Boil in bag-ris, varför?
Citat från hymn
Det är en av de mest värdelösa livsmedelsprodukterna jag någonsin provat.
Det finns ingenting med det som jag uppskattade. Möjligtvis att man slapp använda ett decilitermått, men är man så pass lat att man inte kan diska ett sådant efter att man gjort klart maten så kan man lika gärna tjacka en pizza.
Summa summarum; don't buy it.
eller så häller man bara riset i kastrull fan och skiter i att använda mått
Citat från solitarymoment
Det blir asbra om man gör det rätt. Följ bara vad det står på paketet?
jag gjorde det, efter 10 minuters kokande i rikligt med vatten var det inte klart ändå...
Citat från Defiance
Du kan inte koka vanligt ris i gejsrar, det är en stor skillnad.
jag har ingen gejser.
jag har alltid fått för mig att jag skulle lyckas typ smälta sönder dom där jävla påsarna på nå vis eller liknande
nejdu, jag vill nog inte prova sån där boil-in-bag fanskap...
koka ris på vanligt vis!!
Oerhört praktiskt tycker jag. Men sen är jag en katastrof i köket.
har aldrig provat med vill, har alltid problem med ris som fastnar i kastrullen och som blir jobbigt att diska ifall det hinner torka in :(
Så onödigt.
Jävligt smidig grej. Tjoff i med en påse. Känna lite med en gaffel på det om det är mjukt osv. Dela där man ska osv. Klart. Slipper bränna fast ris i botten och grytan blir lätt att diska. Ah.
boil in bag>3 för man kan göra annat under tiden utan det blir bränt
Riset är äckligt i såna. Känner jag mig lat så kokar jag ris i mikron!
Nog den mest efterblivna tråden so far :D
Boil in bag ris är förportionerat ris som kostar dubbelt så mycket som vanligt ris. Fall inte för skiten :P
Du måste vara inloggad för att skriva i forumet