WithinKille, 32 år. Bor i Borås, Västra Götalands län. Är offlineLive life.

Withins gästbok

Logga in för att skriva.


antianti Tjej, 30 år

Puss!!!!!11!!!

Vittervarja Kille, 39 år

Ja det är rätt mys! En sån stuga skulle jag gärna bo i själv som sagt, haha. Jag funerar seriöst på att bygga en någonstans här i skogarna skulle vara rätt kul! Ta med yxa, såg och lite skit ut och bara sätta igång haha. Åfan då är jag med! Därför mi hamnade här då?
ja, exakt då är det den icabutiken jag tänker på. Ajdå, jo det kan nog vara bra att ha det då och slippa tågen. Folk brukar tjura på hundstackarna som åker tåg ser man ju.

Vittervarja Kille, 39 år

något sånt vill jag bygga mig i fullstorlek hehe. https://static.emocore.se/_gallery/big/u17396608045633.jpg
Mina katter har det fint. ;)

Vittervarja Kille, 39 år

Ja det är där jag trivs! Så slipper jag tänka på allt elände haha. Det har du helt rätt i, Det är det viktigaste! Sedan så tar man ju tacksamt emot om det liknar drömmarna lite mer, hehe. Hade jag fått välja så hade jag bott i skogen just nu i ett hus som liknar det jag byggde åt mina katter.. och en jävla massa detaljer så som plockade ur en trollsaga. :P Det lär nog bli dyrt att framställa sådan miljö, hehe. Okej jag tror jag vet var det är, borta nära högskolan väl?
Det är ju jättecentralt och bra om det är det ica jag tänker på. Precis, bil behövs inte här heller, hehe. Fast jag vill nog fan ha ändå. när det nu ska bli av.

Vittervarja Kille, 39 år

Jag kommer nog hitta något, jag vet ju var jag ska leta i alla fall haha. Ja, det är samma här just nu! Jag bor på Smedjegatan mitt i stan haha, fast det känns inte som mitt i stan eftersom man är på en gammal innergård mellan fina gamla trähus. :) Det är nice ställe ändå! Lugnt och skönt, Gammaldags miljö och det är ett +. Nu fattas mig bara skogen som sagt. :) Vilken del a stan bor du?

Visa alla inlägg