bananacakeTjej, 27 år. Bor i Skåne län. Är offline och var senast aktiv: Igår 19:34

Ingen bild på bananacake

Fakta

Civilstatus: Inte valt
Läggning: Inte valt
Intresse: Nörda
Bor: Kartong
Politik: Inte valt
Dricker: Slush
Musikstil: Rock
Klädstil: Blandat
Medlem sedan: 2012-10-26

Event

bananacake har inte lagt till några event än.

Hellu!


Ehm... Jag gillar stuffsess...
Nä, men gillar bland annat tvspel, anime och serier

Oh! En sak till...
Kan ni säga:
How much wood would a woodchuck
chuck if a woodchuck could chuck wood?
För det kan jag! >:D

bananacakes gästbok

Logga in för att skriva.


Rymdflickan Tjej, 29 år

Låter som bra löften tycker jag! ska också försöka läsa mer istället för scrolla på telefonen ^^

Angående ett inlägg
Iam4eels Tjej, 30 år

Men duuuu, inte ska du säga förlåt för att du kommenterar, SPECIELLT inte med så fina ord! Blir jätteglad att höra att någon inspireras av mig! är ju fantastiskt! *_* <3

råkar svara långt hehe.. dels pga jag alltid råkar spåra i mina svar så de blir långa, dels pga fortfarande stissig sen idag men mest för att jag blev så himla glad av din kommentar!!! känns extra extra fint eftersom du nämner att du aldrig kommenterar, och att du då valde att kommentera detta!

Jag har alltid varit bra på att fightas både för min och andras rätt.t. Har dock haft väldigt svårt att avgöra vad som är värd att fightas för på RIKTIGT och har ofta övervägt ~bieffekter~ av min fight. har även känt mig som en galning när jag tar till drastiska årgärder, typ som idag, för jag aldrig fattar om jag är befogat eller obefogat arg??? brukar ofta få höra att jag är lättkränkt eller alltid tjafsar emot, pga har en ganska stor svårighet med att förstå social konstruktion , eller vad man ska säga. min hjärna kan liksom inte reda ut vart gränsen går för saker som kan släppas eller saker jag aldrig ska ge upp på haha.
Men nu har jag bara känt senaste tiden: FUCK OFF förlorar jag en vän för jag strider för mig själv - byebye. å om psyk tkr jag är galen nu - aja kbry finns andra psykiatrier byebye!

relaterar dock sååå mkt med att helst vara en liten mus. jag har alltid haft attityd som att -jag tar ingen skit- men inom mig är jag så liten å skör å hatar konflikter och blir ledsen av minsta grej och överanalyserar föralltid :((( det är också sämst och bäst på samma gång (?) att jag i teorin älskar att stå i centrum å leda grupper å vinna strider, men i praktiken känner jag att allt är överväldigande och att jag är pinsam och tar vatten över huvudet och vill krypa in under jorden å gömma mig för alltid!!!!

sorry för tusen ord HAHA :(

Angående ett inlägg
Jimin Tjej, 30 år

Shein.com!

Angående ett inlägg
83RNY Kille, 29 år

Frågan är ju:
Kan du säga Kvistfritt kvastskaft snabb 10 gånger?

ViccRage Kille, 31 år

Tja! Såg att du oxå bodde i Skåne och du gillar att nörda så du är automatiskt vän med mig nu och ja jag klarade av att säga din tongue twister, hade dock problem med att läsa den rätt xD

Visa alla inlägg