Mikaelaas blogg24 år. Bor i Vetlanda, Jönköpings län. Är online nu.

1607. 13:40

Har lärt känna så många nya människor. Jag är så lycklig att jag har dem i mitt liv. Dem har verkligen hjälpt mig och kommit på andra tankar de senaste månaden.
Även fast dem bor i Asien, Syd America och UK så är jag så otroligt lyckligt lottad. Jag vet inte vad jag har gjort för att få dem i mitt liv.

Jag mår fortfarande så jävla dåligt. Har uppat mina mediciner och vi får se hur det blir. Jag lär behöva byta igen, lol. Det går inte bra nu.
Men just nu så dricker jag te, äter kakor och kollar på asmr roleplay för att komma på andra tankar. De enda asmr jag tål är tapping eller roleplay, allt annat ger mig ångest, av nån anledning. Jag ska också färga håret nästa månad. Det ska bli lika :)

Juste, har fått ihop 7400kr nu till mina tänder och farmor och pappa kommer ge mig 2000kr i månaden framtill december, så kommer få runt 18k från dem :')) är så glad. Så ska börja gå till tandis denna vecka eller nästa månad. Ska bara vänta på dem pengarna så har jag nästan 10k så då kan jag börja göra stora grejer!! :') första steget kommer kosta 15k, vilket ger mig så mycket stress men snälla, om ni är religiösa eller dylikt, be för mig. Jag behöver det just nu.
Om ni vill hjälpa mig, antigen donera eller dela så är länken här: https://www.gofundme.com/wj5ua-please-help-me-with-my-teeth

Jag har prov på tisdag, så ska plugga idag och bara ta det lugnt. Vad gör ni? Hur mår ni?


Logga in för att kommentera
babyfawn Tjej, 23 år

Är glad över att du är omringad av fint bra folk. Var inte hård mot dig själv och ge medicinerna tid, allting i din egna takt. <3