Wolviesaurus bloggKille, 31 år. Bor i Lund, Skåne län. Är offline

Wolviesaurus

Senaste inläggen

Fyfan alltså
3 september 2010 kl. 02:49
Visa alla

Fakta

Civilstatus: Ensam
Läggning: Straight
Intresse: Nörda
Bor: Själv
Politik: Inte valt
Dricker: Öl
Musikstil: Metal
Klädstil: Vanlig
Medlem sedan: 2009-11-22

Fyfan alltså

Kanske dags att låta den här funktionen göra någon nytta. Jag vill tala om den senaste veckan (och med det menar jag de senaste 7 dagarna). Under dessa dagar har jag varit fadder åt de nya novischerna på Lunds Universitet och det har varit den galnaste tiden i mitt liv. Jag antar att spektaklet startade med kick-offen vi faddrar hade tillsammans i en stuga ute på landsbygden, där gjorde vi klart all planering sen blev vi asnitade på öl, cider och 80%ig Strohrom. Det blev bastande, drickande medan vi bastade, badande i den iskalla skön och en hel del svensk hiphop i högtalarna (MBMA ftw).
Efter en välförtjänt bakfylla på lördagen så va det fest på kvällen och detta va den absolut bästa hemmafest jag någonsin varit på. Svartbar, bra musik, skönt folk och allmänt bra stämning. Jag och en polare provade HIMYM-repliken "haaaaaaaaaaaaave you met Ted?" fast på svenska då "haaaaaaaaar du träffat Calle?" på en tjej där, det resulterade i hångel och ett telefonnummer (yes it fucking works!).
Vi va antagligen de dräggigaste jävla faddrar någonsin men riktigt kul va det. Våra novischer vi har blivit polare med nu kan vittna för det, vi har haft flera galna fester under dessa 7 dagar. I förgår så hade vi grillning utanför Fysicum på universitetet och efter en massa korv, alkohol och studentsånger så begav vi oss hem till min korridor på efterfest. Där blev det vodka (och andra kroppsgifter), Gorillaz, cowboyhatt och ingen tröja för min del. Jag va heller inte den enda som va utan tröja, en av novischerna, en riktigt lång och stekhet tjej dansade på bordet endast iklädd hotpants och BH.
Förgiftandet har fortsatt, igår kollade vi på The Expendables och Kung Fu Hustle medan vi "surfade på molnen".
Idag förfestade vi i parken, det blev en jävla massa skålande och sjungande (nästa person som säger "hörde jag skål??" får en käftsmäll). Sedan drog vi till en nation och där blev det passionerat hångel med den tjej jag har drömt om sen min egen novischsittning förra hösten.
Allt detta har inträffat under en vecka, det är två veckor kvar på novischperioden och Tiotusenmilafesten samt slutsittningen återstår fortfarande. Förra sittningen drack jag två vinflaskor, dräggade runt efter tjejen jag idag hånglade med samt slog min bästa polare på käften så han va öm i en vecka. Nu gör vi fan allt igen!

ROUND TWO, FIGHT!