REBYTjej, 31 år. Bor i Karlskoga, Örebro län. Är offline

REBY

Fakta

Riktigt namn: Sparvhök Ärkemagikern Civilstatus: Förlovad
Läggning: Straight
Intresse: Hästar
Bor: Med någon
Politik: Höger
Dricker: Läsk
Musikstil: J-rock
Klädstil: Preppy
Medlem sedan: 2008-08-18

Hej. Jag föder upp kampfiskar.

http://fairynough.weebly.com/


TW: är borgare

REBYs musik

REBYs gästbok

Logga in för att skriva.


SEIKE Kille, 33 år

Visdomsord

Angående ett inlägg
ElinaLiljeholm Tjej, 30 år

Jo, men exakt!
Jag förstår ju också att operationer sker hos folk som verkligen behöver det och att folk kan ha testat allt som går utan att det hjälper, för att sedan göra en operation som sista utväg!

Det jag syftade på var ju mer tonen som finns idag. Både hos folk jag träffar, läser på forum osv. Att operationer är det första som föreslås när någon har ont i ryggen + en större byst, när det istället finns så mycket annat (som typ träning) som kan hjälpa innan en överväger ett ingrepp.

Men gud, det är klart att det inte alls tolkades så av mitt inlägg, det ser ju jag också nu. Ibland har en bara huvudet för långt in i sin egen röv att en inte inser att andra inte är tankeläsare och att alla inte känner en haha!

Förlåt igen och jag hoppas det har framgått mer hur jag menade!

ElinaLiljeholm Tjej, 30 år

Tar även bort inlägget eftersom det inte alls landade rätt och var klumpigt och ber igen om ursäkt för att ha framstått som dömande och okänslig! Som sagt så var det inte alls det som var tanken i grunden och får tänka på sättet jag skriver i fortsättningen!

ElinaLiljeholm Tjej, 30 år

Okej, jag ber om ursäkt. Jag inser att mitt inlägg har tolkats helt och hållet fel och att jag lagt fram det så att det inte alls framgått att jag är helt med på att stora-bröst-issues såklart kan vara och är en grej för vissa, men att det är något som direkt används som anledning hos väldigt väldigt många och att en hel del inte vet att ryggproblemen kan bero på annat än brösten i sig.

Jag menar ABSOLUT inte att klanka ner på någon eller någons val! Det var aldrig mitt syfte.
Jag är nog naiv och tänker att de som läser min blogg och har gjort de i flera år känner mig så väl att de förstår min ton och tankesätt.
Men jag inser att det var dumt att generalisera och borde lagt det mycket smidigare än jag gjorde.

Det är ett faktum att ryggproblem ofta är livsstilstelaterade och att rätt typ av träning generellt är underanvänt (det är inget jag gissar mig till, utan så är det) men jag ska läsa på mer runt just sambandet mellan bröststorlek, operationer och ryggsmärta! That's a promise!

ElinaLiljeholm Tjej, 30 år

Oj oj, jag ber om ursäkt om det framstod som personligt dömande. Vilket det tydligen gjorde. Jag säger ingenting om någons arbeten eller pekar på lathet (som du verkar ha tagit det som).
De verkar som fantastiska kvinnor som kämpat otroligt hårt, men även här (av det du beskriver) ser jag massor av rimliga orsaker till ryggvärk som är livsstilsrelaterade. Fysiskt arbete, om det utförs på ett slitsamt sätt är ju absolut en av de saker som kan leda till förslitningar i ryggen.

I det jag skrivit ovan i inlägget snackar jag ju GENERELLT. Idag _generellt_ så har många ont i ryggen pga stillasittande livstil. Förr fick många ont i ryggen för att de slet ut sig.
I båda fallen är jag tveksam till att det är brösten som är den huvudsakliga orsaken.
MEN jag är öppen för att bli bevisad motsatsen om sådant med rimliga källor finns.

Och sist men inte minst: jag har aldrig attackerat varken dig eller dina nära personligen. Jag känner också fantastiska kvinnor som opererat brösten pga ryggont. Jag är ändå tveksam till att det i grunden var the issue, då ryggproblemet kvarstår även efter operation.

Angående ett inlägg
Visa alla inlägg