Boil in bag-ris, varför?

Föregående
Till botten     Sista sidan
Nästa
Goldenbeetle Kille, 32 år

172 forumsinlägg

Skrivet:
5 februari 2012 kl. 19:34
Goldenbeetle Kille, 32 år

Citat från hymn


Det är en av de mest värdelösa livsmedelsprodukterna jag någonsin provat.
Det finns ingenting med det som jag uppskattade. Möjligtvis att man slapp använda ett decilitermått, men är man så pass lat att man inte kan diska ett sådant efter att man gjort klart maten så kan man lika gärna tjacka en pizza.

Summa summarum; don't buy it.


eller så häller man bara riset i kastrull fan och skiter i att använda mått

SpikeZombiebag Tjej, 32 år

61 forumsinlägg

Skrivet:
5 februari 2012 kl. 19:35
SpikeZombiebag Tjej, 32 år

Citat från solitarymoment


Det blir asbra om man gör det rätt. Följ bara vad det står på paketet?

jag gjorde det, efter 10 minuters kokande i rikligt med vatten var det inte klart ändå...

SpikeZombiebag Tjej, 32 år

61 forumsinlägg

Skrivet:
5 februari 2012 kl. 19:36
SpikeZombiebag Tjej, 32 år

Citat från Defiance


Du kan inte koka vanligt ris i gejsrar, det är en stor skillnad.

jag har ingen gejser.

kiddo Tjej, 32 år

629 forumsinlägg

Skrivet:
5 februari 2012 kl. 19:39
kiddo Tjej, 32 år

jag har alltid fått för mig att jag skulle lyckas typ smälta sönder dom där jävla påsarna på nå vis eller liknande
nejdu, jag vill nog inte prova sån där boil-in-bag fanskap...
koka ris på vanligt vis!!

jkahsfagfvi Tjej, 35 år

5 512 forumsinlägg

Skrivet:
5 februari 2012 kl. 19:53
jkahsfagfvi Tjej, 35 år

Oerhört praktiskt tycker jag. Men sen är jag en katastrof i köket.

Sigridss Tjej, 29 år

2 825 forumsinlägg

Skrivet:
5 februari 2012 kl. 19:55
Sigridss Tjej, 29 år

har aldrig provat med vill, har alltid problem med ris som fastnar i kastrullen och som blir jobbigt att diska ifall det hinner torka in :(

polaroidbilder Tjej, 30 år

6 030 forumsinlägg

Skrivet:
5 februari 2012 kl. 19:58
polaroidbilder Tjej, 30 år

Så onödigt.

eternalradio 31 år

2 879 forumsinlägg

Skrivet:
5 februari 2012 kl. 19:58
eternalradio 31 år

Citat från HardcoreChey_97


Riskokare ska man ha.

BobOllechips Tjej, 35 år

2 028 forumsinlägg

Skrivet:
5 februari 2012 kl. 20:00
BobOllechips Tjej, 35 år

Jävligt smidig grej. Tjoff i med en påse. Känna lite med en gaffel på det om det är mjukt osv. Dela där man ska osv. Klart. Slipper bränna fast ris i botten och grytan blir lätt att diska. Ah.

Dionysus_ Kille, 28 år

5 460 forumsinlägg

Skrivet:
5 februari 2012 kl. 20:01
Dionysus_ Kille, 28 år




Förjävligt

Blabar Tjej, 41 år

17 forumsinlägg

Skrivet:
5 februari 2012 kl. 20:03
Blabar Tjej, 41 år

boil in bag>3 för man kan göra annat under tiden utan det blir bränt

popcornofdoom Tjej, 33 år

1 746 forumsinlägg

Skrivet:
5 februari 2012 kl. 20:03
popcornofdoom Tjej, 33 år

Riset är äckligt i såna. Känner jag mig lat så kokar jag ris i mikron!

Pattee Kille, 32 år

901 forumsinlägg

Skrivet:
5 februari 2012 kl. 20:06
Pattee Kille, 32 år

Nog den mest efterblivna tråden so far :D

SpikeZombiebag Tjej, 32 år

61 forumsinlägg

Skrivet:
5 februari 2012 kl. 20:24
SpikeZombiebag Tjej, 32 år

Citat från Pattee


Nog den mest efterblivna tråden so far :D

Tack! :D

Mynta Tjej, 33 år

8 951 forumsinlägg

Skrivet:
5 februari 2012 kl. 20:26
Mynta Tjej, 33 år

Boil in bag ris är förportionerat ris som kostar dubbelt så mycket som vanligt ris. Fall inte för skiten :P


Föregående
Till toppen     Sista sidan
Nästa

Du måste vara inloggad för att skriva i forumet