Boil in bag-ris, varför?

Föregående
Till botten  
roina 30 år

1 661 forumsinlägg

Skrivet:
5 februari 2012 kl. 20:59
roina 30 år

Till er som alltid verkar bränna fast riset i kastrullen:
Sluta vara sämst.

Rassilon Kille, 34 år

4 097 forumsinlägg

Skrivet:
5 februari 2012 kl. 21:22
Rassilon Kille, 34 år

Citat från Cady


boil in bag>3 för man kan göra annat under tiden utan det blir bränt

Jag kör med vanligt ris och brukar alltid hålla på med annat medan det kokar.. Jag har aldrig bränt fast ris.. :S

PORKnBEANS Tjej, 29 år

9 027 forumsinlägg

Skrivet:
6 februari 2012 kl. 11:56
PORKnBEANS Tjej, 29 år

Min mamma kan inte koka ris, så det funkar för henne.
Man stoppar i det, kokar den tid det står att man ska koka, tar upp med en gaffel och låter det rinna av.
Öppna plasten och vipps, så har du bra ris.

Kontrasubjekt Kille, 34 år

165 forumsinlägg

Skrivet:
6 februari 2012 kl. 15:50
Kontrasubjekt Kille, 34 år

Citat från Rauk


Alltså, jag har precis gjort min första måltid med boil in bag-ris.
Mitt ris är hårt, och man kan ju inte direkt kolla innan om riset är klart eftersom det ligger i en påse.. som för övrigt inte går att få upp.


Någon som har lust att dela med sig av sina erfarenheter angående riskokning?
Någon som föredrar boil in bag-ris framför vanligt ris?
Och framför allt, varför gör ni i så fall det?

Asintressant tråd, jag vet, men jag vill verkligen veta vad boil in bag-ris fyller för funktion.


Spike!! Sådana skrytsamma nymodigheter hör inte hemma i Ovansiljan. Nu skärper du dig och äter sill, potatis och lössnus som oss andra.

Cthulhu Kille, 35 år

1 717 forumsinlägg

Skrivet:
6 februari 2012 kl. 16:01
Cthulhu Kille, 35 år

Jag kokar ris på samma sätt som jag kokar pasta. Släng i skiten i massa vatten och när det är klart så häller jag av det igenom ett durkslag. Sen häller jag tillbaka det i kastrullen och ångar av det. Kan inte minnas att jag har misslyckats, någonsin, igenom att göra såhär.

Så boil in bag-ris är ett sätt att tjäna mer pengar på mindre ris. Och förstöra miljön mer.

pplthatsucks Tjej, 30 år

579 forumsinlägg

Skrivet:
6 februari 2012 kl. 16:06
pplthatsucks Tjej, 30 år

Värdelöst, kan man inte koka ris så ska man inte vistas i köket. Dessutom kan det knappast vara miljövänligt med all plast.

SpikeZombiebag Tjej, 32 år

61 forumsinlägg

Skrivet:
7 februari 2012 kl. 17:01
SpikeZombiebag Tjej, 32 år

Citat från Northerntellus


Citat från Rauk

Alltså, jag har precis gjort min första måltid med boil in bag-ris.
Mitt ris är hårt, och man kan ju inte direkt kolla innan om riset är klart eftersom det ligger i en påse.. som för övrigt inte går att få upp.


Någon som har lust att dela med sig av sina erfarenheter angående riskokning?
Någon som föredrar boil in bag-ris framför vanligt ris?
Och framför allt, varför gör ni i så fall det?

Asintressant tråd, jag vet, men jag vill verkligen veta vad boil in bag-ris fyller för funktion.

Spike!! Sådana skrytsamma nymodigheter hör inte hemma i Ovansiljan. Nu skärper du dig och äter sill, potatis och lössnus som oss andra.


Men jag sa ju att jag hittade den i skafferiet! För 7000 kronor i hyra borde man väl få provsmaka hyresvärldens mesris?

Celine Tjej, 33 år

9 285 forumsinlägg

Skrivet:
7 februari 2012 kl. 17:11
Celine Tjej, 33 år

Har aldrig provat, men man slipper ju stå och diska frenetiskt för att få bort varenda riskorn. Bara det är ju ett argument som heter duga!

vackerdystopi Tjej, 29 år

212 forumsinlägg

Skrivet:
16 april 2012 kl. 21:56
vackerdystopi Tjej, 29 år

Funkar bra som fan på läger och hajker! Annars.. nej.

SpikeZombiebag Tjej, 32 år

61 forumsinlägg

Skrivet:
25 april 2012 kl. 15:21
SpikeZombiebag Tjej, 32 år

I dont lajk hajk, så inget boil in bag-ris för mig.


Föregående
Till toppen  

Du måste vara inloggad för att skriva i forumet