebanor et.c.
Förstå vidden av hur mycket det hade behövts tystas ner globalt...bara rent ontologiskt också...greppa att det måste hända i en värld som lät Julian Assange komma så långt som han gjorde...var han en sleeper cell då eller? Ägd av ryssarna? controlled opposition är ju en annan klassiker, dra den vettja!

...genom att investera i och skapa botemedel istället för symptomlindrande medicinering.
DET KAN VARA SÅ ATT BOTEMEDEL INTE EXISTERAR FÖR ATT MÄNNISKOKROPPEN, PATOGENER, AUTOIMMUNA SJUKDOMAR ET.C ÄR FÖR KONTINUERLIGT KOMPLEXA FÖR MODERN MEDICIN. FRÅGA NÅGON SOM GÅTT FÖRSTA VECKAN I LÄKARLINJEN

..Det här är alltså ingen teori (eller shitpost) för att förtydliga
Här projicerar du enbart intention, du stärker inte inte din tes.

..utan det är så läkemedelsbranschen och folkhälsomyndigheten fungerar i stora drag
Då kommer vi in i argumentationens natur. Bevisbördan faller på dig. Annars kan jag, och vilken annan människa som helst som läser det du skriver, enkelt avfärda dig med " says who? ". Om du verkligen inte gör detta för att berusa dig själv genom att trolla utan genuint tror på det du skriver så .. hade åtminstone jag, om jag var du, investerat tid i att förstå vad som skulle krävas av mig för att andra skulle lyssna. Du har ju, om jag förstår dig rätt, chansen att rädda mänskligheten, förklara, med eller utan ditt narrativ, varför du väljer att inte göra det. Finns det nått coolt och kantigt du kan komma med? Kanske " Världen är fucked ändå. chill peace out XD " eller någon avart till detta. Ideology as a blanket.

Jag gör mig lustig på din bekostnad... jag vet... men jag... anser verkligen att du är skyldig människor du göder narrativet mer än vad du i dagsläget gör.
Vad särskiljer dig från valfri målgrupp som brukar bli intervjuad av All Gas No Brakes?

Så här kommer mitt lilla narrativspunna och möjligt subjektiva hot-take babbel
Omkring 2010 började neologismen Slacktivism dyka upp, som benämner fenomenet där människor försöker att rädda världen en kommentar på nätet i taget.
Kony 2012 brukar tas upp som ärke-exemplet. Vad vi senare har sett är att i takt med att vi förlorat tilltro till mainstream-media, våra politiker et.c. så har vi en ny slags kategori där gemene man, sånna som du och jag, har en helt egen subjektiv sanning och historicism att applicera på verkligheten.
Och mönstret som blir av detta, oavsett faktorer innan utfall, blir alltid i stil med den som Hayek beskriver i sin bok The Road To Serfdom.Klasser bildas, med tiden raffineras de till partisaner och icke-partisaner. Vänner och fiender. Detta då avsaknaden av samhällelig struktur alltid kostar mer, per definition anarki (inte ideologiska idealtyper, underförstått). Folk kommer att svälta ihjäl i ett samhälle som inte kan komma överens om sin struktur, det är ofta här auktoritära makter tar vid. Det kan vara allt ifrån de oftast lite bekvämare populisterna till rena diktatorer av socialistiskt eller nationalsocialistiskt slag, alla med sin egna lilla ideologiska krydda.

Teorier såväl som samförståndet att människor tenderar att agera såhär, och har agerat såhär sedan bronsåldern, om inte längre, finns i diskussionerna som kommit att bli vår grundpelare för demokrati. En teori, den om anacyklos, beskriver hur vi till slut stöter på samhällscykler där demokrati inte längre gör sig väl.

En Diktator, så som vi känns vid ordet idag, såg väldigt annorlunda ut på romartiden.
Där blev en diktator invald av ett råd för att representera de samhällsbeslut som var tvungna att göras, som skulle komma att svida för samhällsbilden, lyckan, hälsan för minoriteter et.c.

Vem förstod mänsklig natur bäst, vi eller Romarna? ... food for thought.


Till toppen     Sista sidan
Nästa

Du måste vara inloggad för att skriva i forumet