Withins gästbokKille, 31 år. Bor i Borås, Västra Götalands län. Är offline

Gästbok

3 744 inlägg. Logga in för att skriva.

antianti Tjej, 30 år

Puss!!!!!11!!!

Vittervarja Kille, 38 år

Ja det är rätt mys! En sån stuga skulle jag gärna bo i själv som sagt, haha. Jag funerar seriöst på att bygga en någonstans här i skogarna skulle vara rätt kul! Ta med yxa, såg och lite skit ut och bara sätta igång haha. Åfan då är jag med! Därför mi hamnade här då?
ja, exakt då är det den icabutiken jag tänker på. Ajdå, jo det kan nog vara bra att ha det då och slippa tågen. Folk brukar tjura på hundstackarna som åker tåg ser man ju.

Vittervarja Kille, 38 år

något sånt vill jag bygga mig i fullstorlek hehe. https://static.emocore.se/_gallery/big/u17396608045633.jpg
Mina katter har det fint. ;)

Vittervarja Kille, 38 år

Ja det är där jag trivs! Så slipper jag tänka på allt elände haha. Det har du helt rätt i, Det är det viktigaste! Sedan så tar man ju tacksamt emot om det liknar drömmarna lite mer, hehe. Hade jag fått välja så hade jag bott i skogen just nu i ett hus som liknar det jag byggde åt mina katter.. och en jävla massa detaljer så som plockade ur en trollsaga. :P Det lär nog bli dyrt att framställa sådan miljö, hehe. Okej jag tror jag vet var det är, borta nära högskolan väl?
Det är ju jättecentralt och bra om det är det ica jag tänker på. Precis, bil behövs inte här heller, hehe. Fast jag vill nog fan ha ändå. när det nu ska bli av.

Vittervarja Kille, 38 år

Jag kommer nog hitta något, jag vet ju var jag ska leta i alla fall haha. Ja, det är samma här just nu! Jag bor på Smedjegatan mitt i stan haha, fast det känns inte som mitt i stan eftersom man är på en gammal innergård mellan fina gamla trähus. :) Det är nice ställe ändå! Lugnt och skönt, Gammaldags miljö och det är ett +. Nu fattas mig bara skogen som sagt. :) Vilken del a stan bor du?

Vittervarja Kille, 38 år

Det är ett måste rättare sagt, hehe. I alla fall för mig. Det lär nog finnas en el nice ställen där. :) Fast jag måste även hitta ställendär man kan vara i fred, hehe. Jag kommer från en by och där var man ju omringad av en jävla massa ställen där ingen annan än en själ orkade sätta sin fot. För jobbig terräng osv. Den känslan trivs jag med, att inte behövs oroa mig över att gamle Orvar och Sigurd tar sin söndagspromenad precis där jag håller till när jag är på trolljakt osv. ;)

Vittervarja Kille, 38 år

Okej då är jag med, hehe. åfan en till då. Du kanske gör rätt i att börja i den änden då ja. Själv kan jag staden sedan länge, men nu när man bor här så vore det nice och hitta sina favoritplatser i skogen. Det är en stor del av mitt liv att kunna fly dit och hämta inspiration och hitta på diverse äventyr.

antianti Tjej, 30 år

EMINENT! <3

antianti Tjej, 30 år

Jag, givetvis!

Calle Kille, 26 år

Hahah, ja jag älskar det :D

Calle Kille, 26 år

Jag tror alltid att älgen är en tofs i ditt hår :3

antianti Tjej, 30 år

I like that you like <3

Angående en bild
Vaniteux Kille, 31 år

Sexy santa

antianti Tjej, 30 år

Yaaaaaaaaas <3

antianti Tjej, 30 år

Yay <3

SgtStormCrow Kille, 32 år

Har ju inte det D= Blivit massa annat istället xD Som typ Hearthstone och Rocksmith :P Loggat 340 timmar i rocksmith sen typ november/december xD

SgtStormCrow Kille, 32 år

Låter riktigt soft! Spelar elgitarr, spelar alla möjliga spel och kollar massa film typ xD Inte mycket mer än så :P

SgtStormCrow Kille, 32 år

Precis! Och får ordentligt med tid att ta igen mig och ta saker i min takt ^^
None taken :D Framför allt stress och alla krav på mig :)
Vad händer annars om dagarna nu för tiden då? ^^

SgtStormCrow Kille, 32 år

Lite så ja xD Fast blir ju inte så mycket men ändå ^^
Fick diagnosen GAD om du vet vad det är?
Niiice! Håller tummarna för dig! ^^

SgtStormCrow Kille, 32 år

Har varit sjukskriven ett bra tag nu och är det fram tills mitten på augusti =P Så blir mycket spel på datorn och hålla på med elgitarrerna och andra småsaker ^^ Så jobb behöver jag inte bekymra mig över =D
Ohhh! Håller tummarna för dig! Vad är det du vill utbilda dig till? =)